27 / 04 / 2024

Cafe Home Store

Cafe Home Store

Tüketiciyi mekanda daha fazla tutmak, rahat ettirip alışveriş yaptırmak isteyen hazır giyimciler yeni bir trend başlattı. Farklı ürünlerin satıldığı, ikramların yapıldığı bölümlerin yanı sıra mağazasında kafe açan bile var...

Home Store yeni mağazasını Nişantaşı'nda açtı!

Seçkin tasarım anlayışının müptelası olduğunun Home Store, yeni mağazasıyla Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’ndeki yerini alıyor. Stil sahibi olmanın satrançta başarılı olmak kadar strateji gerektirdiği moda oyunu içinde siz de yerinizi alabilirsiniz.

Emel Yıldırım Nişantaşı'nda butik açacak!

İşadamı Erdal Acar’la evliyken Home Store mağazalarının başında olan Emel Yıldırım, boşandıktan sonra görevini devretti. Televizyonda moda programı sunan Yıldırım, Nişantaşı’nda yeni bir butik açmaya hazırlanıyor.

Bureau Hotel Rezidans Store satış ofisi!

Bureau Hotel Rezidans Store projesinde 320 adet home office yer alıyor. 43 bin 975 metrekare üzerinde yer alan proje içerisinde hem otel hem de home office barındırıyor. Bureau Hotel Rezidans Store satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Bureau Hotel Rezidans Store teslim tarihi!

Bureau Hotel Rezidans Store projesi otel ve home office şeklinde dizayn edildi. 30 milyon dolar yatırım değerine sahip olan projede 320 adet home office daireler bulunuyor. Bureau Hotel Rezidans Store teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Kocaeli Bureau Hotel Rezidans Store projesi Ağustos 2016 yılında hizmete giriyor!

Bureau Hotel Rezidans Store projesi Kocaeli' nde bulunuyor. Proje içerisinde hem otel hem de home office bulunuyor. Kocaeli Bureau Hotel Rezidans Store projesi Ağustos 2016 yılında hizmete giriyor.

Bureau Hotel Rezidans Store Kocaeli' nde yükseliyor!

Bureau Hotel Rezidans Store projesi içerisinde hem otel hem de home office bulunuyor. Proje Kocaeli'nin ilk karma projesi olarak yükseliyor. Proje toplam 43 bin 975 metrekarelik alanda yer alıyor.

National Geographic mağaza-cafe konseptiyle Türkiye’ye geliyor!

Medya platformları, ürün ve etkinlikleri ile her ay 500 milyon kişiye ulaşan National Geographic, mağaza-cafe konseptiyle Türkiye’ye geliyor. Karma Grup, ilk National Geographic Store’u İzmir’de açacak. Sırada İstanbul ve Ankara var.

Home Store Trump Towers mağazası açıldı!

Trump Towers AVM’de açılan yeni şubesiyle mağaza sayısını 24’e çıkaran Home Store, yeni mağazasının açılışı şerefine şık giyinmeyi seven kadınlara, 31 Ağustos’a kadar geçerli yüzde 25 indirim hediye ediyor...

Home Store Armada AVM'de mağaza açtı!

Home Store eski iddialı günlerine geri dönüyor. Son mağazasını Ankara Armada AVM 'de açan Home Store çok yakında Bakırköy Capacity AVM 'de sezona merhaba diyecek.

Home Store 3 yeni mağaza açacak!

Home Store, Capacity, MarkAntalya ve Ankara Armada alışveriş merkezlerinde yeni mağazalar açacak, Yenilenen ve İtalya'da işbirliği yaptığı fabrikaları ve italya'da tanınan markaları bünyesine alan Home Store iddialı günlerine geri dönüyor

Home Store Ankara'da yeni mağazasını açtı!

TEPEDEN tırnağa yenilenen yüzü ve İtalya'da üretilen koleksiyonları ile sezona hızlı bir giriş yapan Home Store eski iddialı günlerine geri dönüyor.Home Store Ankara'da yeni mağazasını açtı...

Levent Penso kuruduğu Home Store'a yönetici olarak döndü!

Levent Penso, kurucusu olduğu, daha sonra sattığı Home Store'a CEO olarak döndü. Penso, Ersa Tekstil'in aldığı Home Store'un logosunu yeniledi. Erdal Acar, eşi Emel Acar için Home Store'u satın almıştı.

Home Store’nin eski sahibi Levent Penso ve oğluna taksirli iflas suçundan dava açıldı!

İşadamı Levent Penso ve oğlu için iflas ettikleri şirketlerini zamanında ibraz etmemekten dava açıldı

Cafe Home Store Haberi

Cafe Home Store

Alışveriş artık sadece bir ihtiyaç değil. Aynı zamanda vakit geçirmenin, stresten uzaklaşıp bir nebze olsun günün yorgunluğunu atmanın da bir yolu. Bu durum haliyle perakende mağazaları olan şirketlerin, tüketicileri daha fazla dinlemelerine yol açıyor. 

Rekabetin iyice arttığı günümüzde, özellikle hazır giyim firmalarının mağaza konseptlerinde önemli değişiklikler göze çarpıyor. Bazı firmalar mağazanın bir bölümünü müşterilerin dinlenmesine ayırırken, bazıları bir köşede ayaküstü bir şeylerin içilebildiği kafe tarzı alanlar oluşturuyor.


Mağazacılık anlayışındaki değişiklikler bunlarla sınırlı değil elbette. Hatta birçok mağazada dekorasyon malzemelerinden ürünlerin sergilenmesine tasarımın tamamında görselliği ön plana çıkaran ve alışverişi kolaylaştıran yenilikler var.


HOME STORE BAŞLATTI

Hazır giyim mağazası içinde kafe açan ilk firma kadın giyimci Home Store olmuştu. Bu markanın halen İstanbul Akmerkez ve Mersin mağazalarının içinde Cafe Home Store ismiyle ayrı bir...