07 / 05 / 2024

Cafer Bozkurt mimarlık iletişim

Cafer Bozkurt mimarlık iletişim

Bugüne kadar 100'e yakın projeye imza atan mimar Cafer Bozkurt kimdir? Cafer Bozkurt, hangi projeleri tasarladı? Cafer Bozkurt, hangi işlerde bulundu? İşte Cafer Bozkurt'un biyografisi...

Ares Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ares Mimarlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Yeşim Bozkurt tarafından kuruldu.

Mbm Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mbm Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bozkurt tarafından kuruldu.

Cab Mimarlık Ve Restorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Cab Mimarlık Ve Restorasyon Limited Şirketi Fatih’te    500 bin TL sermaye bedeli ile Canan Akhüsük Bozkurt tarafından kuruldu.

Sagır Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sagır Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  10  bin TL sermaye bedeli  ile Cafer    Sağır tarafından kuruldu.

Çivi Dizayn Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Çivi Dizayn Mimarlık Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Bozkurt ve Veyis Yıldız tarafından kuruldu.

Busbecq Tekstil Mobilya Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Busbecq Tekstil Mobilya Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bozkurt ve Ümit Zengin ortaklığında kuruldu.

Arte Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arte Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cafer Kızıl, Cansel Kızıl, Cansu Kızıl, Çağla Kızıl ortaklığında kuruldu.

Sail İnterior Design Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sail İnterior Design Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bozkurt, Sabri Aitia Abdelaal ve Yusuf Bozkurt ortaklığıyla kuruldu. 

Mom Desıgn Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mom Desıgn Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Aysun Özcan ve Ramazan Derya Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Meo İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meo İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Durmuş Onur Sönmez, Mehmet Yalçın ve Metin Bozkurt tarafından kuruldu...

Yank Mimarlık Mühendislik Ve Yazılım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yank Mimarlık Mühendislik Ve Yazılım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bozkurt ve Yusuf Bozkurt ortaklığında kuruldu. 

Cafer Bozkurt Mimari Proje Sergisi 21 Şubat'a kadar sürecek!

Koleksiyon ve İstanbul Serbest Mimarlar Derneği (İstanbulSMD)’nin  ortak çalışması “Koleksiyon / İstanbulSMD Mimarları Ağırlıyor” sergilerinden Cafer Bozkurt Mimarlık proje sergisinin açılışı yapıldı.

Arz Mimarlık Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arz Mimarlık Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Aytekin Darlaz ve Deniz Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Cafer Bozkurt mimarlık iletişim Haberi

Cafer Bozkurt mimarlık iletişim

Cafer Bozkurt kimdir?

Cafer Bozkurt, 1945 yılı İstanbul doğumlu. 1968‘de İTÜ Mimarlık Fakültesi’nden birincilikle mezun olan Cafer Bozkurt, 1971’de kurduğu mimari büro, başkanı olduğu Cafer Bozkurt Mimarlık Ltd. Şirketi olarak devam ediyor.


Kurulduğu günden beri yurtiçi ve yurtdışında Konut Yerleşmeleri, Turizm ve Rekreasyon Yapıları, Büro Binaları ve Endüstri Yapıları, Kültür ve Eğitim Yapıları gibi alanlarda yoğunlaşan çok sayıda proje tamamlamıştır. 10-15 kişi arasında değişen mimar ve ofis görevlilerinden oluşan çalışma ekibi bulunmaktadır. 


Cafer Bozkurt’un İstanbul, İzmir ve Antalya’da restorasyonunu gerçekleştirdiği 20 kadar yapı da bulunmaktadır.


Gerçekleşmiş 8 projesi Aga Khan Ödülleri’ne aday gösterilmiştir. Bazı yapıları ulusal mimarlık ödülleri kazanmıştır.


Mimarlık mesleğini ilgilendirilen konularda konferans ve toplantılara davet edilen Cafer Bozkurt, kariyeri boyunca çeşitli mimarlık okullarında misafir konuşmacı ve davetli öğretim görevlisi olarak bulunmuş ve...