29 / 04 / 2024

Cafer İnan

Cafer İnan

Gayrimenkul sektörü temsilcileri TCMB'nin faiz kararını değerlendirdi. CFR Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnan: "Yeni yatırımlar için faiz oranlarının düşük olması gerekiyor" dedi.

CFR Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CFR Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi, Cafer İnan tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Ümraniye, Atatürk Mahallesi, Alemdağ Caddesi, Enginsoy Apartmanı'nda kuruldu.

Cafer İnan: Yıl sonuna kadar herkes elindeki konut stoğunu bitirmeye çalışıyor!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 8. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Mim Tanıtım Organizasyon ve Danışmanlık Firması Cafer İnan, 2014 yılının son çeyreğinde firmaların nasıl hareket edeceğinden bahsetti...

Cafer İnan: Ne yaparsak çözüm buluruzu düşünmeye başlamalıyız!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 7. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Mim Tanıtım Organizasyon Cafer İnan; 2014'ün 2. yarısıyla değerlendirirken yaparken ne yaparsak bir çözüm buluruz düşünmemiz lazım, dedi...

Cafer İnan kimdir?

CFR Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan kimdir? Cafer İnan, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Cafer İnan yeni şirket kurdu!

CFR Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan, bugün yeni bir şirket daha kurdu.

Milas Bahçe Yapı İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Milas Bahçe Yapı İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cafer İnan tarafından kuruldu. 

Cafer İnan: İnşaat firmaları bölgesel fiyat politikası belirlemeli!

CFR Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan, dün gerçekleştirilen Emlakkulisi.com sektör buluşması toplantısında, konut sektörünün sorunları ve yapılması gerekenler hakkında konuştu...

Düzce'de su abonelerinden alınan ücretler TBMM'de!

Düzce'de ve komşu illerde su abonelerinden alınan ücretler meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

2017'de alınan gayrimenkulün vergisi ne zaman ödenir?

Emlak vergisi 2017 için ilk taksit dönemi başladı. Peki, bu sene satışı gerçekleşen gayrimenkulün vergisini kim ödeyecek? 2017'de alınan gayrimenkulün vergisi ne zaman ödenir?

Adana Toprak Koruma Kurulu Toplantısı'nda alınan kararlar görüşüldü!

Adana'da Toprak Koruma Kurulu Toplantısı'nda alınan kararlar masaya yatırıldı. Toplantı gündem maddelerinin değerlendirilmesinin ardından sona erdi.

Colorist Şile 2. Etap geliyor!

Emlakkulisi.com olarak Colorist Şile'yi hayata geçiren CFR Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan'la bir röportaj gerçekleştirdik. İnan hem Colorist Şile projesini hem de gelecek hedeflerini anlattı. İşte o röportaj...

Kentsel dönüşümde ranta karşı alınan önlemler TBMM'de!

CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, kentsel dönüşümde ranta karşı alınan önlemlere ilişkin soru önergesi hazırladı. İrgil sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye sordu..

Köyü taşınan çiftçilere devletten hem ev hem de arazi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Alaköprü Barajı nedeniyle köyü taşınanlara her türlü imkanı sundu. Baraj ve diğer nedenlerle köyü taşınan çiftçilere devlet tarafından hem ev hem de tarım arazisi veriliyor.

Krediyle alınan evin tapu masrafı 2017!

İster yatırım ister oturum amaçlı olsun konut satın alan kimselerin belli oranlarda tapu masrafları oluyor. Peki, krediyle alınan evin tapu masrafı 2017 ne kadar?

Torba Kanun ile tanınan KDV istisnası mecliste!

MHP Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya, torba kanun ile tanınan KDV istisnasını meclis gündemine taşıdı. "Kanun ile yapılan değişiklikle belediyelere ait arsa ve arazilerin satışında katma değer vergisi alınmaması öngörülmektedir." dedi..

Cafer Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cafer Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ali Karlantuş ve Raşan Karlankuş Sulku imzasıyla kuruldu.

Cafer İnan Haberi

Cafer İnan

216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasının (TCMB) faiz indiriminin yerinde bir karar olduğunu belirtti.




TCMB'nin Para Politikası Kurulunun (PPK) faiz kararına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Dündar, konut almak isteyenlerin düşen faizle ertelediği talebi alıma dönüştürmesi açısından üst bandın 0,50 puan indirilmesinin önemli olduğunu ifade etti.


Dündar, TCMB'nin faiz indiriminin yerinde bir karar olduğunu, bundan sonraki süreçte satışların devam etmesi için TCMB'nin faiz indiriminin sürmesi ve düşen gösterge faizinin konut kredilerine net olarak yansıması gerektiğini vurguladı.