29 / 04 / 2024

çağdaş coşkun kim

çağdaş coşkun kim

Son verilere göre konut fiyatlarının en çok arttığı iller Yalova ve Çanakkale oldu. Uzmanlara göre Körfez Geçiş Projesi ve Çanakkale Boğazı Köprü Geçiş Projesi bu illere yakın gayrimenkul fiyatlarını fırlattı.

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir?

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir? Esra Eczacıbaşı Coşkun'un kim olduğu ve Esra Eczacıbaşı Coşkun'un hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Esra Eczacıbaşı Coşkun'un eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Gür Çağdaş kimdir? Gür Çağdaş eğitim ve kariyeri nedir?

Gür Çağdaş kimdir? Gür Çağdaş'ın kim olduğu ve Gür Çağdaş'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Gür Çağdaş kimdir? ve nerelerde görev almıştır? Gür Çağdaş'ın eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Coşkun Kardeşler Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Coşkun Kardeşler Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  300 bin TL sermaye bedeli  ile Hülya Soyer Kısmet Coşkun tarafından kuruldu.

Pana Yapı CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk'a asırlık hapis cezası talebi!

Yarım kalan inşaatlarıyla gündeme gelen Pana Yapı AŞ’nin eski yöneticileri hakkında dava açıldı. ‘Dolandırıcılık’ ve ‘örgüt kurmakla’ suçlanan 13 kişi arasında, firmanın eski CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk da bulunuyor.

Csk Coşkun İnşaat Otomotiv Gıda Mermercilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Csk Coşkun İnşaat Otomotiv Gıda Mermercilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Çoşkun, Kenan Çoşkun ve Orhan Çoşkun ortaklığında kuruldu.

Coşkun Proje Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Coşkun Proje Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çoşkun tarafından kuruldu.

Coşkun Sabah: Kızımın evinin kirası 900 Euro!

Türk müziğinin güçlü sesi ve bestekarı Coşkun Sabah yaptığı açıklamada "Kızım yurt dışında iyi bir paraya okuyor, evinin 900 euro kirası var" dedi.

Coşkun Sabah: Krizde kiralarımdan feragat ettim! 

Coşkun Sabah, koronavirüs krizinde kiralarından vazgeçtiğini açıkladı. Sabah, 40 senedir 10'dan fazla gayrimenkul satın aldığını söyleyerek, "Gerekirse birini satar geçinirim" dedi...

HT Coşkun İnşaat Gayrimenkul Gıda ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

HT Coşkun İnşaat Gayrimenkul Gıda ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hatice Coşkun tarafından kuruldu.

Aylin Coşkun: Düğün takılarımla 5 milyon TL’lik bir villa alabilirim!

15 yıldır birlikte olan Aylin Coşkun ve Volkan Aslan, geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturdu. Çok konuşulacak açıklamalarda bulunan Coşkun, ''Düğün takılarımla 5 milyon TL’lik bir villa alabilirim'' dedi.

Ekrem Coşkun Döner 2020'ye kadar 90 şube'ye ulaşacak!

Ekrem Coşkun Döner, İstanbul'da şube açılışlarına hızlı başlamış, şimdiden 25 şubeye ulaşmış. Yılbaşına kadar açılacak yeni şube sayısı Türkiye genelinde 90'a yakın olacakmış...

Coşkun Tosun: Beykoz sporun merkezi olacak!

CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı ve Çubuklu Spor Kulübü Başkanı Coşkun Tosun, Beykoz’u sporun merkezi yapacağını açıkladı.

Coşkun Sucuk'tan Kağıthane projesi açıklaması: Öyle bir proje yok!

Para Dergisi'nin 13-19 Ocak 2019 tarihli sayısında "Mahallede dolaşan proje görseli..." başlığı ile yayımlanan habere Coşkun Sucuk'tan açıklama geldi. Coşkun Sucuk yetkilileri, kimseyle görüşmediklerini ve öyle bir proje olmadığını söyledi...

çağdaş coşkun kim Haberi

çağdaş coşkun kim

Son araştırmalara göre bir yılda konut satış fiyatları en çok yükselen il yüzde 32,64 ile Yalova birinci, yüzde 31,12 ile Çanakkale ikinci şehir oldu. 


KÖRFEZ PROJESİ


TSKB Gayrimenkul Değerleme Yöneticisi Çağdaş Coşkun, İstanbul'un metrekare ve adet başına değer olarak Türkiye ortalamasının en üstünde yer almasına rağmen konut fiyatlarının kısa sürede en çok artan il olarak Yalova'nın dikkat çektiğini vurguladı. Yalova'daki bu artışı Körfez Geçişi Projesi'ne bağlayan Çağdaş Coşkun, “Yalova özelinde bu durum sadece son aylara özel olmayıp Körfez Geçişi 2015'in ikinci çeyreğinden itibaren gelen bir yükseliş eğiliminin sonucudur” dedi. 


KISA SÜRELİ TAŞINMALAR KİRALARI KATLIYOR


Araştırmalara göre kira fiyatları en çok artan il, yüzde 29 oranıyla Ordu ve yüzde 27 ile Çanakkale oldu. Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Çağdaş Coşkun, bu illerde kısa süreli taşınmaların kiraları...