29 / 04 / 2024

çağdaş çoşkun kimdir

çağdaş çoşkun kimdir

Son verilere göre konut fiyatlarının en çok arttığı iller Yalova ve Çanakkale oldu. Uzmanlara göre Körfez Geçiş Projesi ve Çanakkale Boğazı Köprü Geçiş Projesi bu illere yakın gayrimenkul fiyatlarını fırlattı.

Foça'da konutların metrekare fiyatı 70 bin TL'ye çıktı!

EVA Gayrimenkul Değerleme’den Değerleme Uzmanı Oğuzhan Karaarslan, İzmir Foça’da konut fiyatlarının 40-70 Bin TL/metrekare, tarla fiyatlarının da; 1000-12 bin TL/metrekare aralığında değiştiğini söyledi.

Gür Çağdaş kimdir? Gür Çağdaş eğitim ve kariyeri nedir?

Gür Çağdaş kimdir? Gür Çağdaş'ın kim olduğu ve Gür Çağdaş'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Gür Çağdaş kimdir? ve nerelerde görev almıştır? Gür Çağdaş'ın eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Orhan Gençoğlu kimdir? Orhan Gençoğlu kaç yaşında? 

Penguen Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Gençoğlu kimdir? Orhan Gençoğlu kaç yaşında? Orhan Gençoğlu ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ömer Çağdaş Selvi kimdir? Nereden mezun oldu? Batısöke Söke Çimento’da hangi görevi yürütüyor?

Ömer Çağdaş Selvi kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? İşte Ömer Çağdaş Selvi ile ilgili araştırılan tüm ayrıntılar...

Osman Arıoğlu kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Osman Arıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Osman Arıoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Osman Arıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Gür Çağdaş kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Gür Çağdaş kimdir? Kaç yaşında? Gür Çağdaş daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Gür Çağdaş'ın eğitim hayatı nasıldı?

Gaziosmanpaşa’da herkesin merak ettiği o arsa satışa çıkıyor! İşte ihale tarihi ve detaylar…

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı taşınmaz ihalesini duyurdu. Buna göre Gaziosmanpaşa'da merak edilen 347 metrekare arsa satılacağı belirtildi. İşte detaylar…

Bayrampaşa'da kiracısının kapısını baltayla kıran ev sahibi tutuklandı!

İstanbul Bayrampaşa'da ev sahibinin oğlu kiracısının evini baltayla bastı. Evin kapısını balta ile kıran ev sahibinin oğlu mahkeme kararıyla tutuklandı.

Rebii Dağoğlu: Ofislere geri dönüş süreci kademeli olmalı!

Ofislere geri dönüş sürecinde kademeli bir politika izlenmesi gerektiğini anlatan Aldağ A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Rebii Dağoğlu, ''Evden çalışma süreci boyunca herhangi bir aksama yaşamayan departmanlar varsa, buralarda geri dönüş daha ileri bir vadeye bırakılabilir'' dedi.

Ali Coşkun kimdir?

25 Ekim'de Ankara'da kurulan İyi Parti'nin 200 kişilik kurucular kurulunda yer alan Ali Coşkun kimdir?

Beyazıt Kütüphanesi Yenileme Projesi 40 çağdaş yapı arasında!

Tabanlıoğlu Mimarlık, Mies Van Der Rohe Ödülü 2017'de yüzlerce projeyi geride bıraktı. Tabanlıoğlu, Beyazıt Kütüphanesi Yenileme Projesi ile 40 çağdaş yapı arasında gösterildi.

Ömer Saçaklıoğlu kimdir?

Ömer Saçaklıoğlu, Doğa Okulları’nın yüzde 100 hissesi için nihai satış anlaşmasını imzalayarak yeni sahibi oldu. Peki, Ömer Saçaklıoğlu kimdir?

İzmir Aliağa'da konut ihtiyacı var!

Yeni Asır Gazetesi yazarı Erkin Usman bugünkü yazısında İzmir Aliağa'da yaşanan konut sıkıntısını ele aldı. İşte Usman'ın o yazısı...

çağdaş çoşkun kimdir Haberi

çağdaş çoşkun kimdir

Son araştırmalara göre bir yılda konut satış fiyatları en çok yükselen il yüzde 32,64 ile Yalova birinci, yüzde 31,12 ile Çanakkale ikinci şehir oldu. 


KÖRFEZ PROJESİ


TSKB Gayrimenkul Değerleme Yöneticisi Çağdaş Coşkun, İstanbul'un metrekare ve adet başına değer olarak Türkiye ortalamasının en üstünde yer almasına rağmen konut fiyatlarının kısa sürede en çok artan il olarak Yalova'nın dikkat çektiğini vurguladı. Yalova'daki bu artışı Körfez Geçişi Projesi'ne bağlayan Çağdaş Coşkun, “Yalova özelinde bu durum sadece son aylara özel olmayıp Körfez Geçişi 2015'in ikinci çeyreğinden itibaren gelen bir yükseliş eğiliminin sonucudur” dedi. 


KISA SÜRELİ TAŞINMALAR KİRALARI KATLIYOR


Araştırmalara göre kira fiyatları en çok artan il, yüzde 29 oranıyla Ordu ve yüzde 27 ile Çanakkale oldu. Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Çağdaş Coşkun, bu illerde kısa süreli taşınmaların kiraları...