16 / 05 / 2024

Çağdaş Havuz iletişim

Çağdaş Havuz iletişim

Çağdaş Havuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da 50 bin TL sermaye bedeli İle Gökhan İmer tarafından kuruldu.

Çağdaş Havuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağdaş Havuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da 50 bin TL sermaye bedeli İle Gökhan İmer tarafından kuruldu.

Yaşam Life İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Yaşam Life İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Canlı tarafından kuruldu. 

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri!

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Beyoğlu'nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul'da konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı bulunuyor.

Yaşam 3404 İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Yaşam 3404 İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti Necat Canlı ve Mehmet Sabrı Canlı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Adana'da Mimarlık ve İletişim semineri düzenlendi!

TMMOB Mimarlar Odası Adana Şubesi, Adana'da Mimarlık ve iletişim semineri düzenledi. Mimar Ozan Tüzün, açılış konuşmasını yaparak iletişimin her alanda önemli olduğuna dikkat çekti.

GYODER'in PR ajansı GTC İletişim Danışmanlığı oldu!

18 yıldır Ankara ve İstanbul’da stratejik iletişim danışmanlığı ve devletle ilişkiler konularında hizmet veren GTC İletişim Danışmanlığı, Türkiye Gayrimenkul Platformu GYODER’i (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği) müşteri portföyüne ekledi.

Central Park İstanbul Ağaoğlu iletişim!

Central Park İstanbul Ağaoğlu iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Ağaoğlu İnşaat'ın durdurulan projesi Bakırköy 46, Central Park İstanbul adıyla yeniden satışa çıkarılıyor...

Universal Emlak İnşaat Gıda ve İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Universal Emlak İnşaat Gıda ve İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hanan Khamıs ve Mohamad Yaman Obeıd ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 24 Aralık'ta Başakşehir, Bahçeşehir 2.Kısım Mahallesi, Tekiner Caddesi'nde kuruldu.

Davutpaşa Beyaz Park iletişim!

Davutpaşa Beyaz Park iletişim için 481 24 24 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplamda 370 adet dairenin yer aldığı proje Beyaz İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

İnİstanbul Lokal Davutpaşa satış ofisi iletişim!

İnİstanbul Lokal Davutpaşa satış ofisi iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirisiniz. Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre mesafede inşa edilen projede yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Baş Yapı-Doğa Şehircilik Basın Ekspres iletişim!

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek proje Yenibosna'da Basın Ekspres bölgesinde yükselecek. Baş Yapı-Doğa Şehircilik Basın Ekspres iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 659 60 93 olarak belirlendi.

Davutpaşa Inİstanbul Lokal iletişim!

Davutpaşa Inİstanbul Lokal iletişim için 444 72 21 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Ön satışa sunulan proje eski Şişecam arazisi üzerinde inşa ediliyor.

Ankara Doğa City iletişim bilgileri!

Daire büyüklüklerinin 134 metrekareden başlayan proje konum bilgisine göre şehir merkezine sadece 20 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Ankara Doğa City iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 243 18 00 olarak belirlendi.

Çağdaş Havuz iletişim Haberi

Çağdaş Havuz iletişim

Çağdaş Havuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da 50 bin TL sermaye bedeli İle Gökhan İmer tarafından kuruldu.

Çağdaş Havuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-İNŞAAT a-) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane, Havuz inşaatlarını, revizyonu , tamir ve bakımını yapmak, almak satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b-) Havuz, jakuzi, sauna, solaryum, sağlık ve kür banyoları, süs havuzu, masaj havuzu, şok havuzu, çamur ve kaplıca tesislerinin ihtiyacı alet araç ve gereçleri ile havuz ve su kimyasallarının imalı, alımı satımı, ithal ve ihracatını yapmak. c-) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj...