11 / 05 / 2024

Çağlar Gülçiçeği

Çağlar Gülçiçeği

Uzman Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Çağlar Gülçiçeği tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Ekim'de Ümraniye, Tantavi Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Çağlar Göğüş kimdir? Çağlar Göğüş ne iş yapmaktadır?

Çağlar Göğüş kimdir? Çağlar Göğüş'ün eğitim durumu nedir? Çağlar Göğüş'ün  kariyeri ve eğitim durumu nedir? Çağlar Göğüş'ün kim olduğu ve Çağlar Göğüş'ün hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Gülçiçek Tekstil Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gülçiçek Tekstil Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Taha Gülçiçek tarafından kuruldu.

Vivo X100 serisi: Yüksek çözünürlüklü kameralar ve güçlü işlemcilerle geliyor!

Vivo, mobil teknoloji arenasında büyük bir çıkış yapmaya hazırlanıyor. Yeni X100 Serisi, yüksek çözünürlüklü kameraları ve güçlü işlemcileriyle dikkat çekiyor. Seri içerisinde X100, X100 Pro ve X100 Pro Plus modelleri bulunacak.

Çağlar Göğüş hangi üniversitede okudu? Ne zaman yönetim kurulu başkan vekili oldu?

Çağlar Göğüş kimdir? Nerede okudu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Evli mi, çocuğu var mı? İşte Çağlar Göğüş ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Gül Ayşe Çolak nerelerde çalıştı? Hangi görevleri yürüttü?

Arena Finans Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gül Ayşe Çolak, iş hayatına ne zaman adım attı? Hangi alanlarda görev aldı? İşte Gül Ayşe Çolak ile ilgili merak edilenler...

Samsung Galaxy S22 Ultra'ya Carrefoursa'dan karşı konulamaz indirim! En güçlü işlemcili Samsung telefonunu kaçırmayın!

Carrefoursa'da Galaxy S22 Ultra için özel indirimler! Hemen sipariş verin ve en güçlü işlemcili Samsung telefonu indirimli fiyatlarla satın alın.

Çağlar Göğüş Kimdir?

Çağlar Göğüş kimdir? Çağlar Göğüş’ün mesleği nedir? Çağlar Göğüş hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi, 1452 Ada, 38 Parsel Taşınmaza İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

Elinde gümüş olanlar bu haber sizin için! Altın Kahini İslam Memiş peş peşe açıkladı! Gümüş için rekor rakam geldi!

Gümüş yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ederken Altın Kahini İslam Memiş'ten rekor rakam açıklaması geldi. Elinde gümüş olanlar bu haber sizin için! 

Dev finans kuruluşundan dolarla ilgili çok kritik açıklama! Güçlü dolar hikayesi bitiyor mu?

ABD'de olumlu gelen enflasyon rakamının Fed'in faiz adımlarını yavaşlatması beklenirken, doların da diğer gelişmiş ülke paraları karşısında zayıflaması öngörülüyor. 2023 yılında ise güçlü dolar hikayesinin tamamen sona ermesi ve doların zayıflamaya başlaması beklentisi hakim. Euro ve Yen için ise to

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1/1000 ölçekli imar planı notu askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi 427, 1511, 1452, 10768 Adalar ve Bir Kısım Tescil Harici Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Çağlar Gülçiçeği Haberi

Çağlar Gülçiçeği
Uzman Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Çağlar Gülçiçeği tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de kuruldu. 


Uzman Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...