09 / 05 / 2024

çağlayan meydanı projesi

çağlayan meydanı projesi

İBB,Çağlayan Meydanı'nı örnek teşkil edecek bir meydana dönüştürmek için çevredeki yapılaşmaya da müdahale edecek. Bu kapsamda meydanın çevresindeki binalar yıkılarak meydan yeniden düzenlenecek...

Samsun Saathane Meydanı Projesi’nde son durum ne? 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yapımı devam eden Saathane Meydanı Projesi hakkında açıklamada bulundu. 

Tekirdağ Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi için yıkım başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde tarihi yapıları restore ederek şehre kazandırıyor. Restorasyon çalışmaları kapsamında "Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi" çerçevesinde 3. ve son aşama olan Telekom binasının yıkım çalışmaları tamamlandı.

Çağlayan'da kentsel dönüşüm başlıyor!

İBB,Çağlayan Meydanı'nı örnek teşkil edecek bir meydana dönüştürmek için çevredeki yapılaşmaya da müdahale edecek. Bu kapsamda meydanın çevresindeki binalar yıkılarak meydan yeniden düzenlenecek...

Denizli Çivril Meydan Projesi'nde geri sayım başladı!

Denizli merkezde olduğu gibi ilçelerde yatırımlarına devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çivril'de inşa ettiği meydan projesi, 75. Yıl Parkı ve 23 Nisan Parkı ilçeye yeni bir nefes katacak.

MİNT Çağlayan projesi EDGE Ön Sertifikası'nı aldı!

Mint Çağlayan projesi, Dünya Bankası kuruluşu olan IFC tarafından geliştirilen EDGE sertifikasını almaya hak kazandı.

Vogue Çağlayan nerede? İşte adres bilgisi!

Toplam 190 bağımsız bölümden oluşan Vogue Çağlayan projesi 15 katlı 2 blok şeklinde yükseliyor. Peki Vogue Çağlayan nerede? İşte adres bilgisi!

Vogue Çağlayan Evleri iletişim!

Toplam 190 bağımsız bölümden oluşan Vogue Çağlayan'da fiyat ve teslim tarihi henüz netleşmedi. Vogue Çağlayan projesi Adliye Sarayına yakın mesafede yer alıyor...

Vogue Çağlayan projesi geliyor! Yeni Proje!

İstanbul Avrupa Yakası Çağlayan Gürsel Mahallesi'nde inşa edilen Vogue Çağlayan projesi Adliye Sarayı'na yakın konumda yer alıyor. Projede detayların 6 ay içinde netleşmesi planlanıyor.

MİNT Çağlayan Türkiye'de EDGE'e başvuran ilk konut projesi oldu!

MİNT Çağlayan projesi ile 'EDGE’ sertifikasına başvuran ilk proje olma özelliğini taşıyor. Enerji verimliliği ve çevre duyarlılığıyla Türkiye’de ilk olmayı başardı.

Papillion Residence Çağlayan Projesi geliyor!

Papillion Residence projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Papillon Group imzasıyla yükselecek proje İstanbul Çağlayan'da inşa edilecek...

Ağva Meydanı ve Sahil Düzenleme Projesi tamamlanıyor!

Ağva Meydanı ve Sahil Düzenleme Projesi’nde incelemelerde bulunan Başkan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ağva yatırımlarına dikkat çekti.

Serdivan'da Her Mahalleye Bir Meydan projesi!

Serdivan Belediyesi ‘Her Mahalleye Bir Meydan Projesi’ kapsamında Kemalpaşa Mahallesinde hizmete soktuğu mahalle meydanı projesinden sonra otopark sorununa da el atıyor.

Şanlıurfa Yaşam Kompleksi ve Meydan Projesi'nin temeli atıldı!

Şanlıurfa Karaköprü Belediyesi tarafından inşa edilecek Yaşam Kompleksi ve Meydan Projesi'nin temeli atıldı. Seyrantepe'de yükselecek proje vatandaşların birçok ihtiyacını karşılayacak.

çağlayan meydanı projesi Haberi

çağlayan meydanı projesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Çağlayan Meydanı'nı örnek teşkil edecek bir meydana dönüştürmek için çevredeki yapılaşmaya da çekidüzen verecek. Meydanın çevresindeki binalar yıkılarak yeniden düzenlenecek. Plan değişikliği İBB Meclisi'nde oy çokluğu ile kabul edildi.

Habertürk'ten Mehmet Demirkaya'nın haberine göre; İBB Meclisi 2014-1019 arası yılları kapsayan 7. seçim dönemini, yaptığı son aktif toplantı ile tamamladı. İBB Meclisi, Meclis Başkanvekili Ahmet Selamet'in başkanlığında toplandı. Meclisin son toplantısında 145 dosya görüşüldü. Büyük kısmını imar dosyalarının oluşturduğu, Meclis gündeminin 32 numaralı dosyası Çağlayan Meydanı ile ilgiliydi. Dosya İBB Meclisi'nden, üzerinde bir konuşma yapılmadan oy çokluğu ile geçti.

"Kağıthane İlçesi, Gürsel Mahallesi, 8483 ve 8486 Adalara İlişkin Çağlayan Meydanı ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi" başlığı ile meclise gelen dosya, İBB ile söz konusu adalarda mülkiyeti bulunanlar...