14 / 05 / 2024

çağlayan Yunus Emre Kültür Merkezi

çağlayan Yunus Emre Kültür Merkezi

Kağıthane Belediyesi tarafından yapılan Çağlayan Yunus Emre Kültür Merkezi, görkemli bir törenle hizmete açıldı. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Güzel ve hayırlı bir çalışmayı halkımıza hizmete kazandırdığımız için mutluyuz” dedi.

Çağlayan Yunus Emre Kültür Merkezi açıldı!

Hayatın her alanında ilçeye yapılan yatırımlarla markalaşan Kağıthane, yeni bir merkeze daha kavuştu. Çağlayan Mahallesi’nde hizmete sunulan Yunus Emre Kültür Merkezi ’nin kapılarını çocuklar açtı.

Yunus Emre Altıner: Dere yatağı üzerine inşa edilen yapılar için kararlıyız!

Kayseri Yahyalı’daki selden sonra Kaymakam Yunus Emre Altıner ve Belediye Başkanı Esat Öztürk bölgeye giderek yakından incelemelerde bulundu. Kaymakam Altıner yaptığı açıklamalarda” Önceden imar izni olmaksızın yapılan tesislere de müsaade edilmeyecektir." dedi.

Almanya Aachen Yunus Emre Camisi ve meydanı açıldı!

Almanya'nın Aachen kentindeki Diyanet İşleri Türk İslam Birliğine (DİTİB) bağlı Aachen Yunus Emre Camisi önündeki meydan ve cami vatandaşın hızmetine açıldı. Aachen Yunus Emre Camisi önündeki meydana, "Cami Meydanı" (Moscheeplatz) ismi verildi.

Yunus Emre Termik Santrali 1.4 milyar TL'ye icradan satılıyor!

Eskişehir`in Mihalıççık ilçesinde FETÖ/PDY yönelik soruşturma kapsamında yönetimi TMSF'ye devredilen Yunus Emre Termik Santrali 1 milyar 400 milyon liraya icradan satışa çıkarıldı. İhale, 30 Ocak günü gerçekleşecek.

Sivas Esentepe Yunus Emre Kentsel Dönüşüm Projesi tanıtıldı!

Sivas Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Esentepe Yunus Emre Kentsel Dönüşüm Projesi vatandaşa tanıtıldı. Belediye Başkanı Sami Aydın projeyle ilgili bilgi verdi.

Ünye Şeyh Yunus Emre Türbesi yenilendi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesinde bulunan Şeyh Yunus Emre Türbesi’nde onarım çalışması gerçekleştirdi. İlk yapıldığı dönemde sekiz köşeli ve tavana doğru kısalan formatla inşa edilen türbe, yenilenen yüzüyle ziyaretçilerini ağırlıyor.

Nabi Avcı Amsterdam'da açılan Yunus Emre Enstitüsü'nü ziyaret etti!

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Hollanda temasları kapsamında Amsterdam Yunus Emre Enstitüsünü ziyaret etti.

Gölcük Yunus Emre Parkı'nda büyük aşama kaydedildi!

Gölcük Belediyesi´nin önem verdiği projelerden biri olan, Yunus Emre Mahallesi´nde yapımına devam edilen ve yapımında büyük aşama kaydedilen park alanını çalışmalar hız kazandı.

Kula Yunus Emre caddesi trafiğe açıldı!

Kula Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi iş birliği içerisinde yürütülen çalışmalar kapsamında yapımı devam eden Yunus Emre Caddesi trafiğe açıldı.

TOKİ Manisa Yunus Emre kura çekilişi sonuçları!

TOKİ Manisa Yunus Emre kura çekilişi sonuçları dün saat 10:00'dan itibaren açıklandı. Toplamda 5 bin 500 konuttan oluşan proje 1. etap teslimleri 2017 Eylül ayında yapılması planlanıyor.

Bağcılar'daki asansörlü Yunus Emre Camii'nin inşaatı tamam!

Bağcılar İnönü Mahalesi sakinleri Ramazan ayına yeni camilerinde girecek. Yıkılıp yeniden inşa edilen Bağcılar Yunus Emre Camii farklı mimarisi ile dikkat çekiyor. Camide, engelli ve yaşlıların kullanabilmesi için 10 kişilik asansör de bulunuyor.

Altındağ Yunus Emre Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Altındağ Yunus Emre Aile Sağlığı Merkezinin açılışında yaptığı konuşmada, Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: "Aile hekimliğinde 22 bin olan kadromuz 2017 sonu itibarıyla 30 bin hekime çıkacak" dedi.

Yunus Emre Devlet Hastanesi 2017'de açılacak!

Eskişehir'de yapımı süren 600 yataklı Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde çalışmalar hızla devam ediyor. Kaba inşaatı biten ve bölge hastanesi olarak hizmet vermesi planlanan sağlık kompleksi 2017'de hizmete girecek.

Antalya Serik Yunus Emre Anadolu Lisesi kantin binası açıldı!

Yunus Emre Anadolu Lisesi'nin belediye tarafından okul bahçesine yaptırılan kantin binasının açılışına Kaymakam Rıfat Altan, Belediye Başkanı Ramazan Çalık, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz ve davetliler katıldı.

çağlayan Yunus Emre Kültür Merkezi Haberi

çağlayan Yunus Emre Kültür Merkezi

Kağıthane Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve kısa sürede yapımı tamamlanan Çağlayan Yunus Emre Kültür Merkezi’nin açılışı yapıldı. İlçede sosyal ve kültürel dönüşümü hızlandıracak olan kültür merkezinin açılışına, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, AK Parti İstanbul 1’inci Bölge Milletvekili Oktay Saral, Kağıthane AK Parti İlçe Başkanı Faruk Gökkuş, belediye başkan yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Dualar eşliğinde yapılan açılışta ilçe yönetimi açılış kurdelesini çocuklarla beraber kesti.

Kağıthane’de yatırımların hız kesmeden devam ettiğini belirten Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Güzel, hayırlı bir çalışma için bir aradayız. Burada çalışma yapmak buradaki vatandaşa hizmet etmek bizim için çok anlamlı. Hamdolsun bu çalışmaya sevgili dernek başkanımız, cemaatimiz, imamımız, bütün komşularımız çok yardımcı oldular. Önce mülkiyet problemini çözdük. Ardından da bu dev eser ortaya çıktı....