07 / 05 / 2024

çağlayanda yer alan projeler

çağlayanda yer alan projeler

Çağlayan'da inşa edilen Dap Z Ofis'te metrekare fiyatı 4 bin TL'den başlıyor...

OSB'de yer alan parsellerle ilgili yönetmelik tamamen değişti! Bu şartları taşıyan tapuyu alabilecek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Organize Sanayi Bölgelerinde (OSB) Yer Alan Parsellerin Tamamen veya Kısmen Bedelsiz Tahsisine Dair Yönetmelik'te değişikliğe gidildi, bu şartları taşıyan tapuyu aşabilecek. İşte detaylar...

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi'nde yer alan villalar satışta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi projesinde yer alan 17 adet villa bugün itibariyle satışa çıktı.

Lara'daki falez kıyısında yer alan plajlar düzenlemeye giriyor!

Antalya'nın ünlü restoranlarından Lara Balıkevi'nin 1'inci Derece Doğal SİT alanı falez kıyısında yer alan plaj noktasında Muratpaşa Belediyesi'nce yapılmak istenen düzenleme gerginliğe neden oldu.

TOKİ Bolu Yeniçağa kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Bolu Yeniçağa'da yer alan 88 adet konut bugün kura yöntemiyle satışa sunuldu. Projede daire fiyatları 61 bin 915 TL'den başlangıç gösteriyor. Peki TOKİ Bolu Yeniçağa kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Bolu Yeniçağa kura çekilişi 2015!

TOKİ Bolu Yeniçağa'da yer alan 88 adet konut satışa çıkarılıyor. Projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla kabul ediliyor. İşte TOKİ Bolu Yeniçağa kura çekilişi 2015 detayları...

Ankara Öveçler Vadisi'nde yer alan spor salonu kararına tepki geldi!

Öveçler Vadisi Rekreasyon Alanı’nda yer alan spor sahası ve müştemilatı 25 yıl ‘bedelsiz’ olarak Çınar Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’ne verildi.

Sivas'a yeni mesire alanı yapılıyor!

SİVAS Belediyesi, 30 dönümlük Maliye Ormanı olarak adlandırılan bölgeye, yanı başındaki 35 dönümlük ağaçsız alan da eklenerek yeni bir mesire alanı yapımına başlandı.

TOKİ Bolu Yeniçağa kurası ne zaman?

TOKİ ile Bolu Yeniçağa Belediyesi işbirliği ile yapımı gerçekleştirilen Bolu Yeniçağa Projesinde yer alan 227 adet dairenin kurası çekilecek. Peki TOKİ Bolu Yeniçağa kurası ne zaman?

Bornova açık pazar alanı ve karakol imar planı askıda!

İzmir Bornova İlçesi, Kavaklıdere Mahallesi, 710 ve 507 parsellerin '' Açık Pazar Alanı '' ve 101 parselin kısmen Resmi Tesis Alanı ( Karakol ) amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği askıya çıktı...

Antalya Muratpaşa'da dönüşüm kalıntıları temizleniyor!

Muratpaşa mahallesi Opera Kavşağı'nda yer alan, kentsel dönüşüm çerçevesinde yıkılmış binaların molozları sonucu oluşan kötü görüntüden mahalleli kurtuluyor.

2000 yılında Süzer Plaza'da yer alan oteli Ritz Carlton işletecekmiş!

Süzer Grubu'nun Gümüşsuyu'nda inşa ettiği Süzer Plaza'da yer alan oteli Amerikalı The Ritz Carlton Hotel Company işletecekmiş. 2000 yılının sonunda açılışı yapılacak otel 240 milyon dolara mal olacakmış.

Palandöken Kayak Tesisi'nde yer alan taşınmazlar 49 yıllığına özelleştiriliyor!

Palandöken Kayak Tesisi ve Konaklı Kayak Tesisi'nde yer alan taşınmazlar 49 yıllığına "İşletme Hakkının Verilmesi" yöntemiyle özelleştirilecek..

Çekmeköy Boutique Daça'da yüzde 15 indirimle! Temmuz teslim daireler!

Dairelerin Temmuz'da teslim edileceği Çekmeköy Boutique Daça projesinde yer alan konutlar için lansmana özel yüzde 10 ve peşin alımlarda ise ek yüzde 5 indirim uygulanıyor.

çağlayanda yer alan projeler Haberi

çağlayanda yer alan projeler

Dap Yapı tarafından Çağlayan'da hayata geçirilen Dap Z Ofis, 14 bin meterkare arsa alanına konumlandırılıyor.


Projede inşaat alanı ise 50 bin metrekare.


304 ofis ve 61 dükkandan oluşan projede ofislerin büyüklüğü 55 metrekare ve 87 metrekare arasında dğeişirken, dükkanalrın büyüklüğü ise 49 metrekare ile 281 metrekare arasında değişiyor.



Metrekare fiyatı 4 bin TL ile 6 bin 500 TL arasında değişen proje toplamda 365 adet birimden oluşuyor.


Ödeme planında ise tutarın yarısı peşin verildikten sonra, geri kalan kısmı için 24 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılıyor.


Dap Z Ofis'te ;


*Fitness,

*Mini golf sahası,

*Helikopter pisti,

*Cafe,

*Restorantlar ve

*AVM'ler bulunuyor.


0212 294 32 42 


www.dapzofis.com




Melek...