06 / 05 / 2024

Çağlayandibi Şelalesi turizm projesi

Çağlayandibi Şelalesi turizm projesi

Gümüşhane'de, Avrupa ve Türkiye'nin en yüksek ladin ve köknar ağaçlarını barındıran Örümcek Ormanları'ndaki Çağlayandibi Şelalesi’nin turizme kazandırılması amacıyla çalışma başlatıldı..

Özgüneş Turizm'den Antalya'ya 112 milyon 671 bin TL'lik otel yatırımı!

Özgüneş Turizm ve Tic. A.Ş Antalya'ya turizm konaklama tesisi projesi için düğmeye bastı. Manavgat ilçesinde hayata geçirilecek olan proje 112 milyon 671 bin TL'ye mal olacak.

Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'inin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Yüksek kiralar memur ve çalışanları göçe zorladı! Memurlar ve çalışanlar kira yardımı istiyor! 

Savaş sonrası Rusların akın ettiği Antalya'da kira fiyatları yalnızca 5 ayda yüzde 100 arttı. Memurlar daha uygun fiyatlı kiralar bulabilecekleri illere tayin istemeye başlarken, barınma sorununu aşamayan kalifiye turizm işçileri ise kentten göç ediyor. İşte ayrıntılar...

Your Aırport Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Your Aırport Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de İbrahim Tanrıverdi, İsmail Tanrıverdi ve Murat Kızılboğa ortaklığında kuruldu.

Gölkonakları Karaağaç İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gölkonakları Karaağaç İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 15 milyon TL sermaye bedeli ile Cenk Erpolat, Erol Biçer ve Kadir Ruhi Uğur ortaklığında kuruldu.

Ali Ağaoğlu Bodrum Yalıçiftlik'teki arsasını satıyor!

Türkiye'nin en büyük müteahhitlerinden biri olan Ali Ağaoğlu'nun Bodrum Yalıçiftlik'te bulunan arazisine otel yapacağı konuşuluyordu. Hatta araziye "Ali Ağaoğlu Turizm Projesi" tabelası da asılmıştı. Ağaoğlu bu projeden vazgeçti. Hatta araziyi satmak için müşteri arıyor...

Güven Rent A Car Gayrimenkul Turizm Müşavirlik Danışmanlık Hizm. Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güven Rent A Car Gayrimenkul Turizm Müşavirlik Danışmanlık Hizm. Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rabee Sabre ve Mhd Taiseer ortaklığında kuruldu.

Altın Rent A Car Gayrimenkul Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Rent A Car Gayrimenkul Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Alsawadi tarafından kuruldu. 

A and J Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A and J Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Jalal Kehil ve M.S. Mustafa Assaf ortaklığında kuruldu.

Manisa Müzesi turizm faaliyetlerini canlandıracak!

Manisa Etnografya ve Arkeoloji Müzesinde bulunan binlerce eser yeni müzenin tamamlanmasıyla yeniden ziyarete açılacağı günü bekliyor. Paha biçilemeyen birçok eserin yer aldığı Manisa'da yen müzenin açılmasıyla turizm faaliyetlerinin de canlanması planlanıyor.

Açık Ada Turizm Emlak Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açık Ada Turizm Emlak Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 75 bin TL sermaye bedeli ile Ali Açıkada tarafından kuruldu...

Plan A Taşınmaz Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Plan A Taşınmaz Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Birol Ansa, Meriç Ansa ve Şevkiye Gülçe Ansa ortaklığında kuruldu.

Antalya Gazipaşa'nın turizm imar planı onaylandı!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'nın 5 yıldızlı oteli olmayan tek sahil ilçesi Gazipaşa'nın imar planının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca onaylandığını belirtti.

Çağlayandibi Şelalesi turizm projesi Haberi

Çağlayandibi Şelalesi turizm projesi

Gümüşhane'de, Avrupa ve Türkiye'nin en yüksek ladin ve köknar ağaçlarını barındıran Örümcek Ormanları'ndaki Çağlayandibi Şelalesi’nin turizme kazandırılması amacıyla çalışma başlatıldı.


Gümüşhane Doğa Koruma ve Milli Parlar Şube Müdürü İlbeyi Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çağlayandibi Şelalesi'nin, Örümcek Ormanları güzergahında bulunmasının turizm açısından önemini artırdığını ifade etti.


Çağlayandibi Şelalesi'nin bulunduğu alanın, Orman ve Su İşleri Bakanlığınca tabiat parkı ilan edildiğini belirten Aydın, "Bu ilimiz turizmi açısından önemli gelişmedir. Şiran ilçemizdeki Tomara Şelalesi, Zigana Dağı'ndaki Limni Gölü ve Torul ilçesindeki Artabel'den sonra Çağlayandibi Şelalesi dördüncü tabiat parkımız oldu" dedi.


Aydın, Çağlayandibi Şelalesi'ne ahşap yürüyüş yolu, manzara seyir terası ve kameriye yapımı için proje hazırladıklarını dile getirerek, projeyi Orman ve Su İşleri Bakanlığına sunduklarını söyledi.


Bakanlığın onayının ardından şelaleye ulaşmak için ahşap yürüme parkuru, manzara seyir...