29 / 04 / 2024

Çağrı Külbağ kim

Çağrı Külbağ kim

Dünya Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi’nin Kurucularından, Projeler Koordinatörü Çağrı Külbağ, AVM malikleri ve yönetimlerinin sorumlu tutulması nedeniyle, alışveriş merkezlerinin çok daha detaylı bir risk analizine ihtiyaçları olacağını belirtti.

Bakan Özhaseki'den flaş çağrı: İstanbul'da kim belediye başkanı adayıysa 'Nereyi dönüştüreceksin?' diye sorun!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sayılı günler kalan yerel seçimle ilgili konuştu ve megakentlilere kentsel dönüşüme ilişkin bir çağrıda bulundu. 

Türk-İş: Açlık sınırı 2 bin 830 lira oldu!

Türk-İş tarafından yapılan araştırmaya göre, Mayıs 2021'de toplamda 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 2 bin 830 Türk Lirası şeklinde belirtilirken, merakla beklenen yoksulluk sınırı ise 9 bin 219 Türk Lirası şeklinde oldu.

Türk-İş açıkladı! İşte açlık ve yoksulluk sınırı!

Türk-İş verilerine göre , nisanda 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 2 bin 767, yoksulluk sınırı ise 9 bin 13 lira oldu. Türkiye'de uygulanan asgari ücret 2 bin 825 lira 90 kuruş...

A.R.E.A. Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

A.R.E.A. Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Elgün tarafından açıldı.

İzmir'de ağır hasarlı bina yıkım sırasında yanındaki apartmanın üzerine çöktü!

İzmir'de geçen sene yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından ağır hasarlı olduğu için yıkım kararı alınan 8 katlı bina, çalışmalar esnasında yanındaki 4 katlı binanın üzerine çöktü.

Türk-İş 4 kişilik ailenin açlık sınırını hesapladı!

Türk-İş, mart ayında dört kişilik bir ailenin açlık sınırı 2 bin 736, yoksulluk sınırı 8 bin 912 lira olarak hesapladı.

İzmir'de depremde ağır hasar gören 488 bina yıkılacak!

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında 30 Ekim'de yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremden sonra Bayraklı ve Bornova'daki proje alanları dışında ağır hasar gören 488 binanın daha yıkım işlemi başlatıldı. 

İzmir Bayraklı'da ağır hasarlı binalar yıkılıyor!

30 Ekim'de meydana gelen deprem sonrasında İzmir Bayraklı'da ağır hasar alan binaların yıkım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Türk-İş 4 kişilik ailenin açlık sınırını 2 bin 719 lira olarak hesapladı!

Türk-İş 4 kişilik ailenin açlık sınırını 2 bin 719, yoksulluk sınırını ise 8 bin 856 lira olarak hesapladı.

Kocaeli ağır hasarlı bina yükünden kurtuluyor!

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nden en fazla etkilenen il olan Kocaeli'de, ağır hasar gören binaların yıkılması amacıyla başlatılan çalışmalar devam ediyor. Depremde ağır hasar gören 28 binanın yıkım çalışmalarının, yıl sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.

Kocaeli Valiliği'nden ağır hasarlı 26 bina için yıkım talimatı!

Kocaeli Valiliği, şehirdeki toplam 26 ağır hasarlı binanın yıkımı için 4 belediyeye talimat yazısı gönderdi.

Türk-İş: Dört kişilik ailenin açlık sınırı 2 bin 652 lira!

Türk-İş’in araştırmalarına göre Ocak ayında dört kişilik ailenin açlık sınırı 2 bin 652, yoksulluk sınırı ise 8 bin 638 lira oldu. Bekar bir çalışanın yaşama maliyeti ise aylık 3 bin 222 lira olarak hesaplandı.

Çağrı Uygulama Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağrı Uygulama Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Çelikten tarafından kuruldu.

Çağrı Külbağ kim Haberi

Çağrı Külbağ kim

Dünya Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi’nin Kurucularından, Projeler Koordinatörü Çağrı Külbağ, yürürlüğe giren yeni yönetmelikle birlikte alışveriş merkezlerinde ortak kullanım alanlarında oluşabilecek her türlü zarardan AVM malikleri ve yönetimlerinin sorumlu tutulması nedeniyle, alışveriş merkezlerinin çok daha detaylı bir risk analizine ihtiyaçları olacağını belirtti. Alışveriş merkezlerinin iş sağlığı ve güvenliği konusunda hizmet aldıkları OSGB’lerin hizmet alanı, ziyaretçilerin yaşayabileceği her türlü sorunu öngörecek şekilde genişlerken, bu konuda geçmişten bu güne deneyim sahibi olan şirketlerin öne çıkacağı görülüyor. Çağrı Külbağ, “İnsan hayatı ile ilgili hiçbir konuyu yaşayarak öğrenebilecek lükse sahip değiliz. Yeni yönetmelikle AVM Yönetimlerine ortak alanlarda oluşabilecek riskler konusunda getirilen ciddi sorumluluklar da daha güvenli ve konforlu alışveriş merkezleri oluşturmaya yönelik” dedi. 


AVM’ler Mart ayına yeni yönetmelikle girdi. Büyüklüklerine göre sınıflandırılan alışveriş...