06 / 05 / 2024

Cahit Altunay aday mı

Cahit Altunay aday mı

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay kimdir? İlçe Belediye Başkanı Cahit Altunay'ın 2019 yerel seçimlerinde de AKP'den tekrar belediye başkanlığına aday olarak çıkarılması bekleniyor...

Sultangazi Esentepe'de imar protestosu!

Sultangazi Esentepe Mahallesi sakinleri yeni imar planını protesto etti. belediye başkanı ile görüşmek isteyen mahalle sakinleri Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ile toplu olarak görüşmeyi başardı.

Sultangazi'de 5 bin konut yenilendi!

Sultangazi'de deprem eğitim parkı hizmete açıldı. Sultangazi'de kentsel dönüşümün de çok hızlı ilerlediğini vurgulayan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, "6306 sayılı yasa çıktıktan sonra 2013 yılından bu yana depreme dayanıklı olan riskli 5 bin konutu yeniledik" dedi.

Sultangazi'deki 600 yataklı dev hastane hazır!

Sultangazi, yıllarca Gazi Mahallesi olaylarıyla gündeme gelmişti. Şimdi ise önemli projeleriyle anılıyor. Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay bölgedeki projeleri anlattı.. İşte o röportaj...

Cahit Altunay: Sultangazi'nin çehresini değiştiriyoruz!

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, ilçenin çehresini değiştirecek projeleri anlattı. Başkan Altunay ilçeye yapılacak yeni meydan projesinin de müjdesini verdi.

Cahit Altunay Sultangazi projelerimi anlattı!

Sıfırdan kurulan bir belediyesi yedi yılda zirveye çıkaran Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, hayata geçirdiği ve yapımı devam eden projeleri Akşam'a anlattı.

Cahit Altunay: Çapa'nın gelmesi Sultangazi'yi 10 yıl ileri taşır!

Son günlerde en çok merak edilen projelerden biri Çapa’daki İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin Sultangazi’ye taşınıp taşınmayacağı... Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay Habertürk'e anlattı

Sultangazi Belediyesi Çapa Hastanesi'ne talip!

Geçmişin olumsuz izlerini geride bırakarak yenilenen ve İstanbullular’ın rahat nefes alabileceği, Hacı Bektaş-ı Veli Şehir Ormanı ile Mimar Sinan Şehir Ormanı'nı ilçesine kazandıran Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay gelecek projelerden bahsetti.

Cahit Altunay, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü inceledi!

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, belediye teknik ekibiyle birlikte yapımı devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu şantiyesini ziyaret etti.

Cahit Yalçın: Mortgage çok iyi bir sistem!

Cahit Yalçın, "Önce Güven" sloganıyla hareket ettiklerini belirterek, "Sürekli müşterilerimizin güvenini kazanmaya yönelik bir çalışma yürüttük. Çünkü biz her zaman "eğer müşteriler varsa biz varız"ın bilincindeyiz" dedi.

Diyarbakır Sur'daki Cahit Sıtkı Tarancı Evi koruma altına alındı!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinin sokağa çıkma yasağı ve çatışmalar nedeniyle, Sur ilçesinde bulunan Arkeoloji Müzesi ve Kültür Müzesi (Cahit Sıtkı Tarancı Evi)'ndeki eserlerin büyük bir bölümü, buralardan kaldırılarak koruma altına alındı.

Metropol İnşaat Adana'da sektörün öncüsü olmaya aday!

Metropol inşaat hayalinizi yapıyor Metropol İnşaat, Adana'da birbiri ardına yaptığı süper lüks inşaatlarla sektörün öncüsü olmaya aday. Kent lokasyonuna nefes aldıracak DoubleTree by Hilton inşaatının bitmesi heyecanla bekleniyor.

Karaköy, Avrupa Yakası’nın yeni turizm adresi olmaya aday!

Keller Williams, özellikle son yıllarda popülaritesi gün geçtikçe artan Karaköy gayrimenkul piyasasını mercek altına aldı. Yerli ve yabancı yatırımcının yoğun ilgi gösterdiği bölge kısa süre içinde Avrupa Yakası’nın yeni turizm adresi olmaya aday.

İlk ofis projesi Antplato, Leed Gold'a aday!

Ant Yapı'nın Türkiye'deki ilk ofis projesi Antplato, 'Leed Gold' adayı oldu. Projede yeşil kiralama modeli de uygulanacak. Projede iki farklı büyüklükte ofis birimi yer alıyor.

Cahit Altunay aday mı Haberi

Cahit Altunay aday mı

Cahit Altunay kimdir?

Cahit Altunay,1962 yılında Keşan/Edirne'de doğdu. İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Mezunu olan Altunay1977 yılında Gaziosmanpaşa’ya yerleşti.

1989 yılında siyasete başladı. Ak Parti Gaziosmanpaşa Kurucu İlçe Başkan Yardımcılığı görevi, 2002- 2003 yılları arasında Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcılığı 2004 - 2009 yılları arasında Vilayetler Hizmetler Birliği yönetim Kurulu Üyeliği 2004 - 2009 yılları arasında İl Genel Meclis üyeliği görevlerinde bulundu.

2005 yılından 09/11/2008 tarihinde yapılan Olağan Kongre’ye kadar Gaziosmanpaşa Ak Parti İlçe Başkanlığı görevi yaparken Sultangazi ilçesi Belediye Başkanı Aday Adayı olmak için görevinden ayrıldı .

29 Mart 2009 Yerel Yönetimler seçimlerinde Sultangazi İlçesi Kurucu Belediye Başkanı seçildi.

İlçe Belediye Başkanı Cahit Altunay'ın 2019 yerel seçimlerinde de AKP'den tekrar belediye başkanlığına aday olarak çıkarılması bekleniyor.

Cahit Altunay, evli ve 3 kız...