05 / 05 / 2024

Cahit Altunay kentsel dönüşüm projeleri

Cahit Altunay kentsel dönüşüm projeleri

Yerel seçimlerde yeniden Sultangazi Belediye Başkanlığına seçilen Cahit Altunay, kentsel dönüşüm meselesinin bir süreçten ibaret olduğunu vurgulayarak Sultangazi'de toplam 36 kilometrekarelik alanda kentsel dönüşüm yapılacak dedi...

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mücahit Abuçka tarafından kuruldu.

Balıkesir'de kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanıyor!

Balıkesir Zağnos Mehmet Paşa Camisi meydanında düzenlenen törende konuşan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş, Balıkesir'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarının tamamlanması için çalışmaların devam ettiğini dile getirdi. 

Cahit Özkan: Güvenli, sağlam, dayanıklı binalar inşa etme mücadelemizi sürdüreceğiz!

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, "Bir taraftan kentsel dönüşümü, sağlıklı, güvenli ve dayanıklı konutların inşa edilme sürecini engellemeye çalışırken diğer taraftan bugün acılarımızın kaynağı olarak AK Parti hükümetlerini göstermeleri asla kabul edilebilir bir durum değil." diye konuştu. 

Cahit Turhan: Ordu'daki evler akıllandı!

AK Parti'nin Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitinginde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, ''Akıllı şehirler geliyor. Kentsel dönüşüm geliyor. Akıllı evler geliyor. Bizim insanımız dünyada her şeyin en iyisine layık'' dedi.

Seçimden sonra kentsel dönüşüm hızlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş, kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Demirtaş, seçimden sonra kentsel dönüşümün hızlanacağını vurguladı.

Fikirtepe mağdurlarının umudu Mücahit Demirtaş oldu!

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm sorunu çözülmeyi bekliyor. Kira yardımları kesilen mağdurlar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Yardımcılığı'na getirilen Mücahit Demirtaş'ın umut olduğunu belirtti.

Sultangazi Esentepe'de imar protestosu!

Sultangazi Esentepe Mahallesi sakinleri yeni imar planını protesto etti. belediye başkanı ile görüşmek isteyen mahalle sakinleri Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ile toplu olarak görüşmeyi başardı.

Sultangazi'de 5 bin konut yenilendi!

Sultangazi'de deprem eğitim parkı hizmete açıldı. Sultangazi'de kentsel dönüşümün de çok hızlı ilerlediğini vurgulayan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, "6306 sayılı yasa çıktıktan sonra 2013 yılından bu yana depreme dayanıklı olan riskli 5 bin konutu yeniledik" dedi.

Sultangazi'deki 600 yataklı dev hastane hazır!

Sultangazi, yıllarca Gazi Mahallesi olaylarıyla gündeme gelmişti. Şimdi ise önemli projeleriyle anılıyor. Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay bölgedeki projeleri anlattı.. İşte o röportaj...

Elazığ'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili göreve başladıkları 2014 yılından itibaren yoğun bir çalışmanın içinde olduklarının altını çizen Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “Özellikle 7 mahallemizde kentsel dönüşüm çalışmalarımız devam ediyor.

Cahit Altunay: Sultangazi'nin çehresini değiştiriyoruz!

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, ilçenin çehresini değiştirecek projeleri anlattı. Başkan Altunay ilçeye yapılacak yeni meydan projesinin de müjdesini verdi.

Cahit Altunay Sultangazi projelerimi anlattı!

Sıfırdan kurulan bir belediyesi yedi yılda zirveye çıkaran Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, hayata geçirdiği ve yapımı devam eden projeleri Akşam'a anlattı.

Cahit Altunay: Çapa'nın gelmesi Sultangazi'yi 10 yıl ileri taşır!

Son günlerde en çok merak edilen projelerden biri Çapa’daki İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin Sultangazi’ye taşınıp taşınmayacağı... Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay Habertürk'e anlattı

Cahit Altunay kentsel dönüşüm projeleri Haberi

Cahit Altunay kentsel dönüşüm projeleri

Sultangazi'de toplam 36 kilometrekarelik alanın 23 kilometrekaresinde kentsel dönüşüm sürecinden sonra fuar ve kongre merkezinden üniversiteye, 3 bin dönümlük hayvanat bahçesinden organik tarım yapılan bahçelere kadar çok sayıda sosyal donatı alanı ve yeşil alan bulunacak. 


Yerel seçimlerde yeniden Sultangazi Belediye Başkanlığına seçilen Cahit Altunay, kentsel dönüşüm meselesinin bir süreçten ibaret olduğunu, yerel yönetimler olarak kendilerinin bir yol çizdiğini ve vatandaşın bu yolu takip ettiğini, ancak son zamanlarda bu olayın layıkıyla gerçekleştiğini söyledi. 


Türkiye genelinde son dönemde geniş bir kentsel dönüşüm kampanyası başlatıldığını hatırlatan Altunay, ilçede de 23 kilometrekarelik alanda kentsel dönüşüm gerçekleştirdiklerini anlattı. 


"Bu 23 kilometrekarelik kentsel dönüşüm alanı belki de İstanbul'un da en büyük alanlardan birisi" diyen Altunay, bu alanın özellikle su havzaları ve taş ocaklarının bulunduğu alanları kapsadığını dile getirdi. 


PLANLAMA...