02 / 05 / 2024

Cahit Altunay kimdir

Cahit Altunay kimdir

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay kimdir? İlçe Belediye Başkanı Cahit Altunay'ın 2019 yerel seçimlerinde de AKP'den tekrar belediye başkanlığına aday olarak çıkarılması bekleniyor...

Cahit Altunay Sultangazi projelerimi anlattı!

Sıfırdan kurulan bir belediyesi yedi yılda zirveye çıkaran Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, hayata geçirdiği ve yapımı devam eden projeleri Akşam'a anlattı.

Cahit Altunay, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü inceledi!

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, belediye teknik ekibiyle birlikte yapımı devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu şantiyesini ziyaret etti.

Gazi Mahallesi'ne dönüşümle 700 konut yapılacak!

İstanbul’un belki de en dezavantajlı bölgelerinden biri olan Sultangazi büyük bir değişim yaşıyor. Belediye Başkanı Cahit Altunay’la, ilçedeki kentsel ve kültürel dönüşümü ve Gazi Mahallesi konuşuldu.

Cahit Altunay: Sultangazi'nin üçte ikisi yeşil alan olacak!

Yerel seçimlerde yeniden Sultangazi Belediye Başkanlığına seçilen Cahit Altunay, kentsel dönüşüm meselesinin bir süreçten ibaret olduğunu vurgulayarak Sultangazi' nin üçte ikisi yeşil alan olacak dedi...

Cahit Altunay: Sultangazi'de toplam 36 kilometrekarelik alanda kentsel dönüşüm yapılacak!

Yerel seçimlerde yeniden Sultangazi Belediye Başkanlığına seçilen Cahit Altunay, kentsel dönüşüm meselesinin bir süreçten ibaret olduğunu vurgulayarak Sultangazi'de toplam 36 kilometrekarelik alanda kentsel dönüşüm yapılacak dedi...

Sultangazi'de inşa edilecek kongre vadisi ilçenin çehresini değiştirecek!

Hükümetin vizyon projelerine birkaç dakika mesafede bulunan Sultangazi' nin çehresi değişiyor. İlçede inşa edilecek kongre vadisinde fuar merkezleri, oteller ve spor alanları da yer alacak...

Cahit Altunay: Sultangazi‘deki hizmet atağını Gazi‘den başlattık!

Koltuğu bile olmayan bir başkan olarak 2009’da göreve başlayan Altunay, 5 yılda altyapı, kamu binaları sorunu kalmayan bir ilçe olduklarını, vitrin projelerini ağırlıklı olarak Gazi’de gerçekleştirdiklerini söyledi...

H. Cahit Çınar Kimdir? H. Cahit Çınar ne iş yapar?

H. Cahit Çınar Kimdir?, H. Cahit Çınar eğitim durumu nedir? H. Cahit Çınar 'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? H. Cahit Çınar Kimdir? H. Cahit Çınar'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. H. Cahit Çınar'ın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan kimdir?

Mehmet Cahit Turhan, yeni dönemde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı oldu. Peki, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan kimdir?

Mehmet Cahit Turhan kimdir?

Bir dönem Karayolları Genel Müdürü ve Danıştay üyesi olarak da görev yapan Mehmet Cahit Turhan, yeni kabinede Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olarak atandı. Peki, yeni Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan kimdir?

Sultangazi Esentepe'de imar protestosu!

Sultangazi Esentepe Mahallesi sakinleri yeni imar planını protesto etti. belediye başkanı ile görüşmek isteyen mahalle sakinleri Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ile toplu olarak görüşmeyi başardı.

Sultangazi'de 5 bin konut yenilendi!

Sultangazi'de deprem eğitim parkı hizmete açıldı. Sultangazi'de kentsel dönüşümün de çok hızlı ilerlediğini vurgulayan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, "6306 sayılı yasa çıktıktan sonra 2013 yılından bu yana depreme dayanıklı olan riskli 5 bin konutu yeniledik" dedi.

Sultangazi'deki 600 yataklı dev hastane hazır!

Sultangazi, yıllarca Gazi Mahallesi olaylarıyla gündeme gelmişti. Şimdi ise önemli projeleriyle anılıyor. Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay bölgedeki projeleri anlattı.. İşte o röportaj...

Cahit Altunay: Sultangazi'nin çehresini değiştiriyoruz!

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, ilçenin çehresini değiştirecek projeleri anlattı. Başkan Altunay ilçeye yapılacak yeni meydan projesinin de müjdesini verdi.

Cahit Paksoy kimdir?

İhlas Holding CEO ve İcra Kurulu Başkanlığı görevine Cahit Paksoy atandı. Cahit Paksoy kimdir? Cahit Paksoy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İhlas Holding CEO'su Cahit Paksoy..

Cahit Altunay Sultangazi projelerimi anlattı!

Sıfırdan kurulan bir belediyesi yedi yılda zirveye çıkaran Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, hayata geçirdiği ve yapımı devam eden projeleri Akşam'a anlattı.

Cahit Altunay: Çapa'nın gelmesi Sultangazi'yi 10 yıl ileri taşır!

Son günlerde en çok merak edilen projelerden biri Çapa’daki İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin Sultangazi’ye taşınıp taşınmayacağı... Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay Habertürk'e anlattı

Sultangazi Belediyesi Çapa Hastanesi'ne talip!

Geçmişin olumsuz izlerini geride bırakarak yenilenen ve İstanbullular’ın rahat nefes alabileceği, Hacı Bektaş-ı Veli Şehir Ormanı ile Mimar Sinan Şehir Ormanı'nı ilçesine kazandıran Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay gelecek projelerden bahsetti.

Cahit Altunay, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü inceledi!

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, belediye teknik ekibiyle birlikte yapımı devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu şantiyesini ziyaret etti.

Sultangazi'ye 5 yılda 28 okul inşa edildi!

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, İstanbul'un en hızlı gelişen ilçelerinden biri olan Sultangazi'de ilçenin imajını düzeltmek amacıyla sosyal ve kültürel projelere ağırlık verdiklerini söyledi. Altunay, "Beş yılda 28 tane okul yaptık" dedi.

Cahit Altunay kimdir Haberi

Cahit Altunay kimdir

Cahit Altunay kimdir?

Cahit Altunay,1962 yılında Keşan/Edirne'de doğdu. İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Mezunu olan Altunay1977 yılında Gaziosmanpaşa’ya yerleşti.

1989 yılında siyasete başladı. Ak Parti Gaziosmanpaşa Kurucu İlçe Başkan Yardımcılığı görevi, 2002- 2003 yılları arasında Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcılığı 2004 - 2009 yılları arasında Vilayetler Hizmetler Birliği yönetim Kurulu Üyeliği 2004 - 2009 yılları arasında İl Genel Meclis üyeliği görevlerinde bulundu.

2005 yılından 09/11/2008 tarihinde yapılan Olağan Kongre’ye kadar Gaziosmanpaşa Ak Parti İlçe Başkanlığı görevi yaparken Sultangazi ilçesi Belediye Başkanı Aday Adayı olmak için görevinden ayrıldı .

29 Mart 2009 Yerel Yönetimler seçimlerinde Sultangazi İlçesi Kurucu Belediye Başkanı seçildi.

İlçe Belediye Başkanı Cahit Altunay'ın 2019 yerel seçimlerinde de AKP'den tekrar belediye başkanlığına aday olarak çıkarılması bekleniyor.

Cahit Altunay, evli ve 3 kız...