18 / 05 / 2024

Cahit Tanrıverdi İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adresi

Cahit Tanrıverdi İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adresi

Cahit Tanrıverdi İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cahit Tanrıverdi tarafından 500 bin TL sermaye ile 15 Mart'ta Esenyurt, Mehterçeşme Mahallesi, 1919 Sokak 'ta kuruldu.

O ildeki çimento fabrikasının inşaatına vatandaşlardan 'dur' emri sonuç verdi! İnşaat mühürlendi!

Muğla Deştin’deki tamamı orman ve tarım arazilerinden oluşan 7 bin 751 dönümlük alanda yapımı devam çimento fabrikasına karşı vatandaşların çabaları karşılık buldu ve inşaat mühürlendi.

Rit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 134 milyon 28 bin 949,37 TL sermaye bedeli ile Recep Tanrıverdi, İbrahim Tanrıverdi ve Ayşe Tanrıverdi ortaklığında kuruldu.

Tanrıtanır İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Tanrıtanır İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Tanrıtanır tarafından kuruldu.

Bodrum Belediyesi, Cengiz İnşaat'a verdiği 60 yapı ruhsatını iptal etti

Cengiz İnşaat'ın Bodrum Belediyesi'nden aldığı yapı ruhsatları iptal edildi. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'un Gökburun mevkiinde yapılması planlanan turistik tesis inşaatı için verilen 60 yapı ruhsatının iptal edildiğini açıkladı. Cengiz İnşaata verilen ruhsatın Bodrum Belediye Meclisi

Eta Kafkaz Turizm İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eta Kafkaz Turizm İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Barış Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Uca İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uca İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abidin Tanrıverdi  ve Caner Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Tanrıverdi 1905 İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanrıverdi 1905 İnşaat Ticaret Limited Şirketi Güngören’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Aslan Alçiçek tarafından kuruldu.

Sudan Hartum'daki havaalanını Summa İnşaat yapacak!

Sudan Başbakanı Abdullah Hamduk tarafından, Ulaştırma Bakanlığı'na Hartum yeni havalimanı projesinde daha önce sözleşmeye imza atılan Türk şirketi Summa İnşaat ile devam edilmesinin talimatını verdi.

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mücahit Abuçka tarafından kuruldu.

Mimariyen Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimariyen Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Türkan Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Silivri 4. Etap Konutları'nın kaba inşaatında sona gelindi!

İnşaat çalışmalarında 7 ayın geride kaldığı Silivri 4. Etap Konutları'nın kaba inşaatı tamamlanmak üzere. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt projenin son durumu hakkında bilgi verdi. 

Öz Cfa İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Cfa İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Tanrıverdi, Cengiz Tanrıverdi ve Ali Tanrıverdi ortaklığında kuruldu.

Mehmet Tanrıverdi, Halk GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekilli oldu!

Halk GYO'nun 24 Haziran 2020 tarihinde yapılan 2019 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında seçilen Yönetim Kurulu'nun gerçekleştirmiş olduğu toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Ergin Kaya'nın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Mehmet Tanrıverdi'nin seçilmesi kararlaştırıldı. 

Cahit Tanrıverdi İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Cahit Tanrıverdi İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adresi

Cahit Tanrıverdi İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cahit Tanrıverdi tarafından 500 bin TL sermaye ile 15 Mart'ta Esenyurt, Mehterçeşme Mahallesi, 1919 Sokak'ta kuruldu. 


Cahit Tanrıverdi İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa...