18 / 07 / 2024

Cakes&Bakes

Cakes&Bakes

Sabah gazetesi yazarı Şelale Kadak, Atatürk Havalimanı'nın işletmecisi TAV'ın kardeş şirketleriyle, yatırımlarını havalimanlarından şehir içine doğru yönelteceğini yazdı. İşte şirketin daha önce ipuçları verilen stratejisi...

Bakes Mühendislik ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakes Mühendislik ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Keskin tarafından kuruldu. 

Cakes&Bakes Medine şubesi açıldı!

Şimdi de Suudi arabistan’da Medine Havalimanı’nda da şube açtı. Makedonya, Tunus ve Umman’ın ardından Suudi Arabistan’da açılan Cakes&Bakes, Türkiye ve yurtdışında yeni şubelerle büyümeyi planlıyor.

Sadettin Cesur: 3. havalimanından teklif gelirse değerlendiririz!

Yeni üretim tesisiyle Cakes&Bakes'in üretim kapasitesini beşe katlayan BTA, 2014'ün ilk üç ayında yüzde 25 büyüdü. BTA icra Kurulu Başkanı Cesur, "3. Havalimanından teklif gelirse biz bu teklife de açığız" dedi.

BTA, yeni tesisi için 5 milyon euroluk yatırım yaptı!

Yiyecek ve içecek sektöründeki atılımları ile dikkat çeken BTA, 5 milyon euroluk yatırım yaptığı yeni tesisiyle Cakes&Bakes'in üretim kapasitesini beşe katladı. 23 bin metrekare alana ulaşan marka, ilk üç ayda ise % 25 büyüdü...

Cakes&Bakes Haberi

Cakes&Bakes

Şelale Kadak'ın yazısı şöyle:


"Kimse sahip olduğu ve iyi giden işini bırakmak istemez. TAV da Atatürk Havalimanı'nın işletme hakkını devam ettirmeyi çok istemişti. Ancak gel gör ki, yeni havalimanı için yapılan ihalede umduğunu bulamamış ve İstanbul'u kaybetmişti. Kaybetmişti derken daha önünde bir 7 yıl var ama son derece başarılı olan Atatürk Havalimanı'nın işletmesini 7 yıl sonra bırakacak.


Peki ne olacak? TAV İcra Kurulu Başkanı Sani Şener'in, İstanbul'un elde ettiği başarıyı başka alanlara taşımak için kapalı kapılar ardında hummalı toplantılar yaptığına eminim. Her ne kadar Sabiha Gökçen Havalimanı için geçtikleri atağın önü tıkanmış olsa da başka yeni projelerin sırada olduğunu tahmin edebiliyorum.


Nitekim son günlerde dikkatimi caddelerdeki bir reklam çekmeye başladı. "Maslak sıkıcı dediler, geldik! Maslak'a damakları fethetmeye geldik" sloganlarının yer aldığı panolarda...