21 / 05 / 2024

Çakırcı Mühendislik adres

Çakırcı Mühendislik adres

Çakırcı Mühendislik Hizmetleri ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Seyfun Ovalı tarafından kuruldu. 

Ak Hat İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Hat İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Akar ve Mustafa Özer İmamoğlu ortaklığında kuruldu.

Akçeli İnşaat Metal Elektrik Mühendislik Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Akçeli İnşaat Metal Elektrik Mühendislik Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Nahit Yıldız tarafından kuruldu.

Öfy Mimarlık Mühendislik Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öfy Mimarlık Mühendislik Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Ömer Faruk Yıldiz tarafından kuruldu.

Sovo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sovo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Vildan Mengi Çamaş tarafından kuruldu.

Arterica Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arterica Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Erman Eke tarafından kuruldu.

Bakfen Yapı Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakfen Yapı Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Burhan Baltacı ve Muhammed Kadir Baltacı ortkalığında kuruldu.

Hbg Yapı Malzemeleri Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Hbg Yapı Malzemeleri Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Başakşehir'de Hasan Işık tarafından kuruldu.

Cakaz İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cakaz İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Yusuf Akça tarafından kuruldu.

Pm Zemin Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Pm Zemin Mühendislik Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adil Servet Budak ve Erdinç Toplu ortaklığında kuruldu.

Nm Referans Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Nm Referans Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye ile Muhammed Karataş ve Necat Karakaya ortaklığında kuruldu.

Udem Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Udem Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ufuk Can Demir tarafından kuruldu.

Ob Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ob Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Okan Bilmiş tarafından kuruldu.

Ob Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ob Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Okan Bilmiş tarafından kuruldu.

Çakırcı Mühendislik adres Haberi

Çakırcı Mühendislik adres

Çakırcı Mühendislik Hizmetleri ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Seyfun Ovalı tarafından kuruldu. 

Çakırcı Mühendislik Hizmetleri ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi konusu:
Inşaat Ve Proje Amaçli Mühendislik Hizmetleri Yapmak. Mühendislik Hizmetleri Ile Ilgili Her Türlü Faaliyetlerde Bulunmak. 2- Her Türlü Inşaat Yapim Faaliyetlerinde Bulunmak Özel Ve Resmi Inşaat Ihalelerine Girmek. Taşeron Olarak Iş Yapmak Ve Taşeronlara Iş Yaptirmak. Inşaat Malzemelerinin Alimi Satimi Ithali Ve Ihracini Yapmak. Toptan Satişini Yapmak. Inşaat Ile Ilgili Her Türlü Makina Ve Techizatin Alimi Ve Satimini Yapmak. Şirket Amaçlari Gereği Menkul Ve Gayrimenkuller Alabilir. Komisyonculuk Yapmamak Kaydi Ile Satabilir. Üçüncü Şahislar Üzerine Ipotek Koyabilir Ve Rehin Alabilir. Dilediği Hallerde Ortaklar Karari Ile Dilediği Işler Yapabilir.

Adres: Mehmet Akif...