15 / 05 / 2024

Çakıt Deresi köprü ihalesi

Çakıt Deresi köprü ihalesi

Karaisalı Orman İşletme Müdürlüğü; Sulusay Yolu Çakıt Deresi'ne köprü yapım ihalesini 29 Eylül 2014 tarihinde Pazartesi günü saat 11.00'de açık ihale usulü ile gerçekleştirecek...

Keşap Deresi'nde inşa edilen Dutdibi Köprüsü'ne yapılan ölçümler mecliste!

Keşap Deresi üzerine inşa edilen Dutdibi Köprüsü'ne ve yapılan ölçümler meclis gündemine taşındı. CHP'li Tığlı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Türkiye Köprü Deprem Yönetmeliği!

Türkiye Köprü Deprem Yönetmeliği Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

1915 Çanakkale Köprüsünün kuleleri Erdoğan’ın bağlanacağı tören ile tamamlanacak!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan 1915 Çanakkale Köprüsü'yle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın video konferans ile bağlanacağı tören ile köprünün kuleleri tamamlanacak." dedi.

Kocaeli Kumla Deresi Köprüsü genişletilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kumla Deresi üzerine ilave bir betonarme köprü inşa edecek.

YSS Köprüsü'nün Kurtköy-Paşaköy bağlantısı 4 Temmuz'da açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arsla müjdeyi verdi. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün 11 kilometrelik Kurtköy-Paşaköy bağlantı yolu 4 Temmuz'da açılacak.

Kocaeli Eşme Maden Deresi Köprüsü tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Kartepe Eşme Maden Deresi üzerine inşa edilen köprü tamamlandı.

Şanlıurfa Karaköprü Köprülü Kavşak projesi tamamlamdı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Çevik Kuvvet olarak bilinen bölgede yapılacak Karaköprü Köprülü Kavşak projesini yeniden revize etti. 12 kulp ve 8 yol bağlantısı ile sinyalizasyon kullanılmadan geçişlerin sağlanacağı kavşak, yapımı ile Türkiye'de bir ilk olacak.

Samsun Çarşamba Devlet Yolu Kavşak Köprüsü’nün temeli atıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Gençlik ve spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun-Çarşamba Devlet Yolu Farklı Seviyeli Kavşak Köprüsü’nün temelini attılar.

Malatya Pütürge Köprüsü tamamlandı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Pütürge Tepehan bölgesinde, Şiro Çayı üzerine yaptığı 7 gözlü 65 metre uzunluğundaki köprü çalışmalarını tamamlandı.

Antalya Ak Köprü ile 12 mahalle birbirine bağlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanyalıların dördüncü boğaz köprüsü adını taktıkları Dim Vadisi’ndeki 12 mahalleyi bir birine bağlayan Ak Köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

İzmit Ömer Türkçakal Bulvarı'ndaki köprülü kavşak açıldı!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, İzmit ilçesi Sanayi Mahallesi Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde inşa edilen köprülü kavşağın ilk geçiş ve hizmete alma törenine katıldı.

Samsun Türbeli-Kalaycı Köprüsü açıldı!

Bakan Kılıç ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Büyükşehir Belediyesinin Bafra ilçesinde Kızılırmak üzerinde, Türbeli-Kalaycı mahallelerini birleştiren 260 metre uzunluğunda yapılan ve 8 milyon liraya mal olan köprünün açılışına katıldı.

Akçansa'ya Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün betonu için ödül!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, The ACI Excellence in Concrete Construction Yarışması’nda, Yavuz Sultan Selim Köprüsü Projesi ile alt yapı kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.

Çakıt Deresi köprü ihalesi Haberi

Çakıt Deresi köprü ihalesi

Karaisalı Orman İşletme Müdürlüğü; Sulusay Yolu Çakıt Deresi'ne köprü yaptıracak. Söz konusu köprü için sözleşme sonrası 5 gün içinde başlanacak ve 60 günde tamamlanacak. 


Sulusay Yolu Çakıt Deresi'ne yapılacak köprünün ihalesi; 29 Eylül 2014 tarihinde saat 11.00'de Karaisalı Orman İşletme Müdürlüğü Şehit Hasan GÜDEN İhale Salonu'nde açık ihale ile yapılacak. 



İHALE İLANI: 


494 KOD YERKÖPRÜ-SULUSAY KARAİSALI ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 4260


İHALE İLANI


KARAİSALI ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ


KARAİSALI ORMAN İŞLETME ŞEFLİĞİ 494 KOD NOLU YERKÖPRÜ - SULUSAY


YOLU ÇAKIT DERESİ KÖPRÜ İNŞAATI YAPIM İŞİ 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19.maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


1 -İhale Kayıt Numarası 2014/103519


İdarenin


a) Adresi Atatürk Cad. Orman İşletme Sk. No: 11 Karaisalı /ADANA


b) Telefon ve fax Numarası 322 551...