15 / 05 / 2024

Çakıt Deresi

Çakıt Deresi

Karaisalı Orman İşletme Müdürlüğü; Sulusay Yolu Çakıt Deresi'ne köprü yapım ihalesini 29 Eylül 2014 tarihinde Pazartesi günü saat 11.00'de açık ihale usulü ile gerçekleştirecek...

NYC Bina Dairesi, Chabad sinagoguyla ilgili bina raporu yayınladı! Kaçak çalışmalar var!

New York Bina Dairesi, altına kaçak tünel kazıldığı iddia edilen Chabad sinagoguyla ilgili bina raporu yayınlayarak binanın ‘bazı kısımlarını boşalttı ve kaçak çalışma nedeniyle mülk sahiplerine karşı yaptırım’ kararı aldı.

Gram altın değerinde yükseliş trendi: Beklenen değer 2.000 lira ve üzeri!

Ekonomi uzmanı Hatice Kolçak, tüm öngörülerinde doğru çıkan bir şekilde gram altın hakkında bilgiler verirken, altının gerçek değerini açıklarken üzücü bir haber verdi.

Minal Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Minal Yapı Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Nadir Esen ve Neslihan Güldal Eskiçakıt ortaklığında kuruldu.

Sadullah Kabahasanoğlu'ndan Ekrem İmamoğlu'na Riva Deresi yanıtı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Riva Projesi'nde Beykoz Belediyesi'nin bulunmasını 'bölücülük' olarak tanımlamasına Sadullah Kabahasanoğlu'ndan yanıt geldi. Kabahasanoğlu, "Ekrem İmamoğlu'na 'Neden yapmadın?' diye sormamaktadır. 'Neden İSKİ atıksuları dereye akıtıyor?' diye sorulmaktadır" dedi...

3. havalimanı tarihi sefer öncesi havadan görüntülendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın içinde olacağı uçak Türkiye'nin en önemli dev projelerinden İstanbul'un 3. havalimanına yarın inmesi bekleniyor. 3. havalimanında son durum havadan görüntülendi.

İstanbul’un ilk havarayı yeniden ihaleye çıkacak!

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı projesi iki ayrı proje ile çakıştığı için revize edilip tekrar ihaleye çıkacak. En düşük teklifi veren Alarko Holding, konu ile ilgili açıklama yaptı.

Safranbolu Akçasu Deresi projesi ihale edilecek!

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, 3 etaptan oluşan ‘Akçasu Deresi Projesi’nin ihalesinin yapılacağını söyledi.

Konya Bostandere Taşkın Koruma ihalesi yapıldı!

DSİ tarafından Bostandere Mahallesi ve Akçay Deresi 2. Kısım Taşkın Koruma ihalesi yapıldı. Bostandere Taşkın Koruma ihalesi tamamlandığı zaman yerleşim alanları ve ekili alanlar taşkınlardan korunmuş olacak.

Kamunun bina ve arazi kiraları FETÖ'ye mi aktarıldı?

Son 10 yılda kamunun araç, bina ve arazi kira giderinin 5 milyar lirayı bulduğunu söyleyen Tekin, “Bu para yandaş işadamlarına ve FETÖ'ye finans sağlayanlara akıtıldı. Türkiye'de 100 bin parselin talan edildiğini tahmin ediyorum” dedi…

Uşak Dokuzsele Deresi Taşkın Koruma inşaatında sona gelindi!

Devlet Su işleri 2. (İzmir) Bölge Müdürlüğü sorumluluk sahası, Uşak il merkezinde bulunan Dokuzsele deresi üzerinde inşa edilen "Uşak Merkez Dokuzsele Deresi Taşkın Koruma inşaatı" işinde sona yaklaşıldı.

Ordu Boztepe'ye basamaklı merdiven projesi geliyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, hazırladıkları merdiven projesiyle adına türküler yakılan Ordu’nun derelerini tersine akıtacaklarını söyledi. Taşbaşı Kilisesi'nin yanındaki derenin altındaki 150 metrelik kısımdaki sular yukarı akıtılacak.

Seydişehir Akçay Deresi'nde ıslah çalışmalarında son durum!

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal Akçay Deresi'nin ıslah çalışmalarını inceledi. Tutal, bölgede ikamet eden vatandaşların kışı huzurlu bir şekilde geçirebilmeleri için çalışmalara hız kazandırıldığını dile getirdi.

Uşak Dokuzsele Deresi'ndeki işyerlerinde yıkım başladı!

Uşak Belediyesi'nin mega projelerinden biri olan Dokuzsele Deresi Islah projesi kapsamında dere kenarında işyerleri kamulaştırılarak yıkıma başlandı.

Çakıt Deresi Haberi

Çakıt Deresi

Karaisalı Orman İşletme Müdürlüğü; Sulusay Yolu Çakıt Deresi'ne köprü yaptıracak. Söz konusu köprü için sözleşme sonrası 5 gün içinde başlanacak ve 60 günde tamamlanacak. 


Sulusay Yolu Çakıt Deresi'ne yapılacak köprünün ihalesi; 29 Eylül 2014 tarihinde saat 11.00'de Karaisalı Orman İşletme Müdürlüğü Şehit Hasan GÜDEN İhale Salonu'nde açık ihale ile yapılacak. 



İHALE İLANI: 


494 KOD YERKÖPRÜ-SULUSAY KARAİSALI ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 4260


İHALE İLANI


KARAİSALI ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ


KARAİSALI ORMAN İŞLETME ŞEFLİĞİ 494 KOD NOLU YERKÖPRÜ - SULUSAY


YOLU ÇAKIT DERESİ KÖPRÜ İNŞAATI YAPIM İŞİ 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19.maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


1 -İhale Kayıt Numarası 2014/103519


İdarenin


a) Adresi Atatürk Cad. Orman İşletme Sk. No: 11 Karaisalı /ADANA


b) Telefon ve fax Numarası 322 551...