06 / 05 / 2024

çakmaklı osb elektrik

çakmaklı osb elektrik

Beylikdüzü, Avcılar ve Çakmaklı OSB'lerde sıkıntı giderek büyüyor. . Özellikle Beylikdüzü, Avcılar ve Çakmaklı OSB'lerde bayram dönüşü daha da artan kesintiler günde 12-14 saate kadar ulaştı.

23 yeni OSB geliyor! Yatırımların önü açıldı!

İstihdam deposu OSB'lerde elektrik üretiminin önü açıldı. Geri dönüşüm ve bertaraf tesisleri de kurulabilecek. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yeni düzenlemelerle ilgili açıklamalarda bulundu...

OSB Uygulama Yönetmeliği sanayicileri rahatlatacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Uygulama Yönetmeliği'nde yapılan değişiklikle bürokrasinin azaltıldığını, buralarda geri dönüşüm tesisi kurulabilmesine ve elektrik üretilebilmesine imkan sağlandığını dile getirdi.

OSB'lerin yatırım avantajları neler?

OSB'ler elektrik, su faturası indirimlerine, lojistik köy hizmetlerinden Ar-Ge laboratuvarlarına, son teknoloji altyapı imkanlarına kadar birçok destek sağlanıyor. Alanlar, doğru yatırımın adresi olarak gösteriliyor...

Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi'nin sözleşmesi imzalandı!

DİKA teknik desteği ve Mardin 2. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü iş birliğince 13,3 milyon lira bütçeli Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi için sözleşme imzalandı.

Şanlıurfa ilçelerinde OSB kurma çalışmaları TBMM gündeminde!

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'nin elektrik sorununun çözümüne, yatırımcıların desteklenmesine ve ilçelerde ticaret odası ve OSB kurma çalışmaları TBMM gündemine taşındı. MHP'li Özyavuz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Balıkesir OSB ile İŞBİR arasında arsa sözleşmesi imzalandı!

TSKGV iştiraki İŞBİR Elektrik Sanayi AŞ ile Balıkesir OSB arasında arsa tahsis sözleşmesi imzalandı.

OSB'lerin elektrik tedarikçileri ile yaşadığı sorunlar mecliste!

Elektrik tedarikçilerinin OSB'ler ve iş dünyasıyla yaptıkları sözleşmeleri iptal etmesine ve elektrik fiyatlarındaki artışa ilişkin CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, 4 soru hazırladı..

Denizli Sarayköy OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Denizli Sarayköy Tarıma Dayalı İhtisas (BESİ) Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, OSB'nin altyapı ve elektrik dağıtım şebekesi yapım işini ihale edecek. Altyapı yapım işinin keşif bedeli 20 milyon 767 bin 997 TL olarak belirlendi.

OSB İnşaat Mobilya Cam Elektrik ve Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

OSB İnşaat Mobilya Cam Elektrik ve Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Yeşilbaş tarafından 20 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Maltepe, Küçükyalı Çınar Mahallesi, Çınar Sokak'ta kuruldu.

As Göktaş İnşaat Medikal Otomotiv ve Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Göktaş İnşaat Medikal Otomotiv ve Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Göktaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Başakşehir, İkitelli OSB Mahallesi, Demirciler Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

Ödemiş OSB’nin elektrik alt yapı ihalesi yapıldı!

Kent ekonomisine büyük katkı sağlayacak olan Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) faaliyete geçmesi konusunda çalışmalar yapan Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, OSB’de önemli bir adımın daha atıldığını söyledi.

Ödemiş OSB elektrik altyapısı için ihaleye çıkacak!

Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi'nde su, kanalizasyon, çevre düzenlemesi ve yol için Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nca başlatılan çalışmaların ardından elektrik alt yapısı için 3 Aralık'ta ihaleye çıkılacak.

Isparta OSB'nin hazırladığı temiz enerji projesi onaylandı!

ISPARTA Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yönetim kurulu tarafından hazırlanan 1 milyon 102 bin liralık temiz enerji projesiyle bölgenin elektrik ihtiyacı güneş enerjisinden sağlanacak.

çakmaklı osb elektrik Haberi

çakmaklı osb elektrik


Siparişlerini yetiştirmek için zamana karşı yarışan ihracatçılar son zamanlarda giderek artan elektrik kesintileri ile boğuşmak zorunda kalıyor. Özellikle Beylikdüzü, Avcılar ve Çakmaklı OSB'lerde bayram dönüşü daha da artan kesintiler günde 12-14 saate kadar ulaştı. Türkiye'nin ihracatla büyüme hamlesinde bu kesintilerin şirketlerin elini kolunu bağladığını vurgulayan sanayiciler, üretim maliyetlerini artıran bu sıkıntıda muhatap bulamamanın da üzüntüsünü yaşıyor.


Son günlerde mallarını zamanında yetiştiremeyen firmalar bir de kesintiler yüzünden bozulan makinalarıyla uğraşmak zorunda kalıyor. Eleştirilerle ilgili görüş almak için BEDAŞ'tan hiçbir yetkiliye ulaşamadık. Konuyla ilgili aradığımız sırada elektriklerin kesik olduğunu aktaran Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu Başkanı Hüseyin Öztürk ise sıkıntının giderek arttığını belirterek, BEDAŞ'tan sürekliliği olan kaliteli elektrik istediklerini söyledi. Öztürk, elektrik kesintisi sıkıntısının Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan binin üzerinde...