06 / 05 / 2024

çal asfalt çalışmaları son durum

çal asfalt çalışmaları son durum

Çal Belediyesi tarafından ilçede yapılan çalışmalara bir yenisi daha eklendi. İlçede asfalt çalışması yapılıyor. Çal Belediye Başkanı Fethi Akçan da Akça Asfalt tarafından ilçede yapılan çalışmaları bizzat yerinde inceliyor.

Ankara Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları tamamlandı!

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Eymir Mahallesi TOKİ Yolu üzerinde asfalt yama çalışmalarını tamamladı.Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt yamalarını tamamlamaya devam ediyor.

Rumeli Üniversitesi çevresinde asfalt çalışmaları başladı!

Silivri Belediyesi’nin öğrencilerin ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla Rumeli Üniversitesi çevresinde başlattığı asfalt ve tretuvar çalışmaları devam ediyor.

Kahramanmaraş Afşin'de asfalt çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde olduğu gibi ilçelerde de asfalt çalışmalarını aralıksız olarak devam ettiriyor.

İskenderun'da asfalt çalışmaları hız kesmiyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, asfalt çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Dingil "İskenderun’a yakışan güvenli ve konforlu yollar için ekiplerimiz mesai saati gözetmeden çalışmalarına devam ediyor” dedi.

İskenderun Teknik Üniversitesi'ndeki asfalt çalışmaları tamamlandı!

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, üniversite alanı içerisine yapılan sıcak asfalt çalışmalarından dolayı İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür etti

İskenderun Denizciler'de asfalt çalışmaları başladı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’da önemli hizmetleri hayata geçirmeye devam ettiklerini belirtti. Başkan Seyfi Dingil, İskenderun Belediyesi tarafından Denizciler’de yapımı devam eden sıcak asfalt kaplama ve parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inledi.

Isparta Akkent TOKİ'de asfalt çalışmaları yapıldı!

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Akkent Mahallesinde asfalt çalışması gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Bafra Bahçeler'de asfalt çalışmaları başladı!

Bafra Belediyesi tarafından ilçenin muhtelif bölgelerinde asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bahçeler Mahallesi’nde yapılan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Fethiye ve Milas'ta asfalt çalışmaları başladı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Fethiye, Menteşe, Milas ve Seydikemer’de sıcak asfalt kaplama ve asfalt dökümü çalışmalarına devam ediyor.

Sultanbeyli'de asfalt yenileme çalışmaları başladı!

Sultanbeyli Belediyesi ilçenin birçok noktasında çalışmalarına devam ediyor. Asfalt yenileme, kaldırım imalatı çalışmalarının yanı sıra diğer kurumlarda Sultanbeyli’nin sorunlarının giderilmesi için hizmetlerini sürdürüyor.

Altınordu'da sıcak asfalt çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu’nun işlek ve sahile yakınlığı nedeniyle gözde noktalarından biri olan İbrahim Fırtına Bulvarı’nda devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Hatay Çekmece Mahallesi'nde asfalt çalışmaları başladı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Çekmece Mahallesi’nde alt yapı çalışmalarının ardından beton asfalt çalışmalarına başladı.

Mardin Kızıltepe'deki asfalt çalışmaları hız kesmiyor!

2016 asfalt sezonunda 400 kilometre yol yapmayı hedefleyen Kırsal Yollar Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı çalışmalarına ara vermeden devam ederek Kızıltepe’de çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

çal asfalt çalışmaları son durum Haberi

çal asfalt çalışmaları son durum


Çal Belediyesi tarafından ilçede yapılan çalışmalara bir yenisi daha eklendi.  İlçede asfalt çalışması yapılıyor. Çal Belediye Başkanı Fethi Akçan da Akça Asfalt tarafından ilçede yapılan çalışmaları bizzat yerinde inceliyor. 


Çal Belediyesi, ilçeye yeni bir 'görünüm kazandırmak için çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor. Çal Belediye Başkanı Fethi Akçan da Akça Asfalt tarafından ilçede yapılan çalışmaları bizzat yerinde inceliyor. 

Çal ilçesinde asfalt çalışması başladı. TOKİ binalarının bulunduğu bölgeye yapılan asfalt çalışması ile ilçe yeni bir Fethi Akçan görünüm kazanacak. Ve bu bölgedeki asfaltlama "örnek çalışma" olacak. 

Çal Belediye Başkanı Fethi Akçan DRT Denizli ve Denizli Gazetesi'ne yaptığı açıklamada "TOKİ binalarının olduğu alanda bir asfalt çalışması yapılıyor. Buraya aynı zamanda kilit taşı döşenecek. İlçemiz bu çalışmalar sayesinde modern bir şehir görünümü kazanacak. Burada çalışan arkadaşlarımıza da teşekkür...