29 / 04 / 2024

Çal Belediyesi Kültür Merkezi iş yerleri

Çal Belediyesi Kültür Merkezi iş yerleri

Çal Belediyesi, İsmailler Mahallesi’nde 10 bin metrekarelik alana sahip olacak Çal Belediyesi Kültür Sarayı’nın yapımına geçen yıl başladı.

Kız Kulesi'nin restorasyonunda son durum ne? Kültür ve Turizm Bakanlığı teknik raporu paylaştı! İşte o rapor!

İstanbul’un simge yapılarından olan Kız Kulesi’nin restorasyon çalışmaları Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından geçtiğimiz senenin Eylül ayında başlatılmıştı. Son zamanlarda tarihi kuleye kamuflaj uygulaması merakları artırdı. İşte Kız Kulesi'ndeki son durum...

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alıyor! Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı?

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı gerçekleştiriyor. Peki Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman yapılacak? Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı şartları nelerdir? İşte ayrıntılar...

Kültür ve Turizm Bakanlığı onlarca personel alıyor! Kültür ve Turizm Bakanlığı iş ilanına nasıl başvurulur?

Kültür ve Turizm Bakanlığı yaptığı açıklamada 154 personel alacağını duyurdu. Peki Kültür ve Turizm Bakanlığı iş ilanına nasıl başvurulur?

Düzce Belediyesi Kültür Merkezi onarıma alındı!

3 yıl önce hizmete açılan Düzce Belediyesi Kültür Merkezi onarıma alındı. Merkezde bakım-onarım çalışmalarının kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Bakırköy Belediyesi kültür merkezi yaptırıyor!

Bakırköy Belediyesi Osmaniye'de kültür merkezi ve evlendirme dairesi inşa ettirecek. İntifa hakkı tesis edilmek suretiyle yapım ve işletme ihalesi 12 Şubat'ta... 

OASİS Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından OASİS Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi'nin 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Efeler Belediyesi Kültür Merkezi açıldı!

Efeler Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikah Salonu ile ünlü yazar Muzaffer İzgü'nün isminin verildiği tiyatro ve konferans salonu düzenlenen tören ile hizmete açıldı...

Suluova Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Suluova Belediyesi, kültür merkezi projesinin inşaatını tamamlıyor.

Adapazarı Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık kültür merkezi!

Adapazarı Belediyesi, kültür merkezinin toplantı salonu hariç diğer bölümlerinin bir bütün halinde işletme hakkını 10 yıllığına kiraya veriyor..

Çal Belediyesi Kültür Merkezi iş yerleri ihaleye çıkıyor!

Çal Belediyesi, İsmailler Mahallesi’nde 10 bin metrekarelik alana sahip olacak Çal Belediyesi Kültür Sarayı’nın yapımına geçen yıl başladı.

Malatya Yazıhan Kültür Merkezi'nde inşaat sürüyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yazıhan ilçesinde 2 dönümlük alan üzerine kurulan Kültür Merkezinde çalışmalar hızla devam ediyor.

İzmir Kültür Tepesi 2. Etap 28 Haziran'da açılacak!

İzmit Belediyesi'nde hayata geçirilen Kültür Tepesi’ndeki 2. etap proje çalışmaları tamamlandı. Kültür Tepesi'nin açılışı 28 Haziran’da gerçekleşecek.

Konya Beyşehir Kültür ve Yaşam Merkezi açıldı!

Konya Beyşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi hizmete açıldı. Merkezin yapımında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin dış mimarisi ilham alındı...

Çal Belediyesi Kültür Merkezi iş yerleri Haberi

Çal Belediyesi Kültür Merkezi iş yerleri

Çal Belediyesi'nin yapımına geçen yıl başladığı Kültür Merkezi'nde inşaat devam ediyor. İçinde amfitiyatro, konferans salonu, sinema, düğün salonu, gençlik merkezinin de yer aldığı kültür sarayında 20 işyeri yer alıyor. Çal Belediyesi’nde görevli işçiler tarafından, belediyenin öz kaynaklarıyla yapılan kültür sarayı bu yıl içinde hizmete açılacak. Kültür merkezinde bulunan 20 iş yerinin 5’i ilk açılan ihalede satıldı. Kalan 15 iş yerinin ihalesi ise, 5 ve 9 Eylül tarihlerinde belediye meclis salonunda yapılacak.


Çal Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada; “İlçemizin sosyo-kültürel dokusuna zenginlik katacak meydan projemizde son aşamaya gelindi. İhale ile 15 iş yeri daha satılacak. Sinema salonu, düğün salonu, gençlik merkezi ve konferans salonunun işletmesini belediyemiz yapacak. Çal’ın yeni vizyonu olacak olan kültür sarayındaki iş yerlerini işletmek ya da...