17 / 05 / 2024

çalı demirci yolu

çalı demirci yolu

Bursa’nın her köşesinde yatırımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi’nin, Çalı ile Demirci arasındaki ulaşıma nefes aldırmak amacıyla yaptırdığı köprü törenle trafiğe açıldı...

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli demir yolu için acil kamulaştırma kararı alındı!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demir Yolu Projesi'nin tamamlanması için Bursa, Bilecik ve Balıkesir'in bazı ilçelerinde acil kamulaştırma yapılması kararı alındı.

Sosyal medyadan kazananlar dikkat! Radara 50 bin kişi takıldı

Maliye Bakanlığı internet üzerinden gelir elde edenleri yakın markaja aldı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya üzerinden gelir elde eden 65 bin kişinin 50 bininin tam bildirim yapmadığını söyledi. Bakan Nebati, uzaktan çalışma yolu ile gelir elde eden dijital göçebelerin de kayıt

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu çalışmaları TBMM'de!

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

KİPTAŞ Silivri 3. Etap ve Silivri 4. Etap arasında imar yolu çalışmaları başladı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, inşaatı devam eden Silivri 3. Etap ve Silivri 4. Etap Konutları arasında imar yolu çalışmalarının başladığını dile getirdi.

Beyoğlu Kültür Yolu Projesi'nin çalışmalarında son durum!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Beyoğlu Kültür Yolu Projesi'nin devam eden çalışmlarını inceledi...

Tire-Belevi Yolu'nda inşaat çalışmaları hızlandı!

İzmir'de yürütmeyi durdurma kararı ve yürütücü firmanın değişmesinden sonra faaliyetin durma noktasına geldiği Tire-Belevi Yolu'nda inşaat çalışmaları hızlandı. 

Antalya Bisiklet Yolu projesi için çalışmalar başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Lara-Konyaaltı arasında kesintisiz bisikletli ulaşımı sağlayacak olan Bisiklet Yolu Projesi için çalışmalar başladı.

Çerkezköy–Subaşı Yolu için çalışmalar başlıyor!

Silivri ve Çatalca İlçesi sınırları içerisinde yapılması planlanan Çerkezköy–Subaşı Yolu için çalışmalar başlıyor. Planlanan yolun toplam uzunluğu 36 kilometre olarak belirlendi...

Kayseri-Felahiye yolu yapım çalışmaları meclis gündeminde!

Kayseri-Felahiye yolu yapım çalışmaları meclis gündemine taşındı. MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, konuya ilişkin soru önergesi hazurladı..

Fatsa Bisiklet Yolu projesinde çalışmalar başladı!

Ordu'nun Fatsa ilçesinde hayata geçirilen bisiklet yolu projesi için çalışmalar başladı.

Çorum Karakeçili Yolu’nda yıkım çalışmaları başladı!

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, Gazi Caddesi ile Fatih Caddesi’ni birbirine bağlayacak 650 metre uzunluğundaki Karakeçili Yolu’nda yıkım çalışmasına katıldı.

Akdeniz Sahil Yolu'nda çalışmalar tam gaz!

Akdeniz Sahil Yolu'nda çalışmalar tam gaz devam ediyor. Mersin ve Antalya arasındaki mesafayi 4 saate indircek olan Akdeniz Sahil Yolu ile otomobil sürücüleri yolda 7-8 saat süre harcamaktan kurtulacak.

Manisa Bisiklet Yolu Projesi'nde çalışmalar tam gaz!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Vestel işbirliğiyle hayata geçireceği Bisiklet Yolu Projesi ile ilgili çalışmalar son sürat devam ediyor.

çalı demirci yolu Haberi

çalı demirci yolu


Bursa’yı sağlıklı ve ulaşılabilir bir kent haline getirmek amacıyla ana arterlerin yanı sıra merkez ilçelerde de çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi tarafından Nilüfer’e kazandırılan Çalı Köprüsü trafiğe açıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Çalı ile Demirci’yi birbirine bağlayan köprünün bölgedeki ulaşıma da nefes aldıracağını ifade etti. Başkan Altepe, bölgede önemli bir ihtiyacın karşılandığını ifade ederek, “Bursa’da yatırımlarımızın yüzde 70’ini ulaşıma yapıyoruz. Raylı sistemlerden köprü ve kavşaklara kadar, ana arterlerin yanı sıra ihtiyaç duyulan her bölgede yatırımlarımızı ulaştırıyoruz” dedi.



Bir dönemde 32 köprü ve kavşak 


Başkan Altepe, bu dönemde tamamlanan, yapımı devam eden ve yapılacak olan toplam 32 köprü ve kavşağın kente kazandırılacağına işaret ederek, “Büyükşehir Belediyesi olarak her alanda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çalı, Demirci ve Kayapa bölgesinde süren hizmetlerimizin bir sembolü olan Çalı...