30 / 04 / 2024

çalık grubu kentsel dönüşm projeleri

çalık grubu kentsel dönüşm projeleri

Çalık Gayrimenkul kentsel dönüşümün tecrübesini yaşadı. 10 senelik zorlu bir sürecin ardından Tarlabaşı 360 projesini tamamlamaya artık çok yakın. Feyzullah Yetgin, projenin kapsam, ölçek ve model anlamında Türkiye'de bir ilk olduğunu söylüyor.

İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım'da tapular teslim edildi! Türkiye’nin en büyük 'yerinde kentsel dönüşüm' çalışması!

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi’nde inşaat çalışmaları tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerine tapularını teslim edildi. Söz konusu proje Türkiye’nin en büyük, “yerinde kentsel dönüşüm” çalışması olarak biliniyor. 

Gölcük'te kentsel dönüşüm tam gaz: Çalışmalar hangi mahallelerde ne durumda? 

Gölcük’ün merkezinin dönüşümüne imkan sunacak olan Kentsel Dönüşüm projesinde yeni yapılacak binalar için zemin iyileştirme çalışması sürüyor. Peki Gölcük'te kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? İşte ayrıntılar...

Ersin Çalık, Servet GYO Genel Müdürü oldu!

Servet GYO'nun Genel Müdürlük görevini başarıyla yürüten Mahmut Sefa Çelik'in, Sinpaş Grubu'nun yeni yatırımlarında yer almak üzere ayrılmasının kabul edilmesine, yeni göreve Ersin Çalık'ın atanmasına karar verildi. 

Mehmet Murat Çalık: İstanbul'u kimlikli bir kent haline getirmeliyiz!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, TMMOB Peyzaj Mimarları Odası tarafından gerçekleştirilen 2.Kentsel Tasarım Sempozyumu'na katıldı Başkan Çalık, "Kentlerimizde kent belleğini yaşatacağımız alanlara da ihtiyaç duyuyoruz." dedi.

Mehmet Murat Çalık: Gürpınar Mahallesi'nin kentsel dönüşüm sorununu çözerim!

Beylikdüzü'nün Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, "7 sene hiçbir personele maaş vermesem, çöp toplamasam Gürpınar Mahallesi'nin kentsel dönüşüm sorununu çözerim" dedi...

Medicana Sağlık Grubu'ndan 4 yeni hastane geliyor! 

Medicana Sağlık Grubu 4 yeni hastane projesi üzerinde çalışıyor. Yakın zamanda tamamlanması planlanan hastenelerin 3'ü İstanbul'da, 1'i İzmir'de açılacak.  

Çerkezköy Bağlık'taki kentsel dönüşüm tamamlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çerkezköy Bağlık'taki kentsel dönüşüm çalışmalarının tamamlanacağını söyledi.

Yakutiye Üç Kümbetler Kentsel Dönüşüm Projesi aralıksız sürüyor!

Erzurum'daki Yakutiye Belediyesince hayata geçirilen ve kentin önemli tarihi yapılarının gün yüzüne çıkarılması hedeflenen "Üç Kümbetler Kentsel Dönüşüm Projesi" çalışmaları aralıksız sürüyor.

Çalık Taksim 360 Konutları fiyat!

Taksim 360 Konutları kentsel dönüşüm kapsamında 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçenekleriyle İstanbul Taksim'de yükseliyor. Proje Çalık Gayrimenkul ve Gap İnşaat ortaklığı tarafından inşa ediliyor...

Çalık Taksim 360 fiyat 2017!

Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Taksim 360 projesi 952 bağımsız birimden meydana geliyor. İşte Çalık Taksim 360 fiyat 2017..

Çalık Gayrimenkul Taksim 360 teslim tarihi!

Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Taksim 360 projesinde konut, ofis ve ticari birimler yer alıyor. Proje 500 milyon dolar yatırım bedeline sahip. İşte Çalık Gayrimenkul Taksim 360 teslim tarihi...

Çalık Gayrimenkul Taksim 360 proje fiyatları!

Kentsel dönüşüm projesi hayata geçirilen Taksim 360 projesi 952 bağımsız ünite yer alıyor. Çalık Gayrimenkul Taksim 360'da lansmana özel vade farksız 60 ay taksitli ödemeler yapılıyor. İşte Çalık Gayrimenkul Taksim 360 proje fiyatları...

Alanya Belediyesi'nden Çalık ailesine yeni ev!

Alanya’nın Bucak Mahallesi’nde yaşayan ve maddi durumları iyi olmayan Çalık ailesinin yardımına koşan Belediye ekipleri, evin onarımını yaparak aileye teslim etti.

çalık grubu kentsel dönüşm projeleri Haberi

çalık grubu kentsel dönüşm projeleri

Caddedeki otomobillerden ara sokaklarına, kafelerde oturmuş müşterilerinden binaların en ince özelliklerine kadar bütün detaylarına kadar düşünülmüş, adeta Avrupa'daki bir kent intibası veren bir modelin önünde Çalık Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve sözcüsü Feyzullah Yetgin, "Bu maket 2018 sonunda gerçeğe dönüşecek" diyor. 


2007'de yapımına başlanan Türkiye'nin kamu-özel sektör işbirliği ile sürdürülen ilk kentsel yenileme projesi Tarlabaşı 360'da sona yaklaşılıyor. Feyzullah Yetgin, ofisinin camından İstanbul, Tarlabaşı'nın yaklaşık yüzde 5'ini kapsayan 20-25 bin metrekarelik alandaki inşaat faaliyetlerini göstererek "Tüm hızımızla devam ediyoruz" diyor. Dokuz yapı adası, 269 bina ve ofis ve rezidans olmak üzere 967 bağımsız bölümden oluşan projenin sloganı ve iddiası, "Türkiye'nin Şanzelizesi olmak". Hedef, metrekaresi 10 bin dolara kadar çıkan ve yüzde 80'i halihazırda satılmış ofis kısımlarının 2016 sonunda, rezidans bölümlerinin...