20 / 05 / 2024

çalışima ve sosyal güvenlik bakanlığı

çalışima ve sosyal güvenlik bakanlığı

Asgari ücret zammı ve memurlara 3600 ek gösterge çalışmalarının karargahı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda sürpriz atamalar gerçekleşti. Karar, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte detaylar..

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı açıkladı! 45 sözleşmeli bilişim personeli alınacak...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere 45 sözleşmeli bilişim personeli alacağını duyurdu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yapacak!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan sözleşmeli bilim personel alımı yapacağını açıkladı. İş arayanlara Çalışma Bakanlığı’ndan kaçırılmayacak bir iş fırsatı daha. İşte haberin ayrıntıları...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı personel alımı yapacak! Başvurular başladı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. 4 Kasım’da başlayan başvuruların 19 Kasım’a kadar devam edeceği öğrenildi.

Bakan Işıkhan’dan EYT ve kıdem tazminatına ilişkin büyük yankı uyandıracak açıklama! Yeni bir çalışma mı geliyor?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, EYT ve kıdem tazminatına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Işıkhan, EYT’de kalan dosyaların aralık ayına kadar bitirilmesinin hedeflendiğini söylerken, kıdem tazminatı konusunda yeni bir çalışmanın söz konusu olmadığını dile getirdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı'ndan 65 yaş üstüne müjde: 60 proje değerlendiriliyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş Yaşlı Destek Programı'na ilişkin açıklama yaptı. Göktaş, Yaşlı Destek Programı'nı (YADES) Türkiye genelinde yaygınlaştırma çalışmaları kapsamında 60 yeni proje başvurusu alındığını aktardı. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı işçi ve memur için kolları sıvadı! Üçlü danışma kurulu toplanıyor! Tarih verildi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, çalışma hayatının önemli sosyal diyalog mekanizmaları arasında gelen Üçlü Danışma Kurulu'nu toplamak için çalışmalara başladı. İşçi ve memur için kolları sıvayan Bakanlık üçlü dayanışma kurulu toplayacak.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan müjde! Betonarme ev yapımları ile ev alımlarında 500 bin TL destek! 

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan barınma desteğinin detayları netleşti bu kapsamda Betonarme ev yapımları ile ev alımlarında 500 bin TL'ye yakın destek sağlanacak. İşte detaylar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2.079 memur alımı başvuruları başladı! Kimler başvurabilir?

23 Ağustos 2023 tarihli Resmî Gazete'de yayımlanan duyuru ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 2.079 memur alımı yapacağını açıkladı. Bu alımlar, en az ilkokul mezunu olmak kaydıyla başvurular başlamıştır. Başvuru süreci hakkında ayrıntılı bilgiler haberin devamında...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı açıkladı: Emekli maaşlarında ilave düzenleme olacak! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, emekli maaşları ile ilgili açıklamada bulundu. İşte o son dakika açıklaması... 

Herkes ne söyleyeceğini merak ediyordu! Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan asgari ücretin açıklanacağı tarihin henüz belli olmadığını bildirdi. İşte detaylar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alacak! KPSS'li ve KPSS'siz başvurular İŞKUR üzerinden olacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İŞKUR üzerinden, personel alımı yapacağını açıkladı. Başvurular KPSS'li ve KPSS'siz olarak yapılacak. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yeni Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanını açıkladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan oldu. Peki Vedat Işıkhan kimdir? İşte detaylar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan çocuklu ailelere 1.700 TL maddi yardım!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi çocuklu aileler için bir maddi yardım programı başlatmıştır. Bu program sayesinde, belirli başvuru şartlarını karşılayan ev hanımları ve çalışan kadınlar, aylık olarak 1.700 TL maddi yardım alabilecektir.

çalışima ve sosyal güvenlik bakanlığı Haberi

çalışima ve sosyal güvenlik bakanlığı

Asgari ücrete ek zam ve memurlara 3600 ek gösterge çalışmalarıyla kamuoyunun odak noktasında yer alan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla yeni görevlendirmeler yapıldı. 

Söz konusu atama kararları kapsamında 208 müfettiş Bakanlık kadrosunda göreve başlayacak. Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

AÇIK BULUNAN KADROLARA ATAMA

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında açık bulunan iş başmüfettişliklerine 208 iş müfettişinin ataması yapıldı.

Bakanlıkta açık bulunan iş müfettişliklerine ise yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren 8 iş müfettiş yardımcısı atandı.

Söz konusu atamalar 3 sayılı Cumhurbaşkanı Kararnamesinin 2 ve 3'üncü maddeleri gereğince gerçekleştirildi.

Herkesin gözünden kaçan asgari ücrete ek zam detayı! 2022 Temmuz'da asgari ücret beklentisi ve hesabı...