15 / 05 / 2024

çalışma şartları

çalışma şartları

Belirli aralıklarla anket ve araştırma yaparak Ar-Ge gücünü yeni eğilimlere göre şekillendiren Unify, teknolojinin gelecekte iş hayatını nasıl değiştireceğini gözler önüne sermek için yaptırdığı araştırmanın sonuçlarını açıkladı.

İnşaat işçilerinin çalışma şartları iyileştirilmeli!

İnsanların yaşayacağı binaları inşa eden inşaat işçileri zor şartlar altında çalışıyor. Şantiyede çalışan işçilerin çalışma şartlarının iyileştirilmesi gerekiyor...

İngiltere'de evden çalışma devam ediyor: İşletmeler çalışanlarına şehir ve ülke dışından çalışma izni veriyor mu?

Pandemi sürecinde iş şartlarının değişmesi insanları evden çalışma stiline geçirdi Ancak virüs bitmesine rağmen bu çalışma şekli hâlâ sürdürülüyor. İngiltere'deki işletmelerde de bu çalışma stili devam edilmektedir. İngiltere bu çalışma stiline yenilik getirdi ve dikkat çekti.

Çalışma Bakanı Bilgin’den Bağ-Kur’luların emeklilik şartlarına ilişkin çok tartışılacak açıklama!

Ankara Ticaret Odasının (ATO) 29. Dönem 6. Olağan Meclis Toplantısı'na katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Bağ-Kur'lu yurttaşların emeklilik koşullarına ilişkin konuştu.r Bilgin, "Mikro işletmelerde prim gününü tekrar düzenlemek gerekiyor ve bunu ilk fırsatta yapacağız” dedi.

KPSS’den 70 alanlar dikkat! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı uzman yardımcıları alacak! Son başvuru 3 Şubat!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 25 çalışma uzman yardımcısı alacağını açıkladı. İş ilanına son başvuru tarihi ise 3 Şubat 2023. İşte başvuru şartları…

Atakule GYO 2 aylığına kısa çalışma uygulamasına geçti!

Atakule GYO'nun faaliyetlerine asgari ve zaruri düzeyde çalışma süresi ile devam edilmesine, bu amaçla yasal şartları taşıyan şirketin personeli için kısa çalışma uygulamasına iki ay süreyle devam edilmesine karar verildi.

Atakule GYO 1 aylığına kısa çalışma uygulamasına geçti!

Atakule GYO'nun faaliyetlerine asgari ve zaruri düzeyde çalışma süresi ile devam edilmesine, bu amaçla yasal şartları taşıyan şirketin personeli için kısa çalışma uygulamasına bir ay süreyle devam edilmesine karar verildi.

Atakule GYO 1 ay daha kısa çalışma uygulamasına devam edecek!

Atakule GYO'nun faaliyetlerine asgari ve zaruri düzeyde çalışma süresi ile devam edilmesine, bu amaçla yasal şartları taşıyan personeli için Kısa Çalışma uygulamasına bir ay süreyle devam edilmesine karar verildi. 

İbadet yerleri yapılaşma şartları!

İbadet yerleri yapılaşma şartları ile ilgili hükümler, Yeni İmar Yönetmeliği kapsamında yer alıyor. İşte ibadet yerleri yapılaşma şartları..

Konut alanı yapılaşma şartları!

Konut alanı yapılaşma şartları, Ekim 2017'de yürürlüğe girecek Yeni İmar Yönetmeliği kapsamında yer alıyor. İşte konut alanı yapılaşma şartları..

Küçük evler için çalışma odası önerisi!

Günümüz şartları, evden çalışmayı ya da hemen hemen her evde bir çalışma odası olmasını mümkün kılıyor. Çalışma alanları, evin en çok vakit geçirilen yerlerinden uzakta ve biraz sessiz olmalıdır. Peki küçük evlerde çalışma odası nasıl dekore edilmelidir? İşte cevabı...

Katar Khalifa Stadı'ndaki çalışma şartlarına insan haklarına aykırı!

Uluslararası Af Örgütü (Amnesty International), 2022 FIFA Dünya Kupası’nın düzenleneceği Katar’daki Khalifa Uluslararası Stadı’nın yapımında görevli işçilerin çalışma şartlarının insan haklarına aykırı olduğunu açıkladı.

CSO Konser Salonu ve Koro Çalışma Binaları şantiyesinde denetim!

Atatürk Kültür Merkezi alanı dördüncü bölgede yapımı devam eden Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konser Salonu ve Koro Çalışma Binaları şantiyesine Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından dün denetim yapıldı.

Iglo Architects'ten elegan ve dinamik çalışma ortamı!

Iglo Architectst ofis yapısı, modern kurgulanan çalışma alanları, özgün malzeme seçimleri, rafine detayları ve kurumsal renklerle yaratılan dinamik çözümleriyle bankacılık hayatının ciddiyetini dengeleyerek renkli ve yaratıcı bir çalışma ortamı sunuyor.

Resmi inşaat çalışma saatleri!

Resmi inşaat çalışma saatleri, 4 Haziran 2010 tarihinde 27601 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Çevresel Gürültünün Değerlendirilmesi Ve Yönetimi Yönetmeliği kapsamında açıklanıyor. İşte resmi inşaat saatleri...

çalışma şartları Haberi

çalışma şartları

Belirli aralıklarla anket ve araştırma yaparak Ar-Ge gücünü yeni eğilimlere göre şekillendiren Unify, teknolojinin gelecekte iş hayatını nasıl değiştireceğini gözler önüne sermek için yaptırdığı araştırmanın sonuçlarını açıkladı. Küresel çapta bağımsız araştırmalar yapan Censuswide ile koordineli gerçekleştirilen araştırmaya, ABD, İngiltere ve Almanya’dan 9.000 beyaz yakalı katıldı. Araştırma sonuçları, genel tutum ve alışkanlıkların değerlendirilmesinin yanı sıra, geleceğe dair önemli bulgular da içeriyor. Araştırma, teknoloji alanında yaşanan gelişmelerin yapılan işleri, mesai kültürünü ve çalışma şekillerini köklü biçimde değiştireceğini ortaya koyuyor.


Araştırmaya katılanların yüzde 65’i yaptıkları işin 5 yıl içinde aynı kalmayacağını, teknoloji dönüşümü ile kesinlikle değişime uğrayacağını ifade ediyor. Katılımcıların yüzde 35’i mevcut rollerini sürdüremeyeceğini düşünüyor. Sonuçlarda çalışma şekillerinin ve yapılan işlerin gelişen teknoloji ve iş yapma beklentileri ile değişime uğrayacağı net bir...