19 / 05 / 2024

Calvin Cho arge yatırım

Calvin Cho arge yatırım

Yabancı yatırımcıları çekmek için Türkiye’nin çok iyi teşvikler verdiğine dikkat çeken LG Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho, “Türkiye Yatırım Ajansı ile görüşüyoruz. 2 tane somut projemiz var. Bunlar Ar-Ge barındıran yatırımlar olacak” dedi.

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Müge Şahin ve Funda Özkök ortaklığında kuruldu.

Vitanatur İlaç Kozmetik Bitkisel Ürünler Arge Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Vitanatur İlaç Kozmetik Bitkisel Ürünler Arge Danışmanlık Anonim Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Emre Şefik Çağlar, Mehmet Evren Okur ve Neslihan Üstündağ Okur ortaklığında kuruldu.

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar’da 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Yeşim Müge Şahin ile Funda Özkök ortaklığı ile kuruldu.

Nokem Mühendislik Arge Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nokem Mühendislik Arge Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 128 bin TL sermaye bedeli ile Memduh Kurtulmuş tarafından kuruldu.

Pharmanim Arge Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Pharmanim Arge Teknoloji Anonim Şirketi Tuzla'da 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Alkoç tarafından kuruldu.

Fırst Choıce Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırst Choıce Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile M.A.M. Elsayed Eleıwa tarafından kuruldu.

Sintech Sağlık Teknolojileri Arge Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sintech Sağlık Teknolojileri Arge Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Sinen tarafından kuruldu.

Deriworks Arge Ve Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Deriworks Arge Ve Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Onur Eğriboz tarafından kuruldu.

Aldın Aldın! A101'e Calvin Klein parfüm modelleri geldi! Üstelik çılgın fiyatlara! 

Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden A101 internete özel Aldın Aldın katalog listeleri merakla takip edilmeye devam ediyor. A101'in yayınlanan 4 Mayıs katalogunda Calvin Klein parfüm modellerinin de yer alması dikkat çekti. İşte 4 Mayıs 2023 A101 İnternete Özel Aldın Aldın kataloğu..

Brızobs Denizcilik Ve Arge Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brızobs Denizcilik Ve Arge Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Beşikçi kuruldu.

A101 Calvin Klein, Nike, New Blance ürünlerinde yüzde 25 indirim! İşte 27 Ekim 2022 fiyat listesi

A101 yüzde 25 indirim kampanyasını duyurdu. A101 online alışveriş sitesinde geçerli 1000 TL ve üzeri alışlerde dev markaların ürünleri yüzde 25 indirimle satışa sunuldu. Peki A101'de Calvin Klein dışında hangi markalar indirime girdi, fiyatları ne oldu? İşte 27 Ekim 2022 fiyat listesi...

Öztürk İleri Teknoloji Arge Anonim Şirketi kuruldu!

Öztürk İleri Teknoloji Arge Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Tahir Başer tarafından kuruldu.

Uzay Arge Mimarlık İnşaat Danışmanlık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzay Arge Mimarlık İnşaat Danışmanlık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Eçin tarafından kuruldu.

Calvin Cho arge yatırım Haberi

Calvin Cho arge yatırım

100'den fazla ülkede 82 bin çalışanıyla ve 60 milyar doların üzerindeki cirosuyla dünyanın sayılı teknoloji şirketlerinden olan Güney Koreli LG firması Türkiye'de yatırım yapacak. Türkiye'nin Avrupa ve çevresindeki ülkelere nazaran hızla büyüdüğünü belirten LG Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho, Yeni Şafak'a özel açıklamalarda bulundu. Türkiye Yatırım Ajansı ile 2 somut proje üzerinde görüşmelerin sürdüğünü söyleyen Cho, yatırımcılara sunulan teşviklerden faydalanmak istediklerini belirtti.


TEKNOLOJİK İŞBİRLİĞE HAZIRIZ

LG ve Güney Kore olarak her alanda Türkiye ile teknolojik işbirliğine hazır olduklarını belirten Genel Müdür Cho, “Teknoparklarınızı biliyoruz ve üzerinde çalışıyoruz. LG açısından Türkiye yatırım yapma ve büyüme açısından çok stratejik bir ülke. Bu stratejik konum Samsung ve Hyundai için de geçerli. Güney Koreli birçok firma Türkiye'de iş yapıyor. Nükleer santrale talip olmuştuk. Koreli firmalar...