06 / 05 / 2024

Cam Mekan İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi

Cam Mekan İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi

Cam Mekan İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 27 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir'de, Ercan Hiçyılmaz Müdürlüğü'nde kuruldu.

Mekan Ae Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mekan Ae Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah H.İ. Hassan ve Eşref Tahir ortaklığında kuruldu.

Daniz Group Export İnşaat Turizm Cam Ve Alüminyum Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daniz Group Export İnşaat Turizm Cam Ve Alüminyum Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Koç tarafından kuruldu.

Tekcesan Grup İnşaat Nakliyat Plastik Cam Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Tekcesan Grup İnşaat Nakliyat Plastik Cam Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi’de 500.000,00 TL sermeye bedeli ile Selçuj Tekçe tarafından kuruldu.

Tepkim İnşaat Pvc Cam Boya Plastik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tepkim İnşaat Pvc Cam Boya Plastik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Durmuş tarafından kuruldu. 

Rolina İnşaat Metal Hırdavat Cam Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rolina İnşaat Metal Hırdavat Cam Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Tekinalp tarafından kuruldu.

Aslı Mekan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslı Mekan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda İmam Muhammed Atuş ve Yusuf Akyol ortaklığında kuruldu.

Yılmaz Cephe Cam Alüminyum İnşaat Hırdavat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yılmaz Cephe Cam Alüminyum İnşaat Hırdavat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Ramazan Yılmaz tarafından kuruldu!

Akbeyler Tekstil İnşaat Elektrik Plastik Cam Doğrama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbeyler Tekstil İnşaat Elektrik Plastik Cam Doğrama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta li Osman Duman tarafından kuruldu.

Magna İç Mimarlık Ve Mekan Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Magna İç Mimarlık Ve Mekan Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Ayşenur Kaydı ve Samet Kınık ortaklığında kuruldu.

Karabey Elektronik Elektrik Cam İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karabey Elektronik Elektrik Cam İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Darçın tarafından kuruldu.

Dessa Otomotiv İnşaat Metal Cam Orman Ürünleri Kimya Ve Plastik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dessa Otomotiv İnşaat Metal Cam Orman Ürünleri Kimya Ve Plastik Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Ayaş tarafından kuruldu.

Tmrt İnşaat Ve Cam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tmrt İnşaat Ve Cam Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Tamer Tuğlu tarafından kuruldu.

Ald Metal Yapı Cam Alüminyum İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ald Metal Yapı Cam Alüminyum İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Can Aldoğan ve  Zeki Aldoğan tarafından kuruldu.

Cam Mekan İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Haberi

Cam Mekan İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi

Cam Mekan İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile 27 Şubat 2015'te, Ercan Hiçyılmaz Müdürlüğü'nde kuruldu.


Cam Mekan İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Bina ve diğer yapıların içi veya dışında yer ve duvar kaplama faaliyetleri (mermer, mozaik, granit, karo ve kaldırım taşlarının, parke dahil ahşap yer ve duvar kaplamalarının döşenmesi vb.) (halı, taban muşambası ve kağıt kaplama hariç) 


Cam Mekan İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Başakşehir, İOSB Mahallesi, Bedreddin Dalan Bulvarı, Aykosan Sanayi Sitesi Çarşı A Blok...