03 / 05 / 2024

çamaş meydan

çamaş meydan

İlçelerde meydan düzenlemelerine devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, hizmete açtığı Perşembe ve Ulubey Meydanları’nın ardından Çamaş İlçe Meydanı’nın da ihalesini yaptı, Çamaş'ın en kısa zamanda yeni meydanına kavuşması planlanıyor

Profilo CGA252X0TR Çamaşır Makinesi kaç TL, özellikleri neler? 9 Nisan 2023 fiyat listesi...

Zorlu lekelere meydan okuyan 10 kilogram kapasiteli Profilo CGA252X0TR Çamaşır Makinesi, dağ gibi biriken çamaşırları tertemiz yıkar. Peki, jet plus özelliği ne işe yarar? Profilo CGA252X0TR en uygun nereden alınır? İşte detaylar... 

Profilo CGA242X1TR Çamaşır Makinesi ne kadar, özellikleri neler? 24 Mart 2023 fiyat listesi...

Profilo CGA242X1TR, suda bekletme opsiyonu sayesinde zorlu lekelere meydan okuyor. SilentPlus Motoru sessiz ve ekonomik çalışarak 10 yıl garanti sunuyor. Peki, Profilo CGA242X1TR Çamaşır Makinesi en uygun nerede? İşte detaylar...

Tekirdağ Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi için yıkım başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde tarihi yapıları restore ederek şehre kazandırıyor. Restorasyon çalışmaları kapsamında "Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi" çerçevesinde 3. ve son aşama olan Telekom binasının yıkım çalışmaları tamamlandı.

Ordu Çamaş Kent Meydanı'nın kamulaştırma çalışmaları tamamlandı!

Ordu Çamaş'ta inşa edilecek olan ikinci kent meydanı projesi için kamulaştırma çalışmaları tamamlandı.

Park Mozaik'te yaşama derinlik katan 9 meydan açıldı!

Bir mahalle dokusu oluşturacak şekilde inşa edilen Park Mozaik projesi sonbaharı düzenlediği barbekü partisi ile karşıladı. Sağlam ve güvenilir bir yatırım yapma şansı veren projede tam 9 ayrı tematik meydan yer alıyor...

Kayseri Melikgazi'ye çok amaçlı sosyal tesis!

Kayseri Gesi Meydanı'nda hayata geçirilen çok amaçlı sosyal tesis ve Cumhuriyet mahallesinde inşa edilen aile sağlığı merkezi hizmete açıldı.

Tokat Meydan Çarşısı Projesi'nde yıkımlar başladı!

Tokat Belediyesi tarafından Hatuniye Camisi önündeki alanın eski tarihi ve ticari kimliğine kavuşturulmasını amaçlayan Tokat Meydan Çarşısı Projesi'nde yıkım çalışmaları başladı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi yeni kent meydanı inşa ediyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sosyal, kültürel ve ticari amaçlarla kullanması için Kayapınar ilçesinde yepyeni bir kent meydanı inşa edecek.

Döşemealtı'na yeni meydan geliyor!

DÖŞEMEALTI Belediyesi tarafından Çığlık-Orta Mahalle'de devam eden kent meydanı ve çok amaçlı kapalı pazar yeri inşaatı büyük oranda tamamlandı.

Antalya Cumhuriyet Meydanı'nın imar planı tanıtıldı!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Antalya Şubesi'nde Cumhuriyet Meydanı Yenileme Projesi ve Kaleiçi Koruma Amaçlı İmar Planı Revizyonu, çeşitli meslek odaları, dernek ve vakıf temsilcileri, İMO üyelerine tanıtıldı.

Antalya Cumhuriyet Meydanı Yenileme Projesi tanıtıldı!

CUMHURİYET Meydanı Yenileme Projesi ve Kaleiçi Koruma Amaçlı İmar Planı Revizyonu, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Antalya Şubesi'nde tanıtıldı.

Edirne Selimiye Meydanı'ndaki dükkanlar kaldırılıyor!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Selimiye Meydanı'nda bulunan ve belediye dükkânları olarak bilinen yerlerin kaldırılacağını belirterek, 'Orada nereden bakarsanız bir 10 milyonluk yatırımdır ama hatalı bir yatırımdır." dedi.

Uludağ Üniversitesi Gemlik Kampüsü'ne yeni meydan yapılacak!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Uludağ Üniversitesi Gemlik Kampusu girişinde meydan ve çevre düzenleme çalışmalarını başlattıklarını açıkladı. Yılmaz, girişteki meydan çalışması ile ilçeye yakışır bir projeyi yaşama geçireceklerini söyledi.

çamaş meydan Haberi

çamaş meydan


İlçelerde meydan düzenlemelerine devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, hizmete açtığı Perşembe ve Ulubey Meydanları’nın ardından Çamaş İlçe Meydanı’nın da ihalesini yaptı.


ALAN, TOPLAM 1300 M2…

1300 m2’lik alanı kaplayacak olan proje ile Çamaş’ın çehresinin değişeceğini belirten Fen İşleri Dairesi Başkanlığı; proje kapsamında çocuk oyun alanı, oturma alanları, ahşap çöp kovaları, ahşap kaplı banklar, boylu aydınlatma elemanları; zemin kaplamasında da taban tuğlası, traverten, andezit kullanılacağını belirtti. Ayrıca halkın  rahatlıkla dolaşıp vakit geçirebileceği bir kent parkı olacağına da vurgu yapıldı. 



Ordu Büyükşehir...