03 / 05 / 2024

Çamdibi Life lokasyon

Çamdibi Life lokasyon

Mevaport İnşaat ve Ramsa Yapı ortaklığıyla yükselen projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Çamdibi Life fiyatlar kapsamında 2+1'ler 195 bin TL' den başlıyor.

Yeni yatırım yapmak isteyenlere doğru lokasyon uyarısı!

Tower Life Yönetim Kurulu Başkanı Selen Almaç Deniz, son yılların en karlı yatırım aracı haline gelen perakende sektörüne ilginin hızla arttığını ifade ederek, yeni yatırımcılara doğru lokasyon uyarısı yaptı...

S Life Ekspres lokasyon!

S Life Ekspres lokasyon bilgileri haberimizde yer alıyor. "Daha fazla kazan, daha fazla yaşam, daha fazla alışveriş" sloganıyla tanıtılan proje Si Yapı ve Sak Group ortaklığında hayata geçiriliyor. 

Belgrad Life nerede? İşte lokasyon!

Orman manzarasına hakim Belgrad Life projesi 42 adet daireden meydana geliyor. Metal Yapı Konut tarafından inşa edilen proje Kerem Piker KPM Mimarlık tarafından tasarlanıyor. Peki Belgrad Life nerede? İşte lokasyon!

Bulvar Life nerede?

Bulvar Life projesi 5 bin metrekare alan üzerinde 260 daire ve ticari dükkanlardan meydana geliyor. Peki, Bulvar Life nerede? İşte, Bulvar Life lokasyon bilgileri...

Çamdibi Life fiyatlar!

Mevaport İnşaat ve Ramsa Yapı ortaklığıyla yükselen projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Çamdibi Life fiyatlar kapsamında 2+1'ler 195 bin TL' den başlıyor.

Çamdibi Life satışa açıldı!

Lansmana özel olarak 59 bin lira peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunan Çamdibi Life projesi, İzmir Bornova'da Mevaport İnşaat ve Ramsa İnşaat ortaklığında yükseliyor..

Çamdibi Life Ramsa Yapı Konutları!

Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı Çamdibi Life Ramsa Yapı Konutları projesinde bloklar zemin+8 ve 16 kat şeklinde yükselecek. Projede bloklar zemin+8 ve 16 kat şeklinde yükselecek.

İzmir Çamdibi Life Residence'de fiyatlar 195 bin TL'den başlıyor!

Mevaport İnşaat ve Ramsa Yapı ortaklığıyla yükselen proje İzmir İl'i Bornova'da inşa ediliyor. İzmir Çamdibi Life Residence'de fiyatlar 195 bin TL' den başlangıç gösteriyor.

Alya Life Residence lokasyon!

Daire tiplerinin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı proje toplam 214 adet konuttan meydana gelecek. Alya Life Residence lokasyon bilgisi kapsamında Bağdat Caddesi'ne 11 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Fikirtepe Alya Life Residence fiyat!

Lokasyon bilgisine göre Bağdat Caddesi'ne 11 dakika kadar uzalıkta bulunan projede 214 adet konut yer alıyor. Fikirtepe Alya Life Residence fiyat listesi kapsamında 490 bin TL'den başlıyor.

Esenyurt Life In Vera lokasyon!

Teslimlerin hemen gerçekleşeceği projede toplam 1.056 adet daire bulunuyor. Esenyurt Life In Vera lokasyon bilgisi kapsamında proje İstanbul 'un Esenyurt ilçesinde hayata geçiriliyor.

Life In Vera Esenyurt lokasyon!

Toplam 1.056 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+0'dan 2+1'e kadar farklılık gösteriyor. Life In Vera Esenyurt lokasyon bilgisi kapsamında Atatürk Havalimanı’na 15 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor.

Folkart Yapı Folkart Life Bornova lokasyon!

Toplam 828 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Folkart Yapı Folkart Life Bornova lokasyon bilgisi kapsamında proje Adnan Menderes Havalimanı'na yakın yerde bulunuyor.

Çamdibi Life lokasyon Haberi

Çamdibi Life lokasyon

Zemin+8 ve 16 kat şeklinde yükselecek olan projede inşaat çalışmaları devam ediyor.  2 blok halinde bulunan projede daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Daire teslimlerine 2017 yılı sonunda yapılması planlanılan proje İzmir İl'i Bornova'da hayata geçiriliyor. Projede 2+1'lerin alanları 115 metrekare, 3+1'ler 140 metrekare şeklinde tasarlandı.


Çamdibi Life fiyatlar kapsamında 2+1'ler 195 bin TL'den, 3+1'ler 375 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje ulaşm bilgisine göre Atatürk Stadı'na, metroya yürüme mesafesinde yükseliyor.


Çamdibi Life satış ofisi adres

Burak Reis Cad. No:24 Bornova/İzmir


Çamdibi Life iletişim

Telefon : 0232 486 77 27

http://camdibilife.com/

Tülay...