07 / 07 / 2024

Çamdibi Paprat projesi

Çamdibi Paprat projesi

Çamdibi Paprat Konutları 9 kattan oluşan butik bir proje. Projede 6. katın satışı tamamlanmış durumda. Çamdibi Paprat Konutları projesinde 99 daire, 5 ticari birim bulunuyor...

Bornova’da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Bornova Belediyesi detaylı bir çalışma sonucu hazırladığı “Çamdibi – Altındağ Bölgesi Kentsel Yenileme Projesi”ni hayata geçirmek için harekete geçti. 40 bin yapının yüzde 11’nin iyi, yüzde 12’sinin kötü olduğu tespit edildi.

20 soruda DAP Bornova projesi!

İzmir Bornova Çamdibi'nde hayata geçirilen DAP Bornova projesi 707 konut ve ticari alanlardan meydana geliyor. İşte 20 soruda DAP Bornova projesi...

İzmir Çamdibi'nin yolları yenilendi!

Uzun zamandır Çamdibi Burak Reis Caddesi 204 numara önü ve 5167 sokak 2 numara önündeki çukurların ve bozuk yolların tüm şikayet ve uyarılara rağmen kapatılmadığını belirten vatandaşların sesini belediye yetkilileri duydu

İzmir Çamdibi imar planları bitmek üzere!

İzmir Müteahhitler Federasyonu'na konuk olan Bornova Belediye başkanı Olgun Atilla, müteahhitlerin sorularını cevapladı.Atilla, “Çamdibi’nde planlarımızı bitirmek üzereyiz." dedi.

İzmir Çamdibi'nde konutların metrekaresi 5 bin TL oldu!

Birbiri ardına yeni projeler eklendi. Çamdibi'nden ev almak isteyenler metrekare bazında 5 bin TL'yi gözden çıkarmak zorunda.Türkiye'de kentsel dönüşümün en yavaş ilerlediği kentlerin başında gelen İzmir'de, Çamdibi kendiliğinden dönüşümü hız kazandı.

ÖİB İzmir Bornava gayrimenkulünü özelleştiriyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, İzmir Bornova'nın Çamdibi Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulü özelleştiriyor. Özelleştirme kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Çamdibi Life fiyatlar!

Mevaport İnşaat ve Ramsa Yapı ortaklığıyla yükselen projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Çamdibi Life fiyatlar kapsamında 2+1'ler 195 bin TL' den başlıyor.

Çamdibi Life satışa açıldı!

Lansmana özel olarak 59 bin lira peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunan Çamdibi Life projesi, İzmir Bornova'da Mevaport İnşaat ve Ramsa İnşaat ortaklığında yükseliyor..

Çamdibi Life Ramsa Yapı Konutları!

Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı Çamdibi Life Ramsa Yapı Konutları projesinde bloklar zemin+8 ve 16 kat şeklinde yükselecek. Projede bloklar zemin+8 ve 16 kat şeklinde yükselecek.

İzmir Çamdibi Life Residence'de fiyatlar 195 bin TL'den başlıyor!

Mevaport İnşaat ve Ramsa Yapı ortaklığıyla yükselen proje İzmir İl'i Bornova'da inşa ediliyor. İzmir Çamdibi Life Residence'de fiyatlar 195 bin TL' den başlangıç gösteriyor.

İzmir Çamdibi en değerli ikinci arazi konumunda!

Türkiye'de kentsel dönüşümün en yavaş ilerlediği kentlerin başında gelen İzmir'de, Çamdibi kendiliğinden dönüştü. Bölge, Narlıdere'nin ardından kentin en değerli ikinci arazisi konumu haline geldi.

İzmir'de konut ve ofis üretimi hızlandı!

İzmir'deki ilk projeleri olan Çamdibi Konutları ve Kent Bornova'yı taahhüt zamanından önce tamamlayarak sahiplerine teslim ettiklerini belirten İsmail Coşar "MevaPort olarak İzmir'de konut ve ofis üretimine hız verdik'' dedi.

Nest Çamdibi'nde 207 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Nestyap İnşaat tarafından İzmir'de hayata geçirilen Nest Çamdibi 170 daireden meydana geliyor. Proje Alsancak ve İzmir çevre yoluna yakın konumda bulunuyor.

Çamdibi Paprat projesi Haberi

Çamdibi Paprat projesi

İzmir'de yükselen Çamdibi Paprat Konutları, lokasyonuyla ve cazip fırsatlarıyla dikkat çekiyor.



Mevaport tarafından hayata geçirilen Çamdibi Paprat Konutları projesinde tüm daireler özenle dizayn ediliyor.

Çamdibi Paprat Konutları 9 kattan oluşan butik bir proje. Projede 6. katın satışı tamamlanmış durumda. Çamdibi Paprat Konutları projesinde 99 daire, 5 ticari birim bulunuyor.

Çamdibi Paprat Konutları kampanya ve iletişim bilgileri

Çamdibi Paprat Konutları Altındağ’da bulunuyor. Proje modern mimari ve yüksek teknoloji kullanılarak hayata geçiriliyor.

Çamdibi Paprat Konutları Fiyatları

Çamdibi Paprat Konutları projesinde satılık daire fiyatları ne kadar? 

Çamdibi Paprat Konutları'nda 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor.

125 metrekare ile 135 metrekare arasında değişen 2+1 daireler 235 bin lira ile 270 bin lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor.

148 metrekare ile 160 metrekare arasında değişen 3+1 daireler ise 270 bin lira ile 326 bin...