18 / 05 / 2024

Camel Beach Koyu nerede

Camel Beach Koyu nerede

Dünyaca ünlü mavi bayraklı Bodrum'daki Camel Beach Koyu'nda 30 milyon lira bedelle inşa edilen İslam Tanıtım Merkezi’nin arka planında 60 dönümlük daha arsa kapatma planı olduğunu iddia edildi.

Camel Beach Koyu'nda rant iddiası!

Dünyaca ünlü mavi bayraklı Bodrum'daki Camel Beach Koyu'nda 30 milyon lira bedelle inşa edilen İslam Tanıtım Merkezi’nin arka planında 60 dönümlük daha arsa kapatma planı olduğunu iddia edildi.

Martı GYO Ayın Koyu 9 parsel değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ayın Koyu'ndaki 9 adet parsele ait değerleme raporunu yayınladı. 

Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü 2015-2016 değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün 2015 ve 2016 yıllarına ilişkin yapılan değerleme raporlarını yayınladı. 

Patara ve Fırnaz Koyu'nu imara açan karar yargıya taşındı!

Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği, Antalya’nın en önemli tarihi ve doğal değerlerinden Patara bölgesi ve Fırnaz Koyu’nun bazı bölümlerinin birinci dereceden çıkartılarak ikinci ve üçüncü derece doğal sit alanına dönüştürülmesine ilişkin kararın iptal edilmesi için dava açtı..

Elin Nordegren, Palm Beach'teki evini 49.5 milyon dolara satıyor!

Tiger Woods'un eski eşi Elin Nordegren, Palm Beach'teki dillere destan malikanesini 49.5 milyon dolara satıyor...

Muğla'daki Kurubük Koyu'nun kiralanmasından vazgeçildi!

MUÇEP tarafından düzenlenen bilgilendirme toplantısında Kurubük Koyu’nun ihale ile özel kişilere kiralanmasından vazgeçildiği açıklandı..

Datça Kurubük Koyu'nun kiralama ihalesi iptal edilmeli!

Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, Datça ilçesindeki Kurubük Koyu’nun özel kişilere kiralanma ihalesinin iptal edilmesi gerektiğini söyledi.

Alanya Kalesi, Patara ve Fırnaz Koyu'nun sit statüleri yenilendi!

Türkiye’nin tarihi, doğal ve turistik güzellikleriyle bilinen Antalya’nın Alanya Kalesi, Kaş Patara ve Fırnaz Koyu ile Demre'nin Taşdibi Yarımadası'nın sit statüleri yenilendi.

Datça Kurubük Koyu ihalesi 26 Ocak'ta!

Muğla Datça’nın Mesudiye Mahallesi’nde bulunan Kurubük Koyu ihaleye çıkıyor.  Türkiye’nin en güzel koylarından biri olan koyun ihaleye çıkacak olması çevrecilerin tepkisine sebep oldu. 

Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü 2017 değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü ekspertiz değerleme raporu yayınladı.

Çağdaş İnşaat Cennet Koyu Evleri fiyat listesi!

Toplam 26 adet daireden meydana gelen Cennet Koyu Evleri ultra lüks konut projesi olarak dizayn ediliyor. Çağdaş İnşaat Cennet Koyu Evleri fiyat listesi 450 bin Euro'dan başlıyor ve 2 milyon 950 bin Euro'ya kadar çıkıyor. 

Cennet Koyu Evleri Bodrum fiyat!

Cennet Koyu Evleri Bodrum projesi Çağdaş İnşaat imzası taşıyor. Proje Bodrum'da Türkbükü ile Hattat Koyu arasında yer alıyor.

Cennet Koyu Evleri'nde fiyatlar 450 bin Euro'dan başlıyor! Yeni Proje!

2 ay içerisinde inşaat çalışmaların başlayacağı Cennet Koyu Evleri, Çağdaş İnşaat imzasıyla Bodrum'da inşa ediliyor. Cennet Koyu Evleri'nde fiyatlar 450 bin Euro'dan başlıyor.

Camel Beach Koyu nerede Haberi

Camel Beach Koyu nerede

Dünyaca ünlü mavi bayraklı Bodrum'daki Camel Beach Koyu'na 30 milyon liraya “İslam Tanıtım Merkezi'' inşa edildi. Proje 2013 yılında Ortakent ve Bodrum Belediyeleri tarafından reddedilip durdurulmuştu. Ancak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından projenin hafriyatı başladı inşaat için ilk adım atıldı.

Sözcü Gazetesi'nden Başak Kaya'nın haberine göre, CHP eski Milletvekili Umut Oran, ibadet tesislerini inşa etmek görevleri bulunmadığını, izin ve ruhsat yetkisinin de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na geçtiğini ifade etti.

“İnşaatın arka planında 60 dönümlük daha arsa kapatma yarışı yaşandığı, konunun da yine rant olduğu ortaya çıktı” diyen Oran, “Bölgede yaşayan vatandaşlar, kentin dokusuna aykırı, kot farkı nedeniyle çok büyük bir bina yapılmak istenmesinden rahatsız. Belde belediyesi de Bodrum Belediyesi de 2013'te bu izni vermedi. Şimdi inşaatta ve ihalede Diyanet de devre...