05 / 05 / 2024

Çamlıca caddesi harabe bina son durum

Çamlıca caddesi harabe bina son durum

Çamlıca Mahallesi'nde bulunan harabe halindeki bina, çöp atıklarının ve madde bağımlılarının meskeni haline geldi. Şehitkamil Caddesi üzerinde yer alan harabe halindeki bina vatandaşların tepkisini çekiyor.

Mesa Çamlıca Evleri'nin terk alanları meclise taşındı!

Üsküdar Kısıklı Mahallesi Bağlar Yolu Caddesi'nde bulunan 42 bin 500 m2 alana inşa edilen Çamlıca Mesa Evleri ile ilgili tartışma Büyükşehir Meclisine taşındı.

Çamlıca Yatırım ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Çamlıca Yatırım ve Gayrimenkul Anonim Şirketi, Mehmet Uçar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 300 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Beykoz, Kavacık Mahallesi, Orhan Veli Kanık Caddesi, Özkan Sokak Varışlı Plaza'da kuruldu.

Şehitkamil Çamlıca'daki metruk bina ne zaman yıkılacak?

Çamlıca Mahallesi'nde bulunan harabe halindeki bina, çöp atıklarının ve madde bağımlılarının meskeni haline geldi. Şehitkamil Caddesi üzerinde yer alan harabe halindeki bina vatandaşların tepkisini çekiyor.

Çamlıca The Address Residence ulaşım!

Çamlıca The Address Residence ulaşım bilgilerine göre proje Taksime 11 kilometre, Kadıköy'e 5,5 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 25 kilometre, Bağdat Caddesi'ne 4 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 12 kilometre kadar uzaklıkta yükseliyor.

1981 yılında Çamlıca, Yıldız, Emirgan parkları yeniden düzenlenmiş!

1981 yılında Çamlıca, Yıldız, Emirgan parkları yeniden düzenlenmiş. Türkiye Turing Otomobil Kurumu'nun katkılarıyla yapılan yeni yerlere 122 milyon lira harcanmış. Atatürk'ün Halaskargazi Caddesi'ndeki 3 katlı evi de kurum tarafından onarılmış.

Çamlıca Yatırım Emlak Anonim Şirketi kuruldu!

Çamlıca Yatırım Emlak Anonim Şirketi, 150 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ocak 2015 tarihinde Bağcılar, Göztepe Mahallesi, İstoç 1. Caddesi, Tem Plaza'da kuruldu.

Şahinbey 1071 Çamlıca Konutları 4. etabın temeli atıldı!

Özdemirbey Caddesi üzerinde yapımı devam eden Çamlıca Konutları’nın temel atma törenine Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Halil Mazıcıoğlu, Nejat Koçer, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu katıldı...

Exen İstanbul Çamlıca adres!

Exen İstanbul Çamlıca adres; Sur Yapı projesi Exen İstanbul Evleri Çamlıca Bölgesi, Tantavi Mahallesi, Mandıra Caddesi No: 20 Ümraniye 34764 İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Çamlıca Apart Evleri nerede?

Çamlıca Apart Evleri'nde fiyatlar 74 bin liradan başlıyor, proje Işık Koleji'nin alt tarafında yer alıyor

Sakarya Çamlıca Apart Evleri'nde 79 bin liraya 2+1!

Çamlıca Apart Evleri Sakarya'da Bak Yapı imzasıyla yükseliyor, fiyatların 74 bin liradan başladığı projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor

Çamlıca Apart Evleri'nde 74 bin liraya 2+1! Full eşyalı!

Sakarya'da inşa edilen Çamlıca Apart Evleri'nde fiyatlar 74 bin liradan başlıyor, projedeki konutlar full eşyalı olarak teslim ediliyor

Çamlıca Tepesi Tv ve Radyo Kulesi projesinin mimarisi İTÜ'den!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Büyük Çamlıca Tepesi üzerinde yer alacak olacak bir Radyo Kulesi için 2011 yılında düzenlenen "Çamlıca Tepesi Tv ve Radyo Kulesi Fikir Projesi Yarışması"nı 3. olan İTÜ kazandı...

Çamlıca Cami'nin hafriyat çalışmalarına başlanıyor!

Çamlıca'da inşa edilecek Çamlıca Cami'nin hafriyat çalışmalarına başlanacağı belirtildi...

Çamlıca caddesi harabe bina son durum Haberi

Çamlıca caddesi harabe bina son durum

Çamlıca Mahallesi'nde bulunan harabe halindeki bina, çöp atıklarının ve madde bağımlılarının meskeni haline geldi. 


Çamlıca Mahallesi, Şehitkamil Caddesi üzerinde yer alan harabe halindeki bina vatandaşların tepkisini çekiyor. Harabe binanın Kentsel Dönüşüm çalışmaları sırasında yıkıma uğradığını ifade eden mahalle sakinleri, "Yandaki binanın yıkım sırasında zarar görmesi ihtimalinden dolayı yıkım gerçekleştirilemedi. Bina o zamandan beri atıl vaziyette bulunuyor. Zamanla bazı kimseler binaya gelerek uyuşturucu madde kullanmaya başladı. Caddedeki aydınlatmaların bir kısmı çalışmadığı için bu kişiler harabeye rahatça girip çıkıyorlar. Evlere yakın olan harabede uyuşturucu madde kullanılıyor olması haliyle bizlere tedirgin ediyor. Zaten aydınlatma sisteminin bir kısmının çalışmadığı sokakta böyle bir durumun olması bizleri rahatsız ediyor" diye konuştular. 


BİNANIN YIKILMASINI İSTİYORUZ 

Harabenin terk edilmiş vaziyette olması nedeniyle çöp atıklarının hedefi olduğunu söyleyen mahalle sakinleri, "Her...