03 / 05 / 2024

Çamlıca Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm 2. etap

Çamlıca Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm 2. etap

Üsküdar Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmalarında hızla ilerliyor. Bu kapsamda sürdürülen Çamlıca Camii eteklerindeki, Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin “Yerinde ve Gönüllü” dönüşümün altyapı çalışmalarında 2’nci etaba geçildi...

Peker GYO'dan Çamlıca projesi açıklaması! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Çamlıca projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. Şirket, proje geliştirme çalışmaları doğrultusunda, kentsel dönüşüm kapsamında muafiyet yazılarının Belediye tarafından onaylandığını belirtti. 

Emlak Konut GYO Çamlıca 1. Etap 2. Kısım için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO İstanbul Üsküdar Çamlıca Kentsel Dönüşüm 1. Etap 2. Kısım için sözleşme imzalandı. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Üsküdar Çamlıca Kentsel Dönüşüm 1. Etap 2. Kısım projesinde son durum ne?

Emlak Konut GYO Çamlıca 1. Etap 1. Kısım başlıyor! 

Emlak Konut GYO Çamlıca Kentsel Dönüşüm 1. Etap 1. Kısım'ın yer teslimi yapıldı. İşte Emlak Konut GYO Çamlıca Kentsel Dönüşüm 1. Etap 1. Kısım ile ilgili ayrıntılar...

Çamlıca Camisi Çevresi Dönüşüm Projesi 2. Etap için yıkımlar başladı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediyesi tarafından başlatılan Çamlıca Camisi Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2. Etap için yıkımlar başladı...

Çamlıca Cami Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etap yıkım töreni yarın!

Üsküdar’da “Büyük Dönüşüm” sloganıyla sürdürülen ve depreme dayanıklı olmayan binaların yıkımıyla hayata geçirilen kentsel dönüşüm faaliyetleri tam gaz devam ediyor. Çamlıca Camii Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etabı için 32 binanın yıkımı yarın gerçekleştirilecek.

Kirazlıtepe dönüşüm projesinin 3. Etap ihalesi Turgut Müteahhitlik'in!

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi üçüncü etabının maliyeti belli oldu. Nisan'da gerçekleştirilen ihaleyi, Rize merkezli olan Turgut Müteahhitlik 396 milyon TL'ye kazandı. 

Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2. etabı 2022'nin sonunda tamam!

Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projes'nin ikinci etabını Özyazıcı İnşaat hayata geçirecek. Proje kapsamında 3 etapta toplamda 1876 konut, 142 ticari bağımsız birim inşa edilecek.

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 3. Etap ihalesi yapıldı!

Üsküdar ilçesi Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 666 konut, 20 adet ticari bağımsız birim, 24 derslikli okul, bilgi evi, muhtarlık ve aile sağlığı merkezi gibi sosyal donatı alanlarına sahip 3'üncü etabı Turgut A.Ş tarafından hayata geçirilecek. 

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ikinci etaba geçildi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen talimatla 2018'de start verilen Çamlıca Camii ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 2'nci etaba başlandı. 

Murat Kurum'dan Kirazlıtepe kentsel dönüşüm açıklaması!

Bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Bitlis'e ziyaretlerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Üsküdar Kirazlıtepe'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kirazlıtepe ve Küplüce kentsel dönüşüm açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kirazlıtepe ve Küplüce'de yaşayanlara çağrıda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bütün bu güzelliklerin tam manasıyla neticelenmesi buradaki kentsel dönüşümün tamamlanmasına bağlı. İstanbul'a da bu yakışır" dedi.

Murat Kurum, Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi'ni inceledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum İstanbul Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi Çamlıca Camii Kentsel Dönüşüm Alanında incelemeler yaptı.

Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi’ndeki kentsel dönüşümde son durum!

Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi’nde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. İlçedeki çalışmaları koronavirüs de durduramadı. Bölge sakinleri inşaatta maskesiz 100'e yakın işçinin çalıştığını belirtti..

Çamlıca Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm 2. etap Haberi

Çamlıca Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm 2. etap

Barındırdığı kültürel mirasa sahip çıkarak Üsküdar’a yeni bir kent vizyonu kazandıran Üsküdar Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmalarında hızla devam ediyor. Çamlıca Camii eteklerindeki, Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin “Yerinde ve Gönüllü” dönüşümün altyapı çalışmalarında 2’nci etaba geçildi. Bugüne kadar 293 adet binanın ortadan kaldırılarak, inşaat çalışmalarına başlanan dev projede; bölgede yer alan kent dokusuyla uyuşmayan, riskli ve güvensiz binaların yerine Üsküdar’ın çehresiyle uyumlu, güvenli binalar inşa edilecek.  Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesinin ilk etabında inşaat çalışmaları hız kazandı.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in katılımıyla, gerçekleşen yıkımda, bölge sakinlerinin can ve mal güvenliğinin sağlanarak, Üsküdar’ın hak ettiği çehreye kavuşturulması yönünde tarihi bir adım atıldı. Projenin yıkım çalışmaları bittiğinde can güvenliği olmayan 566 riskli binanın yıkımı gerçekleştirilecek.

Üsküdar...