17 / 05 / 2024

çamlıca konakları acıbadem

çamlıca konakları acıbadem

Selimoğlu Group tarafından inşa edilen Çamlıca Konakları'nda satışı devam eden son 7 villanın fiyatı 5 milyon dolar ve 5 milyon 500 bin dolardan satışa sunuldu

Acıbadem Konakları'nda 48 ay faizsiz taksit fırsatı!

Bayer İnşaat ve Yiğit Group ortaklığı ile inşa edilen Acıbadem Konakları'nda 48 ay faizsiz taksit fırsatı sunuluyor. Acıbadem Konakları projesinde toplam 345 adet konut bulunuyor. 

Yiğit Group Acıbadem Konakları'nda 48 ay sabit ödeme fırsatı! Teslimler ay sonunda!

Bayer İnşaat ve Yiğit Group tarafından hayata geçirilen Acıbadem Konakları'nda 48 ay sabit ödeme fırsatı sunuluyor. Teslimlerin ay sonunda gerçekleştirilmesi planlanan projede 345 adet konut bulunuyor. 

Acıbadem Konakları'nda 1.99 faiz, 120 ay vade avantajı! Teslimler bir ay sonra!

Acıbadem Konakları'nda  ilk evini alacaklara özel 1,99 kredi faizi, 120 ay vade fırsatıyla konut satışları devam ediyor.

Acıbadem Konakları'nda faizsiz 48 ay vade fırsatı! 

Bayer İnşaat ve Yiğit Group imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası'nda Üsküdar'da  yükselen Acıbadem Konakları projesinde konut almak isteyenlere faizsiz 48 ay vade fırsatı sunuluyor. 

Acıbadem Konakları'nda 0.99 faiz ve 60 ay vade fırsatı! Yiğit Grup ve Bayer İnşaat'tan Acıbadem'e 345 yeni konut! 

Acıbadem Konakları'nda konut sahibi olmak isteyenlere 0.99 faiz ve 60 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Acıbadem Konakları'nda konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Acıbadem Konakları lansmana özel fiyatlar ve 60 ay vade fırsatıyla satışta! Acıbadem'e 345 yeni konut!

Acıbadem Konakları projesinde, lansmana özel fiyatlar, 0.97 faiz oranı ve 60 ay vadeli kredi fırsatıyla satışlar başladı. Peki Acıbadem Konakları'nda konut fiyatları ne kadar? İşte Acıbadem Konakları ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Lale Kısıklı Konakları Çamlıca Alman Hastanesi'nin yerinde yükselecek!

İstanbul Kısıklı'daki Çamlıca Alman Hastanesi'nin yerine "Karma yaşam merkezi" inşa edilecek.

Ala Çamlıca Konakları nerede? 

Ala Çamlıca Konakları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan daireler satışa çıkarıldı. 

Ala Çamlıca Konakları fiyat!

Ala Çamlıca Konakları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede satışlar 11 Ocak'ta başlıyor.

Ala Çamlıca Konakları 11 Ocak'ta satışta! Yeni Proje!

Doğu Yapı tarafından Çamlıca'da hayata geçirilen Ala Çamlıca'da satış süreci başlıyor. Projede daire fiyatları 2 milyon 852 bin TL’den  başlıyor.

Acıbadem Sürücü Kursu eğitim pisti otel olacak!

Çamlıca-Kısıklı bölgesinde, Acıbadem Sürücü Kursu Eğitim Pisti olarak bilinen 19 bin 695 metrekarelik arsa üzerinde planlanan otel projesinin imar planı askıda...

1981 yılında Acıbadem - Çamlıca yolu köstebek yuvasına dönmüş!

1981 yılında Acıbadem'den Çamlıca Tepesi'ne çıkan anayol Sular İdaresi ve PTT'nin yaptığı çalışmalar sonucu köstebek yuvasına dönmüş. İETT otobüsleri ise Kuruçeşme durağından sonra yukarı çıkmadığı için binlerce kişi zor durumda kalmış.

Mesa Çamlıca Konakları!

İstanbul'un Üsküdar'a bağlı Çamlıca bölgesinde yükselen Mesa Çamlıca Konakları 5 adet villa ve 100 adet daireden oluşuyor. Projede dairelerin Temmuz 2015'te teslim edilmesi planlanıyor.

çamlıca konakları acıbadem Haberi

çamlıca konakları acıbadem

Selimoğlu Çamlıca Konakları'nda taban oturumu 200 metrekare olarak belirlendi, villalar 1800 metrekare ve 8 bin 800 metrekare iki alan üzerinde inşa edildi. Projenin mimarı Mehmet Çito.

Çamlıca Villaları banka kredisine uygun 11 adet villadan oluşuyor, konutlar havuzlu ve müstakil olmak üzere iki şekilde tasarlandı. Çamlıca Masalı'nda; fitness, sauna, Türk hamamı ve spor alanları mevcut.

Projede satışı devam eden son 7 villanın fiyatları şöyle; 850 metrekarelik villalar 5 milyon dolardan, 920 metrekae büyüklüğündeki tek villa ise 5 milyon 500 bin dolardan alıcıları bekliyor. Villalarda; ADSL, ahşap doğrama, balkon, duşakabin, gömme dolap, intercom sistemi, çelik kapı, teras, ısıcam, ankastre mutfak ve klima altyapısı bulunuyor.

Projenin anahtar teslimleri 2012 Kasım'da yapılacak.


0216 360 30 34 

0549 232 53 53 

0532 436 02 13 

www.camlicamasali.com


Ceren...