01 / 05 / 2024

çamlıcada arsa

çamlıcada arsa

29 Kasım 1933 tarihli Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre 1933 yılında Çamlıca'nın imarına başlanacakmış. Yeni imar planı ile Çamlıca da oteller, binalar, eğlence yerleri yapılacakmış.

1942 yılında Emlak Bankası Küçük Çamlıca'da büyük arsa satıyormuş!

1942 yılında Emlak ve Eytan Bankası ''Bulunmaz büyük fırsat'' başlığı altında Küçük Çamlıca'da açık artma ve peşin fiyatla büyük arsa satış ilanı vermiş.

2023 TOKİ Mersin müstakil arsa sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

2023 TOKİ Mersin İlk Evim Arsa kura çekilişi tüm hızıyla devam ederken, TOKİ Mersin ilinde Anamur, Aydıncık, Çamlıyayla, Erdemli, Gülnar, Mut, Silifke Tarsus ilçelerinde müstakil arsa kurasını 13 Nisan Perşembe günü çekildi. Peki, TOKİ Mersin müstakil arsa kura sonuçları nasıl öğrenilir? İşte merak

Arsa ve arazi almak isteyenlere müjde! O ilde 111 bin TL'den başlayan fiyatlarla 6 gayrimenkul satılıyor!

Balıkesir ili Manyas Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Manyas ilçesi, Cumhuriyet, Kapaklı, Çamlı, Akçaova ve Hamamlı mahallelerinde yer alan 4 arsa ile 2 tarlayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Peker GYO'dan Çamlıca arsasına ilişkin açıklama!

Peker GYO'nun Çamlıca arsasıyla ilgili parsel tevhidine ve 11 milyon 748 bin 240 TL'ye ilave arsa alımına ilişkin işlemler tamamlandı. 

Üsküdar Belediyesi Küçük Çamlıca'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul İli, Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Üsküdar Küçük Çamlıca'daki arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 29 milyon 456 bin 250 TL olarak belirlendi.

Didim Milli Emlak Müdürlüğü'nden satılık 7 arsa! 8,5 milyon TL'ye!

Aydın Didim'e bağlı Çamlık, Mersindere, Hisar, Altınkum Mahalleri'nde yer alan 7 arsa Didim Milli Emlak Müdürlüğü aracılığıyla satışa sunuluyor. Tahmini toplam bedeli 8 milyon 566 bin TL olan arsaların ihalesi 31 Temmuz'da gerçekleştirilecek. 

Üsküdar Çamlıca'da dönüşüm başlıyor!

Çamlıca bölgesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı olarak ilan edildi. Karara göre Çamlıca Tepesi'nin eteklerindeki yaklaşık 190 dönüm arsa üzerinde bulunan 520'si konut olmak üzere toplam bin 432 bağımsız yapı yıkılacak.

Büyük projeler Üsküdar'da arsa fiyatlarını artırdı!

Marmaray, metro ve Avrasya tüneli gibi büyük projelerin Üsküdar`ı cazibe merkezi yaptı.Hilmi Türkmen, "İstanbul'un taşı toprağı altın' diyorlar ya, Üsküdar'ın da taşı toprağı yakut. Çamlıca civarındaki arsa fiyatları yüzde 300-500 civarında arttı" dedi.

Üsküdar'da arsa fiyatları yüzde 500 arttı!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "İstanbul'un taşı toprağı altın' diyorlar ya, Üsküdar'ın da taşı toprağı yakut. Raylı sistemler ve Çamlıca Cami Üsküdar'daki emlak fiyatlarını artırdı. Çamlıca civarındaki arsa fiyatları yüzde 300-500 civarında artt

Çamlık 360 Kurtköy satış ofisi!

Çamlık 360 Kurtköy satış ofisi ile 0216 386 86 88 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Toplamda 540 adet daireden meydana gelen proje 52 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselecek.

Çamlıca The Address Residence Konutları'nın teslimleri 2016'da!

Toplam arsa alanının 48 bin metrekare olarak belirlendiği Çamlıca The Address Residence projesinde yer alan dairelerin teslimlerinin 2016 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Çamlıca Mesa Evleri'nin yüzde 85'i satıldı!

Mesa Yönetim Kurulu Başkam Erhan Boysanoğlu, 10 yıl önce aldıkları arsa üzerinde inşa edilen 'Çamlıca'da Mesa' projesinde arsanın yarısını yeşil alan olarak kamuya terk ettiklerini söyledi.

The Address Residence Çamlıca iletişim!

The Address Residence Çamlıca iletişim numarası 0216 547 17 17 olarak belirlendi. Daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edilen proje 48 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

çamlıcada arsa Haberi

çamlıcada arsa

Çamlıca

Burasının imarı için tedbir düşünülüyor.


Çamlıca bir zamanlar İstanbul'un en mamur ve en güzel bir semti iken, son otuz, kırk sene zarfında çok ihmale uğramıştır. Vaktiyle burada yirmiye yakın memba suyu vardı. Halbuki bugün bunların ekserisi kaybolmuş, ancak biri iki su kalmıştır.

İstanbul'un imar planını yapmak için tetkikatta bulunan mütehassısların hepsi buranın güzelliği karşısında hayran olmuşlardır. Belediye bu ciheti nazarı dikkate alarak Çamlıca'da uzun vadeli taksitlerle binalar yapmak, oteller, eğlence yerleri inşa etmek üzere bir şirketle anlaşmayı düşünüyor. Şehir planı kabul edildikten sonra bu hususta teşebbüste bulunacaktır.


Akşam Gazetesi 29 Teşrinisani  (Kasım) 1933



Abdullah Kutalmış...