30 / 04 / 2024

çamlıcada satlık arsa

çamlıcada satlık arsa

1935 yılında Altunizade Küçük Çamlıca Sokak'ta bir bina ve on dokuz dönüm arazi Üsküdar Tahsil Müdürlüğü tarafında bin 538 liraya satılacakmış. O dönemde ortalama bir memur 16 aylık geliriyle buraya sahip olabilirmiş.

1942 yılında Emlak Bankası Küçük Çamlıca'da büyük arsa satıyormuş!

1942 yılında Emlak ve Eytan Bankası ''Bulunmaz büyük fırsat'' başlığı altında Küçük Çamlıca'da açık artma ve peşin fiyatla büyük arsa satış ilanı vermiş.

İmarda yeni dönem resmen başlıyor: Artık arsa bazlı değil ada bazlı dönüşüm yapılacak!

AK Parti’nin belirlemiş olduğu 5 yıllık yerel yönetim vizyonunda imar planı değişikliklerinde yeni bir dönemin de kapısı aralanıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre artık arsa bazlı değil ada bazlı dönüşüm yapılacak.

Kıvanç Tatlıtuğ, İzmir Dikili'de 14 dönümlük arsa aldı!

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe'nin geleceği için yeni bir gayrimenkul yatırımı yaptı. Kıvanç Tatlıtuğ, şimdi de İzmir Dikili'de 14 dönümlük arsa aldı. İşte detaylar...

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

Yeni Evim Kampanyası'nda değişiklik! Artık arsa sahipleri de konutlarını satabilecek! Şimdi bakın!

16 Ocak 2023 tarihinde hayata geçirilen Yeni Evim Kampanyası'nda önemli bir değişikliğe gidildi. Artık arsa sahipleri de konutlarını satabilecek! Şimdi bakın!

Mersin'deki Çamlıbel Balıkçı Barınağı yenilenecek!

Mersin'in Akdeniz ilçesindeki Çamlıbel Balıkçı Barınağı'nın yenilenmesi için proje çalışmalarına başladıklarını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ''Mersin'e yakışır bir marina, park, yaşam alanı olması için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz" dedi.

Elbistan'da 366 dönümlük arsa Elbistan Belediyesi’ne verildi!

Elbistan'ın Karaelbistan Mahallesi’nde bulunan 366 dönümlük arsa kentsel dönüşüm projelerinde rezerv yapı alanı olarak kullanılması için Karaelbistan Mahallesi’nde Elbistan Belediyesi’ne verilecek.

Ahmet Çelik: Altı yıllık arsa stokumuz var!

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Çelik, "Elimizde altı yıllık arsa stokumuz var. Sefaköy'de bekleyen hazır projemiz, Halkalı'da arsalarımız var” dedi…

Yandex Moskova'da 145 milyon dolarlık arsa aldı!

Rusya'nın teknoloji devi Yandex, Moskova'nın merkezindeki 'Kosıgina' sokağında yeni merkezi için 145 milyon dolarlık arsa satın aldı.

Kartal'da 74 dönümlük arsa satışta!

İstanbul'un Anadolu Yakası'ndaki yeni gelişme alanı Kartal'da yer alan değerli araziler satışa sunuluyor. Kartal'da 74 dönümlük arsa alıcılarını bekliyor. 

Riva'da 146 dönümlük arsa satışta!

İstanbul'un Anadolu Yakası'ndaki yeni gelişme alanı Riva'da değerli araziler satışa çıkıyor. Riva'da yaklaşık 150 dönümlük arsa alıcılarını bekliyor. 

Eyüp Çiftalan Köyü'nde 7.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Eyüp Çiftalan Köyü'nde bulunan 20 dönümlük arsa, İstanbul Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu tarafından 7 milyon 632 bin TL'ye satışa çıkıyor.

İstanbul Tuzla'da 1 milyon 128 bin TL'lik satılık arsa!

İstanbul Mercan'da 1 milyon 872 bin 240 TL'lik satılık arsa 8 Haziran 2016 tarihinde saat 13:00'de ihaleye çıkıyor.

çamlıcada satlık arsa Haberi

çamlıcada satlık arsa

Üsküdar Tahsil Müdürlüğünden:

Mahallesi    sokağı     Kıymeti       Cinsi

                                 L.     K.

Altunizade  Küçük   1538  00     Bina ve

                 Çamlıca                       arazi

Balada semti meşhuru yazılı bina ve 19 dönüm arazi saihibi Hoca Tevfik'in vergiye olan borcundan dolayı Üsküdar Kazası İdare Heyeti kararıyla 22/5/935 gününe müsadif çarşamba günü Üsküdar kazası Hükümet Konağı'nda aleni müzayede ve peşin para ile müzayedi evveliyesi icra kılınacağından talip olanların yüzde yedi buçuk nisbetinde 111 lira ve 55 kuruş para ile birlikte kazayı mezkur idare heyetine müracaatları ve fazla...