29 / 04 / 2024

Çamlıpark AVM inşaatı

Çamlıpark AVM inşaatı

Keşan Belediyesi tarafından Çamlıkent’te bulunan Haldun Taner Parkı’na içersinde 19 işyeri bulunan “Çamlıpark AVM” isimli bir iş merkezi yapılacak. Özcan, Mart sonu gibi temel atma töreni yapılacağını belirtti.

Çamlıca Kass İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıca Kass İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çamlıca tarafından kuruldu.

Bir AVM’nin kaça mâl olduğunu düşündünüz mü? 2023 AVM inşaat maliyeti!

Her yıl emlak vergisine esas olmak üzere her yık uygulanacak olan bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri Resmi Gazate’de açıklanır. 2023 yılı maliyet cetvelleri 25 Ağustos’da açıklandı. İşte haberin devamı..

Çekmeköy'de belediye arazisinde villa ve AVM inşaatı başladı!

Çekmeköy’de belediyeye ait arazide villa ve AVM inşaatına başlandı. İnşaat yaklaşık 15 bin metrekarelik arsa üzerinde yapılıyor...

Emaar AVM inşaatında çalışan işçiler evlerine gönderildi!

Üsküdar Emaar AVM inşaatında çalışan işçiler, koronavirüs salgını nedeniyle riskli ortamlarda çalıştıkları belirterek işçiler firmasına başvurdu. Patron, işçilerin özel araçlarla memleketlerine gönderilmesi ve ücretlerinin ödenmesini kabul etti…

İstinye Park AVM inşaatında tartışma büyüyor!

Türkiye’nin en büyük AVM projelerinden olması planlanan İstinye Park AVM, İzmir'de yarattığı rahatsızlık artış göstererek devam ediyor.

İzmir'deki askeri araziler AVM inşaatı için mi tahsis edildi?

İzmir'de Bakanlığa ait bazı askeri arazilerin alışveriş merkezi inşaatı için tahsis edildiği yönündeki iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'de yüksekten düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

İzmir Karşıyaka Yalı Mahallesi'nde inşaatı devam eden bir AVM inşaatında çalışırken henüz belirlenemeyen bir nedenle düşen Şuayb Akkoç hayatını kaybetti...

Samsun'da AVM inşaatı müzeyi çatlattı!

Samsun'un Mecidiye Caddesi'nde devam eden alışveriş merkezi inşaatı Gazi Müzesi'nin yan duvarlarında çatlaklar oluşmasına neden oldu. Müze, demir direklerle ayakta duruyor.

Çamlıca Kulesi inşaatında sona gelindi!

Çamlıca Kulesi inşaatında sona doğru yaklaşıldı. Sosyal alanların bulunacağı kulenin 10 katı tamamlanmış hali Taksim Meydanı’ndan göründü.

Küçükelmalı Tabiat Parkı'nın inşaatında son durum!

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde bulunan Küçükelmalı Tabiat Parkı'nda inşaat çalışmaları hızla devam ediyor...

Batman'da AVM inşaatında beton blok düştü! 2 yaralı!

Batman'da yapımı devam eden alışveriş merkezi inşaatında beton blok düştü. İnşaatta çalışan 2 işçi olay sonucunda yaralandı.

Rize'de AVM inşaatındaki işçiler arasında kavga: 5 yaralı!

Rize'de alışveriş merkezi inşaatında çalışan işçiler arasında kavga çıktı. Kavgada 5 kişi yaralandı....

Meksika'daki AVM inşaatı çöktü! Çok sayıda ölü!

Meksika'da bulunan bir alışveriş merkezinin inşaatı çöktü. Yıkım sonucunda çok sayıda ölü ve kayıp olduğu açıklandı.

Çamlıpark AVM inşaatı Haberi

Çamlıpark AVM inşaatı

Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, halk tarafından fazla kullanılmayan Haldun Taner Parkı’nı canlandırmak ve bölgeye bir hareket getirmek amacıyla hazırlanan projenin ihalesinin kısa sürede yapılacağını açıkladı.

“19 tane iş yeri çıkacak, Haldun Taner Parkı düzenlenecek”

Haldun Taner Parkı’nın bulunduğu alanda yapılacak olan Çamlıpark AVM projesinin ihalesinin kısa sürede yapılacağını ve Mart sonu gibi burada temel atma töreni yapılacağını aktaran Mehmet Özcan; “Burada bin 560 m2 kapalı alanlı bir iş merkezi olacak.  Ticari alan olarak gözüküyor o parkın bulunduğu alan. Zamanıyla camiyi yaparken de Ticari alandan bölerek yapmışlar. Oradaki Haldun Taner Parkı’nı da düzenleyerek tekrar kullanıma açacağız. Yani hem alışveriş merkezi olacak, hem de oradaki park devam edecek. Aşağı yukarı 18-19 tane 80 ile 120 m2...