02 / 05 / 2024

Camsıva serisi

Camsıva serisi

Türkiye’de ilk ve tek Kale tarafından geliştirilen Camsıva, camın parlaklığı ve ışıltısını, dekoratif sıva ile buluşturarak iç ve dış mekanlara taşıyor. Kale, Camsıva’nın renkli ışıltıları ile mekanlara hayat veriyor...

Kale Boya, Camsıva ile camın parlaklığını mekanlara taşıyor!

Kale Boya, Camsıva ile camın parlaklığı ve ışıltısını, dekoratif sıva ile buluşturuyor. Camsıva, içerdiği cam parçacıkları sayesinde, uygulandığı mekanlarda hareketli ve ışıltılı görüntüler yansıtıyor.

Kalekim’den kötü kokuları yok eden Betonart Fresh sıva serisi!

Türkiye’de ilk kez Kalekim tarafından geliştirilen brüt beton görünümlü dekoratif sıva ‘Betonart Fresh’, özel formülü sayesinde kötü kokuları giderdiği mekanlarda estetik ve sağlıklı bir atmosfer yaratıyor.

Bien Neptün serisi ile evler evrene açılıyor!

Adını güneş sistemindeki bir yıldızdan alan Bien Neptün vitrifiye serisi banyolarınızla evrenin olağanüstü ahengini buluşturuyor. Bien, Beyaz turuncu, siyah ve kobalt renklerinden oluşan fonksiyonel özellikte vitrifiyeleri ile de varlık gösteriyor.

Seramiksan ustalara yönelik eğitim serisi başlattı!

Seramik sektörü markası Seramiksan, ustalara yönelik eğitim serisi başlattı. Eğitimlerin ilki ise vitrifiye ürün montajı konusunda, İzmir ve Manisa çevresindeki ustalara yönelik olarak gerçekleştirildi.

Kalekim, ihtiyaçlarını Camsıva ile karşılıyor!

Kalekim, yapıların dekoratif ihtiyaçlarını Camsıva ile karşılıyor. Tasarımda yeni arayışları ve dekoratif ihtiyaçları karşılayan ‘Camsıva’, içerdiği cam parçacıkları sayesinde, uygulandığı mekanlarda hareketli ve ışıltılı görüntüler yaratıyor.

THG Petale de Cristal serisi eşsiz tasarım sunuyor!

Fantasia Seramik’in Türkiye’de başarıyla temsil ettiği THG firması, banyolarınıza eşsiz bir tasarım sunuyor. Romantik çizgilerin lotus çiçeği figürüyle bütünleştiği Baccarat serisi, zarafet ve sıcaklığın suyla temasını en çarpıcı şekilde yansıtıyor…

Şile-Ağva otoyolunda çalışmalar sürüyor!

yYapımına başlanan Şile-Ağva otoyolu çalışmaları hız kesmeden gece gündüz devam ediyor. Şile-Kandıra arasındaki 11 köyden geçecek olan otoyol, Şile-Ağva arası transit ulaşımı 20 dakikaya indirecek.

Graniser Seramik Arden serisi ile ahşap sıcaklığı!

Graniser Seramik, gelişmiş tasarım kabiliyeti ve üstün üretim teknolojisi ile farklı mekan ihtiyaçlarına doğru ürünler sunmaya devam ediyor.Graniser Seramik Arden serisi ile ahşap sıcaklığını yansıtıyor.

Julie Lansom'dan Sputnik aydınlatma serisi!

Julie Lansom'ın kendi atölyesinde ahşap ve pamuk ipliğinden yaptığı tamamen el işi olan ürünü Sputnik Aydınlatma Serisi, masa lambası ve de sarkıt olarak kullanılabiliyor.

Kale'den temiz klozet serisi: Idea SmartYıkama

Seramik sağlık gereçleri sektörünün akılcı çözümler üreten deneyimli markası Kale, çevre dostu ve Altın Çekül ödüllü yeni serisi ‘Idea SmartYıkama Klozet’ ile kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor.

Kalekim Camsıva ile camın ışıltısı mekanlarda!

Kalekim Camsıva ile camın ışıltısı mekanlarda. Tasarımda yeni arayışları ve dekoratif ihtiyaçları karşılayan ‘Camsıva’, içerdiği cam parçacıkları sayesinde, uygulandığı mekanlarda hareketli ve ışıltılı görüntüler yaratıyor.

Graniser Stream serisi ile mermer hissi yaratıyor!

Doğal görünümünün yanı sıra parlaklığı ile hacimli mekanlar yaratmanıza imkan veren Stream, yüzey dokusu sayesinde mermer estetiğini seramiğin dayanıklılığı ile buluşturuyor.Graniser Stream serisi ile mermer hissi yaratıyor.

Kale Idea Smart Yıkama serisi hayatı kolaylaştırıyor!

Kale Idea Smart Yıkama serisi hayatı kolaylaştırıyor. Seramik sağlık gereçleri sektörünün akılcı çözümler üreten deneyimli markası Kale, çevre dostu yeni serisi ‘Idea SmartYıkama Klozet’ ile kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor.

Camsıva serisi Haberi

Camsıva serisi



Türkiye’de ilk ve tek Kale tarafından geliştirilen Camsıva, camın parlaklığı ve ışıltısını, dekoratif sıva ile buluşturarak iç ve dış mekanlara taşıyor. 


Yapı kimyasalları sektörünün lider markası Kalekim çatısı altında faaliyet gösteren Kale Boya, sektöre kazandırdığı yenilikçi ürünleriyle, tüketiciler ve profesyoneller için her alanda kapsamlı çözümler sunuyor. Kale Boya’nın, Türkiye’de ilk kez geliştirdiği, içeriğinde geri dönüşümden elde edilen cam parçacıkları bulunduran çevreci ürünü Camsıva; iç ve dış mekânlarda uygulanabilen son derece dekoratif ve kullanıma hazır, renkli sıva olarak, farklı ihtiyaçlara cevap veriyor. Tasarımda yeni arayışları ve dekoratif ihtiyaçları karşılamak üzere geliştirilen Camsıva, içerdiği cam parçacıkları sayesinde, uygulandığı mekanlarda hareketli ve ışıltılı görüntüler yaratıyor. Camsıva, cam parçacıklı yapısından dolayı aydınlatma ile bütünleşerek tasarımcı için değişik mekanlara özel olanaklar sunuyor. İç ve dış...