07 / 05 / 2024

Çamyuva Lojman arsası değerlendirme

Çamyuva Lojman arsası değerlendirme

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya Tekirova Martı Myra Otel ve Çamyuva Lojman Arsası değerleme raporu yayınlandı.

Martı GYO'nun Kemer arsasına otel projesi geliyor!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Antalya Kemer Çamyuva Arsası'na ait değerleme raporu yayınlandı.  

Martı GYO Antalya Kemer Çamyuva arsası revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Antalya Kemer Çamyuva Arsası'na ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

Martı GYO Antalya Kemer Çamyuva arsası değerleme raporu!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Antalya Kemer Çamyuva Arsası'na ait Değerleme Raporu kamuoyunun bilgisine sunuldu.

Martı GYO Kemer Çamyuva arsası değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Antalya Kemer Çamyuva arsasına ait değerleme raporunu yayınladı...

Martı GYO Çamyuva arsası revize değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya Kemer Çamyuva arsası revize değerleme raporunu KAP'ta yayınladı...

Martı GYO Myra Otel ile Çamyuva lojman arsası değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya Tekirova Martı Myra Otel ve Çamyuva lojman arsası değerleme raporunu yayınladı. 

Kemer'de 75.4 milyon TL'ye icradan satılık turistik tesis ve arsası!

Antalya ili Kemer İlçesi Çamyuva Mahallesi'nde yer alan turistik tesis ve arsası vasıflı gayrimenkul 75 milyon 460 bin 430 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Martı Myra Otel ve Çamyuva Lojman arsası değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Martı GYO Antalya Tekirova Martı Myra Otel ve Çamyuva Lojman arsası değerleme raporunu yayınladı.

Antalya Tekirova Martı Myra Otel ve Çamyuva Lojman Arsası değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya Tekirova Martı Myra Otel ve Çamyuva Lojman Arsası değerleme raporu yayınlandı.

Martı GYO Antalya Martı Myra Otel değerleme raporunu yayınladı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Antalya Tekirova Martı Myra Otel ve Çamyuva Lojman Arsası değerleme raporu yayınlandı.

Martı Myra Otel ve Çamyuva Lojman Arsası değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., şirket portföyünde yer alan Antalya Tekirova Martı Myra Otel ve Çamyuva Lojman Arsasına ait değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Kayseri Melikgazi'de 8.5 milyon TL'ye satılık lojman!

Melikgazi Belediyesi, Melikgazi Alparslan Mahallesi'nde bulunan lojman ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu lojmanın satış bedeli 8 milyon 528 bin TL olarak belirlendi.

Martı Myra Otel değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, portföyünde yer alan Antalya Tekirova Martı Myra Otel ve Çamyuva Lojman Arsası'na ait değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte rapor...

Çamyuva Lojman arsası değerlendirme Haberi

Çamyuva Lojman arsası değerlendirme



Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya Tekirova Martı Myra Otel ve Çamyuva Lojman Arsası değerleme raporu yayınlandı.


Kap açıklaması:

Şirket portföyünde yer alan Antalya Tekirova Martı Myra Otel ve Çamyuva Lojman Arsası'na ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edilmiş olup ekte yer...