13 / 05 / 2024

Çan Belediyesi ek hizmet binası

Çan Belediyesi ek hizmet binası

Çanakkale Çan Belediyesi tarafından vatandaşların hizmet birimlerine erişmeleri için Fatih ve Atatürk mahallelerinde ek hizmet binası açıldı.

Emlak vergisi ödemelerinde yeni sistem! Tüm işlemler güvenli ve hızlı yapılacak!

Keşan Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Eylem Akdemir, akıllı vezne uygulaması ile emlak vergilerinin artık daha kolay ve hızlı ödeneceğini belirtti.

Melih Gökçek'in Dikmen’deki konutları Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor!

Melih Gökçek’in 2018 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden eşi ile avukatları adına aldığı ve halen kullandığı Dikmen'deki dubleks konutlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor.

O ildeki 6 adet arsa ile 1 adet arazi satılıyor! 158 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Sinop Durağan Belediyesi, Sinop ili, Durağan ilçesi, Yeşilyurt ve Buzluk mahallelerinde yer alan 6 adet arsa ile 1 adet araziyi satıyor. Peki Sinop Durağan'da yer alan arazi ve arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan indirim çağrısı yapmıştı! O çağrıya bu marketler de cevap verdi! Ayçiçek yağı yüzde 15 düştü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın indirim çağrısına MODOKO ve KARADENİZBİRLİK de katıldı. Buna göre, MODOKO yüzde 20 indirimli satılan mobilya fiyatlarının yılsonuna kadar aynı kalacağını duyurdu. KARADENİZBİRLİK de ayçiçek yağına yüzde 12-15 indirim yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde: Ücretli öğretmenlerin ek ders ücretlerine yüzde 25 zam geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ücretli öğretmenlerin saatlik ek ders ücretlerinde yüzde 25'lik bir yükselişe gideceklerini duyurdu. Bunun yanı sıra buslara da zam yapacaklarını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Jeoloji mühendisinden korkutan deprem açıklaması! ‘Artçı sarsıntılar en az 3 yıl daha devam sürecek!’

Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Doğan Perinçek, 6 Şubat’taki deprem felaketinin artçılarının en az 3 sene daha süreceğini belirtti. Mersin’in kuzeyinde kalan Çamyayla’ya da vurgu yapan Perinçek, “Bana öyle geliyor ki önümüzdeki dönemlerde Çamyayla’da da bir deprem meydana gelecek” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti: SSK, Bağ-kur emeklisine ek zam geldi mi?

Emekli maaş zamları temmuz ayında belli oldu. Ancak SGK emeklilerinin büyük bir bölümü kök maaş detayına takıldıkları için emekli maaşlarında artış olmadı. Tepkiler üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan maaşlarda iyileştirme yapılacağını açıkladı. Peki, maaşlara ek zam geldi mi? İşte detaylar..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika müjdesi: LGS tercihi yapacak depremzede öğrencilere ek kontenjan geliyor! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan LGS tercihi yapacak depremzede öğrencilere ek kontenjan müjdesi geldi. İşte ayrıntılar...

Yatağan Belediyesi Muğla'da 3 arazi satıyor! Yazlık bölgede arazi arayanlar dikkat!

Muğla İli Yatağan Belediye Başkanlığı, Muğla Yatağan Turgut ve Bozüyük'te yer alan üç adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihalesi 10 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Memurlar dikkat! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu: Birinci derece memurlara 3600 ek gösterge müjdesi! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasının ardından Bakan Bilgin de 3600 ek gösterge ile ilgili konuştu. Peki 3600 ek gösterge nedir, kimler faydalanabilir?

Memurların beklediği gün geldi! Hesaplar peş peşe kontrol ediliyor! Bakmayanlar hemen baksın!

Memur ve memur emeklisinin beklediği gün geldi çattı. Temmuz ayında yasalaşan 3600 ek gösterge düzenlemesi ile hesaplar dolmaya başladı. İşte detaylar!

Kamu çalışanı ve memurlar dikkat! 3600 ek gösterge ne zaman verilecek?

Milyonlarca kamu çalışanı ve emekliyi ilgilendiren 3600 ek gösterge ile ilgili çalışmalarda sona doğru geliniyor. detaylar merak edilmeye başlandı. 3600 ek gösterge ne zaman verilecek? İşte detaylar...

Milyonlarca çalışanın hesabına 1000 TL destek parası yatacak! Detaylar belli oldu! Çalışana ek maaş desteği...

Milyonlarca çalışan vatandaşa doğal gaz ve ısınma yardımı yapılacağı açıklandı. Kasımda resmen yürürlüğe giren destek paketinin ayrıntıları netleşti. Milyonlarca çalışanın maaşına ek olarak 1000 lira hesaplara yatırılacak. Peki doğal gaz yardımından kimler faydalanabilecek? İşte ayrıntılar...

Çan Belediyesi ek hizmet binası Haberi

Çan Belediyesi ek hizmet binası

Çanakkale Çan Belediyesi, vatandaşların hizmet birimlerine erişimlerini kolaylık sağlamak için Fatih ve Atatürk mahallesi sakinlerinin yararlanabileceği ek hizmet binasını açtı.

Milliyet'te yer alan habere göre; Çan Belediyesi, ek hizmet noktalarının sayısını yükselterek, vatandaşların hizmet birimlerine erişimine kolaylık sağlıyor. Geçen aylarda Karşıyaka Mahallesi'nde ek hizmet noktası açan Çan Belediyesi, bu kez de Fatih ve Atatürk mahallesi sakinlerinin belediyeye ait tüm ödeme işlemlerini yapmalarına kolaylık sağlayacak ek hizmet binasını açtı. 

Hizmet Binası'nda incelemeler gerçekleştiren Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, "Fatih ve Atatürk mahallesi sakinlerine kolaylık sağlayacak hizmet binamızı açtık. Atatürk ve Fatih mahallesinin birleştiği noktada, Nadir Pazarbaşı Düğün Salonu yanındaki hizmet binamızda; akıllı sayaç su yükleme işlemleri, emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan ve reklam vergisi ödemeleri daha hızlı ve kolay yapılabilecek" şeklinde...