06 / 05 / 2024

Can Çaycı

Can Çaycı

15 yıldır turizm sektöründe üst düzey yöneticilik yapan Can Çaycı, bu ay (Mart 2014) restorasyonu tamamlanarak, hizmete açılan 150 yıllık tarihi Kastamonu Kadıoğlu Konağı'nda işletme müdürü olarak görev yapıyor.

Ayc Elektronik Lojistik İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Ayc Elektronik Lojistik İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Arnavutköy’de 50 TL sermaye bedeli ile Akın Can Koptagel tarafından kuruldu.

Sibel Can Beykoz Konakları'ndaki evini tekrar dekore ettiriyor!

Sibel Can, Beykoz Konakları'ndaki evinin dekorasyonu nedeni ile mahkemelik olan iki firmaya kızdı. Şimdi 1.200 metrekarelik ev başka bir firma tarafından yeniden dekore ediliyor.

Sibel Can'ın villası dekorasyon yüzünden davalık oldu!

Sibel Can' ın villasını dekore ettirdiğini söylediği şirkete haksız rekabet davası açan mimar Serpil Cerrahoğlu, Yargıtay' ın itirazına rağmen 10 bin lira tazminata hak kazandı...

Sibel Can'ın Beykoz Konakları'ndaki evi dava konusu oldu!

Sibel Can'ın Beykoz Konakları'ndaki evi dava konusu oldu. Sibel Can’ın Beykoz Konakları’ndaki villasında dekorasyon yapan Serpil Cerrahoğlu, bir ropörtajda dekorasyonu kendilerinin yaptığını söyleyen Darcan&Darcan şirketine dava açtı.

Sancaktepe Şehit İbrahim İşcan Parkı ve Ensar Camii hizmete açıldı!

Sancaktepe, yeni bir parka daha kavuştu. Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'in talimatıyla yaptırılan Şehit İbrahim İşcan Parkı ve Ensar Camii törenle Sancaktepe halkının hizmetine sunuldu.

Can Kaya kimdir?

Mimar Can Kaya kimdir? Mimar Can Kaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Can Kaya, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Can Kaya..

Can Ali Akkuş kimdir?

Bilge Gayrimenkul Değerleme Kurucu Ortağı Can Ali Akkuş kimdir? Can Ali Akkuş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Bilge Gayrimenkul Değerleme Kurucu Ortağı Can Ali Akkuş'un biyografisi...

Hasan Can: İstanbul Finans Merkezi arazisi 6 yıldır bize ait!

İstanbul Finans Merkezi'nin Ümraniye Belediyesi'ne bağlanmasına CHP'li Ataşehir Belediyesi'nden gelen tepkiler üzerine bir açıklama yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, "Burası Ümraniye Belediyesi'ne ait" dedi...

Sibel Can'ın Beykoz Konakları'ndaki evinin iç mimarisiyle ilgili yargıtay yeni bilirkişi raporu istedi!

Sibel Can' ın Beykoz Konakları'ndaki evinin iç mimarisiyle ilgili 'fikir hakkı' davasında Yargıtay yeni bilirkişi raporu istedi.Mahkeme 10 bin lira tazminat ödenmesine karar verdi...

Aziz Torun iş hayatına çaycılıkla başladı!

Mecidiyeköy'deki Torun Center inşaatında 10 işçinin ölümüyle gündeme gelen Torun Ailesi, çaycılıkla başladıkları iş hayatlarında önce gıda işine girdi, ardından inşaat işinde büyüdü. İşte ailenin büyüme hikayesi...

Can Riva projesinde anahtar teslimleri yapıldı!

Can inşaat, çeşitli etkinliklerle sık sık bir araya getirdiği dost ve müşterilerini Şefik Can Caddesi'nde yapımı tamamlanan 100 dairelik Can Riva projesinin anahtar teslim töreninde buluşturdu.

Can İnşaat 96 daireyi hak sahiplerine teslim etti!

Konya'ya kazandırdığı yüzlerce konuta her geçen gün yenilerini ekleyen Can İnşaat, hafta sonu gerçekleştirdiği programda 96 daireyi hak sahiplerine teslim etti. Teslimler bir törenle yapıldı.

Nazım Biçer: İnşaat sektörü bir kentin can damarıdır!

İMO Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, "İnşaat sektörü bir kentin can damarı" dedi. Biçer. "Yeni alanları imara açmak sermaye gruplarının Adana'ya iş için akması demektir" dedi.

Can Çaycı Haberi

Can Çaycı

Can Çaycı, Kadıoğlu Konağı’nda işletme müdürü oldu. 1983 Kastamonu doğumlu olan Can Çaycı, turizm sektörüne 1999 yılında Antalya'da başladı. Maryot Otel, Three Star Hotel, Merve Otel gibi butik otel işletmelerinde ön büro müdürü, işletme müdür yardımcılığı görevlerinde bulundu. WOW Hotels bünyesinde düzenlenen workshoplarda eğitim aldı. Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler ardından Anadolu Üniversitesi'nde yükseköğretimini tamamladı. 2010 yılında Kastamonu'nun ilk butik oteli olan Toprakçılar Konakları'nda İşletme Müdür yardımcılığı ardından, Uğurlu Konaklarının açılışını gerçekleştiren kadrosunda İşletme Müdür yardımcılığı görevleri üstelendi. 

Satış-Pazarlama ve Sosyal Medya alanlarında birçok başarısı ve sertifikaları bulunmaktadır. kastamonuturizm.com Turizm Haber, bilgi portalının sahibi ve editörüdür. Gelişmekte olan turizm destinasyonları hakkında çeşitli makale ve yazıları yayımlanmış olup, kitap çalışması devam etmektedir. Turizm Bakanlığı İngilizce&Türkçe Enformasyon Belgesine sahip olan Can Çaycı, evli...