19 / 05 / 2024

Can Demir mimarlık

Can Demir mimarlık

2012 Yılından Beri Kurucusu Olduğu “Dmto 2012 / Demir Mimarlık Tasarım Ofisi” Bünyesinde mimari çalışmalarına devam eden Can Demir kimdir? Can Demir hangi işlere imza attı?

Brüt Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Brüt Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi  Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Can Vural tarafından kuruldu.

Cab Tasarım İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Cab Tasarım İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta 400.000,00 TL sermaye bedeli ile Can Abdullah Yüksel ve Buse Aslan Yüksel tarafından kuruldu.

1113 Design Studio İç Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

1113 Design Studio İç Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bukle Can ve Ufuk Can ortaklığında kuruldu.

Acş Mimarlık İnşaat Restorasyon Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acş Mimarlık İnşaat Restorasyon Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Can Şahin tarafından kuruldu.

Ars Demir Çelik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ars Demir Çelik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Memet Zeki Aras tarafından kuruldu.

Seneger Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seneger Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 600 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Can Seneger ve Muhammet Fatih Seneger ortaklığında kuruldu.

Alt Studio Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alt Studio Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Kaya ve Burak Can Kaya ortaklığında kuruldu.

Noct Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Noct Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Okan Can Orhan tarafından kuruldu.

Devel Mimarlık Ve İç Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu! 

Devel Mimarlık Ve İç Mimarlık Anonim Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Can Atalayer tarafından kuruldu.

Nilka Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nilka Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Barış Can tarafından kuruldu.

Bnn Binan Mimarlık Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Bnn Binan Mimarlık Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Can Şakir Binan ve Muhittin Can Binan ortaklığında kuruldu.

Hemkon Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Hemkon Yapı Mimarlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Can Göç, Hasan Karaköse ve Murat Yavuz ortaklığında kuruldu.

Tempo Ses Organizasyon İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tempo Ses Organizasyon İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Can tarafından kuruldu.

Can Demir mimarlık Haberi

Can Demir mimarlık

Can Demir kimdir?

Can Demir, 1988 Yılında Doğdu. 2006 Yılında ESOGÜ Mimarlık Bölümü Mimarlık Fakültesi’nde Başladığı Mimarlık Eğitimine, 2010’dan İtibaren İstanbul Bilgi Üniversitesi Mimari Tasarım Yüksek Lisans Programı’nda Devam Etti. 


2012 Yılından Beri Kurucusu Olduğu “Dmto 2012 / Demir Mimarlık Tasarım Ofisi” Bünyesinde Mimarlık Yapmasının Yanı Sıra 2015 Yılından Bu Yana Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım Ve Mimarlık Bölümü'nde Yarı Zamanlı Öğretim Görevlisi Olarak Tasarım Stüdyosu Derslerine Girmektedir.


DMTO 2012 / Demir Mimarlık Tasarım Ofisi

Demir Mimarlık Tasarım Ofisi; Y.Mimar Can Demir Tarafından 2012 Yılında Düzce'de Kurulmuştur. Ofis 2012 Yılından Bu Yana Mimarlık, İç Mimarlık Ve Çeşitli Ölçeklerde Tasarım Hizmetleri Vermektedir. 


81000 Kültür Mahallesi

Bankalar Sokak  No: 1 D:5

Merkez / Düzce

[email protected]

[email protected]

Tel: 0555 245...