25 / 07 / 2024

Can Dinçer arçelik

Can Dinçer arçelik

Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer yaptığı açıklamada 62 yıldır tüketicilerin hayatına birçok yenilik kattıklarını ve onlara yepyeni deneyimler yaşatmış bir şirket olarak, yeni iş alanları ve yeni ürünlere yatırım yapmaya hız kesmeden devam edeceklerini bildirdi.

Can Dinçer kimdir? İş hayatına nerede başladı? Arçelik’te hangi alanlarda görev aldı?

Can Dinçer lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerelerde aldı? Ne zaman Genel Müdür Yardımcısı oldu? Şu an hangi görevi yürütüyor? İşte Can Dinçer ile ilgili merak edilen her şey...

9 farklı pişirme programıyla Arçelik FR 9284 az yağlı fritözde tam bin TL indirim!

Arçelik, son zamanların en gözde elektronik aletlerinden olan az yağlı fritöz konusunda dev bir adım attı. FR 9284 az yağlı fritözü tasarlayan Arçelik, 9 farklı pişirme programı başta olmak üzere diğer özellikleri sayesinde kendi sınıfında adeta fark yarattı.

Yaşar Dinçer İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Dinçer İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Dinçer tarafından kuruldu.

Arçelik Çay Makinesi en ucuza nereden alınır? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik Çay Makinesi, 1.7 litrelik ısıtıcı kapasitesi ve 1750 Watt çalışma gücü sayesinde gelişmiş tasarımı ile hem çay makinesi hemde su ıstıcısı olarak kullanılabiliyor.Peki Arçelik çay makinesinin diğer özellikleri neler,ne kadara satılıyor? 

Arçelik Elektrikli Ankastre Ocak en ucuza nerede satılıyor? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Yeni nesil teknoloji ile geliştirilen Arçelik elektrikli ankastre ocak, kullanışlı ergonomik tasarımı sayesinde ocak arayışı içinde olanların beklentilerini sonuna kadar karşılıyor. Peki dokunmatik kontrol mekanizmasına sahip ocağın diğer özellikleri neler?

Arçelik Çift Kapılı Buzdolabı ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik çift kapılı buzdolabı 392 litrelik kapasitesiyle ve geniş iç hacmiyle soğutma,dondurma ve depolama ihtiyaçlarını gideriyor. Arçelik çift kapılı buzdolapları soğutma ve dondurucu bölmelerini birbirinden ayırıyor. Peki buzdolabının diğer özellikleri neler?

Arçelik Siyah Mini Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik MF 30 QBA 30 lt Siyah Mini Fırın, geniş iç hacim sayesinde buhar destekli pişirme özelliği ve 10 farklı pişirme fonksiyonu ile ilgi odağı haline geliyor. Peki Homojen pişirme nasıl oluyor? Mini fırının diğer özellikleri neler?

Arçelik Çamaşır Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 17 Şubat 2023 fiyat listesi 

Arçelik 9124 N MG Çamaşır Makinesi, buhar destekli yıkama teknolojisi,çamaşır ekleme özelliği ve ergonomik modları sayesinde ilgileri üzerine çekiyor. Peki çamaşır makinesinin diğer özellikleri neler? 

Yeni evleneceklere büyük müjde! Çeyiziniz hazır değil mi? Dert etmeyin Arçelik halleder! Çeyiz setine TV hediye!

Arçelik yeni evlenen çiftlere özel büyük bir kampanyaya imza attı. İki evlilik kampanyası hazırlayan şirket “İyi günde kötü günde Arçelik yanınızda” diyor. 4’lü çeyiz seti alanlara 7 bin TL değerinde televizyon hediye eden Arçelik’in diğer kampanyası ise garanti süresini kapsıyor. İşte detaylar…

Arçelik'in üçüncü çeyrek bilançosu açıklandı. TL'deki değer kaybı ve enflasyon nasıl etkiledi?

Borsa şirketlerinin bilançoları açıklanmaya devam ediyor. Beyaz eşya sektörünün amiral gemilerinden biri olan Arçelik yurt içi ve yurt dışı faaliyetleri ve finansal sonuçlar hakkında bilgi verdi. İşte detaylar

Arçelik çamaşır makinelerinde indirim! Son gün 28 Şubat!

Beyaz eşya sektöründe faaliyet gösteren firmalar arasında olan Arçelik, çamaşır makinelerinde indirim başlattı. 28 şubat tarihine kadar geçerli olacak olan bu indirim kampanyasını sakın kaçırmayın. Detaylar haberimizde...

Arçelik bulaşık makinesi 2022 fiyatı!

Beyaz eşya sektörünün öncü markası Arçelik, yenilikçi ürünleriyle fark yaratmayı sürdürüyor. Ultra hijyen fonksiyonu, otomatik kapı açma özelliği, CornerWash ve DeepClean gibi özellikleri bulunan Arçelik bulaşık makineleri mükemmel temizliğin yanı sıra hayatı da kolaylaştırıyor.

İnşaat Yüksek Mühendisi Uğur Dinçer vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Uğur Dinçer hayatını kaybetti. 

Can Dinçer arçelik Haberi

Can Dinçer arçelik


Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer, 62 yıldır tüketicilerin hayatına birçok yenilik kattıklarını ve onlara yepyeni deneyimler yaşatmış bir şirket olarak, yeni iş alanları ve yeni ürünlere yatırım yapmaya hız kesmeden devam edeceklerini bildirdi.


Arçelik'ten yapılan açıklamaya göre şirket, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.


Kurumsal çözümlerini bugünden itibaren, 29 Ocak'a kadar İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde 21'incisi gerçekleşen EMITT Turizm Fuarında sergileyen şirket, fuar alanında yer alan standını, bir ziyaretçinin tıpkı bir turist gibi havaalanından başlayıp otel odasına yerleşinceye kadar olan süreci, deneyimlemesi üzerine tasarladı.


Kampanya, iletişim ve dokunmatik ekranları, videowall ve mirror ekranları gibi görüntüleme çözümleri, konaklama çözümleri, ödeme kaydedici cihazlar ve Telve Pro bu standda bulunuyor.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer, Arçelik AŞ'nin kurumsal çözümlerinin...