29 / 04 / 2024

can ithalat ihracat silivri projeleri

can ithalat ihracat silivri projeleri

Atabek Konutları'nın lansmanını gerçekleştiren Atabek Atabek Şirketler Grubu yeni projeler için düğmeye bastı.

Alct İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alct İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Can Tan tarafından kuruldu.

Entidecor Mimarlık İnşaat Taahhüt Ahşap Sanayi Yapı Malzemeleri Dekorasyon İthalat İhracat Ltd.Şti. kuruldu!

Entidecor Mimarlık İnşaat Taahhüt Ahşap Sanayi Yapı Malzemeleri Dekorasyon İthalat İhracat Ltd.Şti. Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Umut Can Tamtekin tarafından kuruldu.

Phase One Danışmanlık Emlak Turizm ithalat ihracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Phase One Danışmanlık Emlak Turizm ithalat ihracat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Moncef Megzari ve Samir Mahmutoğlu ortaklığında kuruldu.

Turket Expert İstanbul Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Bilişim İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turket Expert İstanbul Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Bilişim İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Cem Sezen ve Salih Can Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Öz Aslan İthalat İhracat Gıda Tarim Hayvancılık Otomotiv İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Aslan Ithalat Ihracat Gida Tarim Hayvancilik Otomotiv Inşaat Yapi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özgüneş tarafından kuruldu. 

Alyork Enerji Mühendislik Danışmanlığı İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Alyork Enerji Mühendislik Danışmanlığı İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yörük ve Can Yörük ortaklığında kuruldu.

Turkuazinvest İthalat ihracat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkuazinvest İthalat ihracat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi 5 milyon TL sermaye ile bugün İsmail Kavuncu tarafından kuruldu. 

Cak Yapı Mimarlık İnşaat Gıda Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cak Yapı Mimarlık İnşaat Gıda Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hasan Can Aksu ve Ahmet Murat Koçman ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Alc Yatırım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alc Yatırım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ali Can Çekiç tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Emesa General Treading Gayrimenkul Tekstil ve Züccaciye İthalat ihracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emesa General Treading Gayrimenkul Tekstil ve Züccaciye İthalat ihracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mohammed Rajjee Almasranee tarafından 100 bin TL sermaye ile, 10 Eylül'de kuruldu.

Inma İnşaat Gayrimenkul Gıda Tekstil İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Inma İnşaat Gayrimenkul Gıda Tekstil İthalat İhracat Limited Şirketi, A.M. Abdulmajıd, Wasim Alsawadi, Hussain Alsawadi tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta kuruldu.

Anzar Turizm ve Gıda İthalat İhracat Araç Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Anzar Turizm ve Gıda İthalat İhracat Araç Kiralama Limited Şirketi, Ali Hussein S Alhaj Younis, Mohamed Ali A Ghlaisa tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Özbayraklar İnşaat Gayrimenkul Otomotiv İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özbayraklar İnşaat Gayrimenkul Otomotiv İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yalçın Bayrak, Beçet Bayrak, İmdat Bayrak tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 12 OCak'ta kuruldu.

can ithalat ihracat silivri projeleri Haberi

can ithalat ihracat silivri projeleri


Atabek Şirketler Grubu Silivri'de hayata geçirdiği Atabek Konutları'nın lansmanının Grandma's Wonderland'de gerçekleştirdi. Toplantıya Atabek Şirketler Grubu Alaattin Can ve Atabek Konutları Satış ve Pazarlama Direktörü Evren Koçhan katıldı.

Atabek Konutları'nın lansmanında önemli açıklamalar yapan Atabek Şirketler Grubu Alaattin Can bölgede yeni konut projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

Silivri Atabek Konutları projesinin 360 milyon TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçirildiğini söyleyen Alaattin Can, projede lansman dönemine özel olarak ilk 10 konutta yüzde 5 indirim yapacaklarını söyledi.

Tekstil ve eğitim yatırımlarının yanında inşaat sektöründe de yeni yatırımlar yapacaklarını belirten Alaattin Can, Silivri'de arsa stokları olduğunu da kaydettti. Bölgede konut ve ticari alan yatırımları için düğmeye bastıklarını belirten Can, önümüzdeki süreçte yien Silivri'de bir konut projesi daha inşa edeceklerini belirtti.

Yeni projelerine Ocak 2022'de başlayacaklarını belirten...