01 / 05 / 2024

Can Tabakoğlu kim

Can Tabakoğlu kim

Şile Belediye Başkanı Mimar Can Tabakoğlu kimdir? Can Tabakoğlu'nun 2019 yerel seçimlerinde de AKP'den Şile Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor...

Ulaşım güzergahı Şile'yi cazibe merkezi yapacak!

Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu'nun Şile'de 3. dönemi. Doğası ve deniziyle İstanbul'un gözde ilçesi Şile'yi turizmde dünya markası haline getirmeyi hedefleyen Tabakoğlu, “Hedefimiz Şile'yi 4 mevsim sürdürülebilir bir ekonomi ile buluşturmak” diyor.

Şile'de 10 yılda 1 milyar TL yatırım yapıldı!

Şile Belediye Başkanı Tabakoğlu: "Şile'de 10 yılda 1 milyar lirayı aşan yatırım gerçekleştirildi. Aynı hızla ilçemizdeki yatırımların süreceği kanaatindeyim. Son dönem projelerimizin değeri ise yaklaşık 200 milyon lirayı bulacak" dedi.

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm mesajları: İstanbul'da kim, ne yapacak?

Bu Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday olan Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun da gündeminde kentsel dönüşüm yer alıyor. Çünkü megakentte büyük bir deprem riski var. Peki Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu neler söylüyor? İşte kentsel dönüşüm mesajları..

İsmail Kemaloğlu kimdir? İsmail Kemaloğlu  ne iş yapmaktadır?

İsmail Kemaloğlu kimdir? İsmail Kemaloğlu'un eğitim durumu nedir? İsmail Kemaloğlu kariyeri ve eğitim durumu nedir? İsmail Kemaloğlu'un kim olduğu ve İsmail Kemaloğlu'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi binası Meclis gündeminde! Kim teslim aldı?

Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi’ndeki sorunlar Meclis gündeminde. Peki bu binayı kim teslim aldı? İşte merak edilenler...

Ev sahibi ve kiracı tartışmalarında kim haklı, kim suçlu?

Ev sahibi ve kiracı arasında yaşanan tartışmalarda ev sahipleri potansiyel suçlu muamelesi görüyor. Mahkemelerde açılan davaların yaklaşık yüzde 65’i konut sahipleri ile kiracı arasındaki uyuşmazlıklardan oluşuyor.

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu eğitim durumu nedir?

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu'nun kim olduğu, eğitim durumu, hangi alanlarda çalıştığı, kariyeri araştırılan merak edilen konular arasında yer almakta. Gülin Reyhanoğlu kimdir? nerelerde görevlerde bulunmuştur? Reyhanoğlu'nun eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Can Çaka kimdir? Can Çaka'nın eğitimi ve kariyer durumu nedir?

Can Çaka'nın kim olduğu ve Çaka'nın hangi alanlarda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasında yer almaktadır. Buna göre Can Çaka kimdir? nerelerde görev almıştır? Çaka'nın eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Caton Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caton Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Can Sinanoğlu ve Mustafa Avcı ortaklığında kuruldu.

Emin Can Ayanoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emin Can Ayanoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Can Ayanoğlu tarafından kuruldu.

Şeref Can Buladoğlu kimdir? Kaç dil biliyor?

Reysaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Can Buladoğlu kimdir? Şeref Can Buladoğlu ne mezunu?

Can Dostlar Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Can Dostlar Turizm İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Özalp, Hakan Mansuroğlu ve Okan Dulda ortaklığında kuruldu.

Pasha Otomotiv Yedek Parça İnşaat Plastik Elektrik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pasha Otomotiv Yedek Parça İnşaat Plastik Elektrik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Can Anbaroğlu tarafından kuruldu.

Karaman Can İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaman Can İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şaban Karaman tarafından kuruldu.

Özcan Tahincioğlu, Can Tahincioğlu ve Onur Tahincioğlu'ndan yeni şirket! 

Özcan Tahincioğlu, Can Tahincioğlu ve Onur Tahincioğlu Ataşehir'de yeni bir şirket kurdu. İşte ayrıntılar... 

Can Tabakoğlu kim Haberi

Can Tabakoğlu kim

Can Tabakoğlu kimdir?

Can Tabakoğlu 1970 yılında Almanya'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Şile'de, lise eğitimini İstanbul Kabataş Erkek Lisesi'nde tamamladı. Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, mimardır.

1992 yılında İ.T.Ü Mimarlık Fakültesi'nden mezun oldu. Askerlik görevini yedek subay olarak Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda tamamladı. 1995 yılında Şile Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde mimar olarak göreve başladı. 

31 Aralık 2003 tarihinde Şile Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü görevinden; Mesleki ve belediyede edinmiş olduğu 10 yıllık birikimlerini Şile'ye sunmak üzere istifa ederek Ak Parti'den Şile Belediye Başkanı Adayı oldu. Şile halkının teveccühüyle Belediye Başkanı seçildi. 

Evli olan Can Tabakoğlu'nun Ayşe Sare ve Hatice Beyza adında iki kızı, Ahmet Yusuf ve Muhammet Emir adında iki oğlu vardır. Eşi Şile'de serbest diş hekimi olarak hizmet veriyor.

2009 Yerel Seçimlerinde tekrar Şile...