02 / 05 / 2024

Can Tabakoğlu şile

Can Tabakoğlu şile

Şile Belediye Başkanı Mimar Can Tabakoğlu kimdir? Can Tabakoğlu'nun 2019 yerel seçimlerinde de AKP'den Şile Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor...

Şile, 3.köprü ile cazibe merkezi oldu!

İstanbul'un Şile ilçesi 3'üncü köprü ile birlikte cazibe merkezi haline dönüştü. Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, '' Pek çok yatırımcı Şile'de otel, motel, sağlık tesisi ve özel huzur evi açmak için bekliyor'' dedi.

Fenercioğlu ile NEO Portföy arasında gayrimenkul yatırım fonu işbirliği!

Neo Portföy  ile gayrimenkul sektöründe başta Antalya ve Alanya olmak üzere hem ülke içinde, hem de ülke dışında birçok noktada projeleri bulunan Fenercioğlu işbirliği gerçekleştiriyor.

Emin Can Ayanoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emin Can Ayanoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Can Ayanoğlu tarafından kuruldu.

Şeref Can Buladoğlu kimdir? Kaç dil biliyor?

Reysaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Can Buladoğlu kimdir? Şeref Can Buladoğlu ne mezunu?

Özcan Tahincioğlu, Can Tahincioğlu ve Onur Tahincioğlu'ndan yeni şirket! 

Özcan Tahincioğlu, Can Tahincioğlu ve Onur Tahincioğlu Ataşehir'de yeni bir şirket kurdu. İşte ayrıntılar... 

MB Başkanı Kavcıoğlu ile İSO Başkanı arasında canlı yayında gerilim!

İstanbul Sanayi Odası'nın temmuz ayı olağan toplantısına MB Başkanı Kavcıoğlu ile İSO Başkanı Erdal Bahçıvan arasındaki gerilim damga vurdu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Şile ve Güngören'deki İBB arazilerinin devrine veto!

İBB Meclisi tarafından yapılan mayıs ayı oturumlarında dikkat çeken iki tahsis kararı verilmişti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Şile ve Güngören'deki İBB arazilerinin ilçe belediyelerine tahsis edilmesi kararlarının yeniden görüşülmesi amacıyla meclise iade etti.

Can Yaman sevgilisi ile İtalya'da yeni evine taşındı!

Bir süredir  İtalya'nın ünlü spor spikerlerinden Diletta Leotta ile aşk yaşayan yakışıklı oyuncu Can Yaman sevgilisi ile birlikte İtalya'da yeni evine taşındı.

Hazine arazisini işgal eden Can Dündar'ın eşi hakkında yakalama kararı!

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Dilek Dündar için Kumbahçe Mahallesi Çavuşoğlu Sokak'ta eşi Can Dündar ile adına kayıtlı lüks villada, imara aykırılık ve hazine arazisini işgal etmesi nedeniyle yakalama kararı çıkarıldı.

Esenler Otogarı işletmecileri Ekrem İmamoğlu ile masaya oturmak istiyor!

Yap-işlet-devret süresi bitince Esenler Otogarı İBB’ye devredildi. Buradaki işletmeciler ise sorunlarının çözülmesini ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile masaya oturmayı istiyor: 2 bin 24 işyerinin yaklaşık olarak 100 milyon doları burada yatıyor.

Şeref Can Buladoğlu, Reysaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oluyor!

Reysaş GYO'nun görev süresi dolan Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Cem Akgün'ün yerine Kurumsal Yönetim Komitesinin önerisi doğrultusunda Şeref Can Buladoğlu'nun atama kararını Genel Kurul'un onayına sunacak...

Pelenkoğlu Alçı İzolasyon ve İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pelenkoğlu Alçı İzolasyon ve İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Behiç Barış Ateş, Gizem Çavuşoğlu, Güzin Seher Pelenkoğlu ve İbrahim Can Pelenkoğlu ortaklığında kuruldu.

Mistral GYO 2019 için avukat Gür Gürsoy ve Onur Akıncıoğlu ile anlaştı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılında çalışmak üzere Avukatlar Gür Gürsoy ve Onur Akıncıoğlu ile anlaşmaya vardı...

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal Kaz Dağları'ndan ev aldı!

Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile kendi gibi oyuncu eşi Sinem Kobal'ın 1 milyon 250 bin liraya Kaz Dağları’ndan taş ev satın aldığı ortaya çıktı...

Can Tabakoğlu şile Haberi

Can Tabakoğlu şile

Can Tabakoğlu kimdir?

Can Tabakoğlu 1970 yılında Almanya'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Şile'de, lise eğitimini İstanbul Kabataş Erkek Lisesi'nde tamamladı. Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, mimardır.

1992 yılında İ.T.Ü Mimarlık Fakültesi'nden mezun oldu. Askerlik görevini yedek subay olarak Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda tamamladı. 1995 yılında Şile Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde mimar olarak göreve başladı. 

31 Aralık 2003 tarihinde Şile Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü görevinden; Mesleki ve belediyede edinmiş olduğu 10 yıllık birikimlerini Şile'ye sunmak üzere istifa ederek Ak Parti'den Şile Belediye Başkanı Adayı oldu. Şile halkının teveccühüyle Belediye Başkanı seçildi. 

Evli olan Can Tabakoğlu'nun Ayşe Sare ve Hatice Beyza adında iki kızı, Ahmet Yusuf ve Muhammet Emir adında iki oğlu vardır. Eşi Şile'de serbest diş hekimi olarak hizmet veriyor.

2009 Yerel Seçimlerinde tekrar Şile...