30 / 04 / 2024

can yaman nerede yaşıyor

can yaman nerede yaşıyor

Bir süredir  İtalya'nın ünlü spor spikerlerinden Diletta Leotta ile aşk yaşayan yakışıklı oyuncu Can Yaman sevgilisi ile birlikte İtalya'da yeni evine taşındı.

Can Dinçer kimdir? İş hayatına nerede başladı? Arçelik’te hangi alanlarda görev aldı?

Can Dinçer lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerelerde aldı? Ne zaman Genel Müdür Yardımcısı oldu? Şu an hangi görevi yürütüyor? İşte Can Dinçer ile ilgili merak edilen her şey...

Özkan Yaman hangi üniversiteden mezun oldu? Reysaş GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Özkan Yaman kimdir? Lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede aldı? Çeşitli projelerde hangi görevi yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Özkan Yaman hakkında merak edilenler...

Mahmut Can Çalık kimdir? Hangi firmalarda çalıştı? Çalık Denim’de hangi görevi yürütüyor?

Mahmut Can Çalık kaç yılında doğdu? Üniversite eğitimini nerede tamamladı? İş hayatına nerede başladı? Hangi alanlarda görev alıyor? İşte Mahmut Can Çalık ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Kahramanmaraş depremi: Can kaybı 31 bini aştı!

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ikincisi 7,6 büyüklüğündeki deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. Arama kurtarma çalışmalarının 8. gününde can kaybı 31 bin 643'e yükseldi.

BM’den depremle ilgili ürkütücü tahmin: Can kayıpları açıklanan rakamların iki katına çıkabilir!

AFAD, Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Kilis, Malatya ve Elazığ'daki can kaybının 29 bin 605 olduğunu açıkladı. BM yetkilisi Griffiths ise can kaybının açıklanan rakamların iki katına veya üzerine çıkabileceğini ileri sürdü.

Can Yaman sevgilisi ile İtalya'da yeni evine taşındı!

Bir süredir  İtalya'nın ünlü spor spikerlerinden Diletta Leotta ile aşk yaşayan yakışıklı oyuncu Can Yaman sevgilisi ile birlikte İtalya'da yeni evine taşındı.

Linet'in dillere destan evi Bay Yanlış dizisinin seti olacak!

Başarılı şarkıcı Linet'in Ataşehir'deki lüks havuzlu dairesi Özge Gürel ile Can Yaman'ın yeni dizisine ev sahipliği yapacak...

Demet Özdemir ile Can Yaman'ın oturduğu ev satılıyor!

Demet Özdemir ile Can Yaman'ın Etiler'deki aylık 15 bin lira verdikleri boğaz manzaralı evleri satışa çıkarıldı.

TOKİ Adıyaman Petrol 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Adıyaman Petrol 2019 nerede? TOKİ Adıyaman Petrol fiyatları kaç TL? TOKİ Adıyaman Petrol ödeme planı nasıl? TOKİ Adıyaman Petrol kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ Adıyaman Petrol başvuruları ne zaman başlıyor? İşte Adıyaman Petrol 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla..

Adıyaman’da arazi kavgası 5 can aldı!

Adıyaman'ın Besni ilçesinde yaşayan Salih Albay, arazi paylaşımını beğenmeyince 5 kişiyi öldürdü. Tartıştığı babası, kardeşi, yengesi ve biri 2, diğeri de 3 yaşındaki iki yeğenini öldüren Albay intihara kalkıştı.

Adıyaman'da kent yenileme çalışmaları devam ediyor!

Adıyaman İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, İl Özel İdare Müdürlüğü ekiplerinin yol yapım çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini açıkladı.

Atabek Konutları nerede?

Sekiz blok olarak tasarlanan Atabek Konutları Can İthalat İhracat ve Pazarlama A.Ş. tarafından hayata geçiriliyor. Peki Atabek Konutları nerede?

TOKİ Adıyaman Gerger kurası nerede çekilecek?

Başvuru süreci sona eren TOKİ Adıyaman Gerger'de yer alan 110 adet konut kura yöntemiyle satışa sunuluyor. Peki TOKİ Adıyaman Gerger kurası nerede çekilecek?

can yaman nerede yaşıyor Haberi

can yaman nerede yaşıyor

Erkenci Kuş dizisiyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan oyuncu Can Yaman, bir süredir İtalya'nın ünlü spor spikerlerinden Diletta Leotta ile aşk yaşıyor. Hürriyet'te yer alan habere göre; ünlü oyuncu İtalyan sevgilisine evlilik teklifi etmiş ve "evet" yanıtını almıştı.

Evlilik yolunda olan çift bu yolda ilk adımı atarak aynı evde yaşamaya başladı. Çift İtalya'da yeni evlerine yerleşerek bu evden ilk pozlarını da sosyal medya üzerinden paylaştı. 

Linet'in dillere destan evi Bay Yanlış dizisinin seti...