27 / 04 / 2024

Çanakkale 17 Burda AVM hangi mağazar var

Çanakkale 17 Burda AVM hangi mağazar var

Penzz Shop İstanbul’daki Mağazalarından sonra ilk mağazasını Çanakkale’ de 17 Burda AVM’ de açtı.Penzz Shop’ta kitap, kırtasiye, hediyelik eşya, ev dekorasyon, oyuncak, puzzle gibi hem çocuklar hem de yetişkinler için birçok çeşit bulmak mümkün.

Lapseki'de 17 adet 1+1, 2+1, 3+1 konut ile 4 adet iş yeri satılıyor! Fiyatlar tek tek açıklandı! 

Çanakkale Lapseki'de 17 adet 1+1, 2+1, 3+1 konut ile 4 adet iş yeri satılıyor. Peki Lapseki'de yer alan konut ve iş yerlerinin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ata GYO Çanakkale'deki gayrimenkulünü Burger King'e kiraya verdi!

Ata GYO Çanakkale Merkez Kemalpaşa Mahallesi 17 5 ada 3 parselde bulunan taşınmazın Burger King olarak işletilmesi amacıyla TAB Gıda San. ve Tic. A.Ş.'ne kiraya verdi. 

Esas Gayrimenkul, AVM'lerde sürdürülebilirlik çalışmalarını hızlandırdı!

Türkiye'nin önemli gayrimenkul firmalarından Esas Gayrimenkul, 17 Burda AVM’nin çatısına “Yap İşlet” modeliyle Güneş Enerjisi Santrali (GES) kuracak.

17 Burda AVM kiracılarına müjde! Ciro kirası uygulanacak!

1 Haziran’da tüm illerde bulunan merkezler ile birlikte açılması planlanan 17 Burda AVM’nin ev sahibi Esas Gayrimenkul’den kiracılara müjdeli haberler verildi. 3 aylık dönem için de sabit kira uygulaması yerine mevcut kira sözleşmelerinde yer alan ciro oranları üzerinden ciro kirası uygulanacak.

1915 Çanakkale Köprüsü ayaklarında yarıya gelindi!

Temeli 3 yıl önce atılan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde yarıya gelindi. Dünyanın en büyüğü olarak inşa edilen köprünün deniz içindeki ayakları, 17'nci blokların montajıyla 161 metre uzunluğa ulaştı...

Çanakkale Gelibolu Yarımadası kesin korunacak hassas alan ilan edildi!    

Cumhurbaşkanı kararıyla, Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde bulunan 17. ETBAR 01 Gelibolu Yarımadası 1. kısım doğal sit alanı kapsamına giren alan "kesin korunacak hassas alan" olarak ilan edildi.

Çanakkale'ye 391 milyon liralık yatırım yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''Çanakkale'de son 17 yılda İller Bankası Genel Müdürlüğü ile 391 milyon liralık yatırımla 90 projeye destek verdik. 148 milyonluk yatırımımız devam ediyor'' diye konuştu.

Çanakkale Eviş Dumanlı Kent'e yoğun ilgi!

Çanakkale'de faliyet gösteren EVİŞ İnşaat’ın yeni projesi EVİŞ Dumanlı Kent için 17 Burda AVM’ye stant kurdu. Vatandaşlar projeye yoğun ilgi gösterdi.

Kepez Park 17 Evleri'nin ilk etabı tamamlandı!

Park 17 Evleri, 520 dairesi, konumu ve sosyal olanaklarıyla kentin yaşam alanı oldu Çanakkale'nin gelişen bölgesinde yer alan Park 17 Evleri, projenin ilk etabında hayatın başlamasıyla Kepez in yeni yaşam alanı oldu.

Çanakkale Merkezi Mimari Proje Yarışması sonuçlandı!

Çanakkale Savaşı Araştırma Merkezi Mimari Proje Yarışmasında 15 - 16 - 17 Mayıs 2015 tarihlerinde yapılan jüri değerlendirme toplantısı sonucunda derecelendirmeler gerçekleştirildi.

Çanakkale Merkez'de 1.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Çanakkale İl Özel İdaresi Encümeni Başkanlığı, Çanakkale Merkez'de bulunan 703,17 metrekare yüzölçümlü arsayı satışa çıkardı. Satış bedeli 1 milyon 750 bin TL olarak belirlenen arsanın ihalesi 2 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek.

3M Migros Çanakkale'de açıldı!

Perakende sektörünün öncü kuruluşlarından 3M olan Migros Grubu, Çanakkalelileri yepyeni bir alışveriş formatı ile tanıştırdı. 3M Migros Mağazası, 2000 metrekarelik alanı ile 17 Burda AVM içerisinde konumlanıyor.

Kiğılı yeni mağazasını 17 Burda AVM'de açtı!

Türkiye'nin 66 şehrinde 225 mağaza ile hizmet veren Türkiye'nin erkek giyim markası Kiğılı, 17 Burda AVM'de şıklık ve rahatlıktan ödün vermeden modayı takip eden erkeklerle buluşuyor.

Çanakkale 17 Burda AVM hangi mağazar var Haberi

Çanakkale 17 Burda AVM hangi mağazar var

Acıbadem Akasya, Maltepe Park AVM, Özdilek Park AVM ve Maslak Uniq İstanbul AVM’ de açtığı mağazalardan sonra 5. mağazasını da Çanakkale 17 Burda AVM’ de açtı.  Penzz Shop’ta kitap, kırtasiye, hediyelik eşya, ev dekorasyon, oyuncak, puzzle gibi hem çocuklar hem de yetişkinler için birçok çeşit bulmak mümkün.

Açılışa özel pek çok kampanya yapacaklarını ifade eden Pazarlama Müdürü Ayça CANDOĞAN ZENGİN, “hem Toyzz Shop hem de Penzz Shop markamızla 1 ay içerisinde Çanakkale şehrimize 3 mağaza açmanın heyecanını yaşıyoruz, Toyzz Shop mağazalarımız Çanakkaleliler tarafından oldukça ilgiyle karşılandı, Penzz Shop mağazamızın da aynı ilgiyi görmesini bekliyoruz” dedi.

Penzz Shop açacağı yeni mağazaları ile mağaza sayısını 2015 sonuna dek 12’ye çıkarmayı...